KANAL İSTANBUL & ECUNEMOPOLİS

Kanal İstanbul Projesi; Eğer Yapılır ve Gerçekleştirilirse; Türkiye’nin Denizcilik, Ulaşım, Uluslararası İlişkiler Tarihini Olumsuz Yönde, Telafisi Mümkün Olamayacak Şekilde Etkileyecek ve Değiştirecektir.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KANAL İSTANBUL & ECUNEMOPOLİS

 

Kanal İstanbul Projesi; Eğer Yapılır ve Gerçekleştirilirse; Türkiye’nin Denizcilik, Ulaşım, Uluslararası İlişkiler Tarihini Olumsuz Yönde, Telafisi Mümkün Olamayacak Şekilde Etkileyecek ve Değiştirecektir.

Kanal İstanbul Projesi, Türkiye’nin Devlet ve Millet Projesi Değildir. Vatanımızın İstiklalini, Gelecek Nesillerimizin İstikbalinin Garantisi Olabilecek Herhangi Bir Maddi Manevi Bir Değeri Yoktur.


Kanal İstanbul Projesi; Amerika Birleşik Devletlerinin, Sovyetler Birliğini Kendi Sınırlarının Dışına Çıkmasını Önlemek İçin Ablukaya Alma Projesi Olup Türkiye’yi İlgilendiren Bir Durumu Yoktur ve İstanbul Boğazı Kurtarılmayı Gerektirmiyor, Boğazlarımızın Teminatı *Montreux Convention*  Boğazlar Sözleşmemizdir.

Kanal İstanbul Projesi; İstanbul’un Marka Değerini Yerle Bir Edecek ve İstanbul’un Beşinci Sınıf Bir Kent Durumuna Düşürecektir.


FELAKET, İHANET VE CİNAYET PROJESİ

Kanal İstanbul Projesi; Türkiye’den Önce Çin, ABD, İngiltere, İsrael ve Avrupa Ülkelerinin Deniz Ticareti, ArGe, Ulaşım, Lojistik Çıkarlarına Hizmet Edecek Bir Merkez Durumuna Gelecektir. Daha Sonra da Bölge Plebisit İle Bağımsızlığı İlan Edecek ve Ecumenopolis Devletçiği Kurulacaktır.

Kanal İstanbul Projesi; Yatırım Bedeli Yabancı Ülkelerce Karşılandığı, Yatırım Alanları Yabancılara Satıldığı İçin Ekonomimiz Beklendiği Kadar Katkısı Olmayacaktır.

Kanal İstanbul Projesi; ÇED Raporları Emir ve Talimata Hazırlanmış Bilimsel Gerçeklerden Uzak Kripto Raporlardır ve Bilim Adamları Tarafından Onaylanmamıştır.

Kanal İstanbul Projesi; ABD’nin 1900 lü Yıllardan Buyana Savunma Projelerinden Birisi Olup Bunu Gerçekleştirebilmek Adına Topluma Kabul Ettirebilmek İçin Doğaya Saygı, Yeşil Alan, Yürüyüş Parkuru, Bisiklet Yolu, Millet Bahçesi, Ekolojik Koridor Gibi Şehircilik Kavramlarıyla Süsleniyor.

Kanal İstanbul Projesi; İçin Bir Yandan Dünyanın Yatay Mimariye Sahip Geniş Akıllı Şehri, Kurulacak Diye Sunulurken, Bir Yandan da Deniz Ticareti, ArGe, Ulaşım, Lojistik, Ekonomik Bir Ticaret Merkezi Olacaktır Denilerek Kendi İçinde Çelişkili Bir Kandırmaca Projesidir.

Ecumenopoli;s (Yunanca: Οἰκουμένη Oecumene, "Dünya" Anlamına Gelir Ve Πόλις Polis "Şehir", Dolayısıyla "Bir Dünya Şehri"; Örneğin Ecumenopolis Veya Ecumenopoleis), Gezegen Çapında Bir Şehrin Varsayımsal Konseptidir.

Kanal İstanbul Projesi; Ecunemopolis, 1967'de Yunan şehir plancısı Constantinos Apostolou Doxiadis Tarafından, Gelecekte Kentsel Alanların Ve Megalopolislerin Er Geç Kaynaşacağı Ve Mevcut Şehirleşme, Nüfus Artışı, Ulaşımdan Bir İlerleme Olarak Dünya Çapında Tek Bir Kesintisiz Şehir Olacağı Fikrini Temsil Etmek İçin İcat Edilen Şehircilik Projesidir. Ve Türkiye Kendisine Bırakılmayacak Bu İşin Taşeronluğunu Yapmaktadır.

Kanal İstanbul Projesi’nin; G7 Ülkelerinin, ABD ve Avrupa Ülkelerinin Türkiye Üzerindeki Emellerini Gerçekleştirebilmeleri Açısından Sayın Cumhurbaşkanının Şahsi Beka Meselesi Durumuna Geldiği ve Kendisine Bu Yönde Dayatma Yapıldığı Tahmin Edilmektedir.

 

@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

 

#ekrem_imamoglu, #ismailsaymaz, #gurkanhacir, #barisyarkadas, #ugurdundarsozcu, #cigdemtoker, #ahakanbayrakci, #elfintataroglu,

 

KANAL İSTANBUL & ECUNEMOPOLİS

 

@ekrem_imamoglu, @ismailsaymaz, @gurkanhacir, @barisyarkadas, @ugurdundarsozcu,

@cigdemtoker, @ahakanbayrakci, @elfintataroglu,

 

@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul - Nisan.2021- okkesb61@gmail.com, http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • KROMEVYE FABRİKASINDA MOBİNG.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP