KILIÇDAROĞLU CHP'DEN AYRILMAZSA ÖLDÜRÜLECEK Mİ.?.!”

Erol Mütercimler, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yakın zamanda “Sağlık Gerekçeleri” ile görevinden ayrılacağını, aksi takdirde ise öldürüleceğini öne sürdü.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KILIÇDAROĞLU CHP'DEN AYRILMAZSA ÖLDÜRÜLECEK Mİ.?.!”

Ünlü stratejist Erol Mütercimler’den Türkiye’nin gündemini değiştirecek iddialı açıklamalar geldi.

Erol Mütercimler, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun yakın zamanda “Sağlık Gerekçeleri” ile görevinden ayrılacağını, aksi takdirde ise öldürüleceğini öne sürdü.!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yaptığı “Türkiye İttifakı” açıklaması büyük yankı uyandırdı.

“TÜRKİYE İTTİFAKI” KEMAL BEY’SİZ Mİ OLACAK.?

Seçim tartışmasının geride bırakılarak ekonomi ve güvenlik başta olmak üzere asıl maddelere odaklanılması çağrısı yapan Erdoğan, “Ülkemizin bekasını ilgilendiren meselelerde, siyasi görüş ayrılıklarımızı bir tarafa koyarak, 82 milyon hep birlikte Türkiye İttifakı olarak hareket etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Erdoğan’ın Twitter hesabından yaptığı bu açıklama farklı kesimler tarafından farklı şekillerde değerlendirilirken, konu hakkında en çok tartışılacak açıklamalar stratejist Erol Mütercimler’den geldi.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NA

ÖLÜMCÜL  SUİKAST Mİ YAPIACAK.?

Gizli Dosya programında “Türkiye İttifakı” polemiğine ilişkin görüşlerini açıklayan Mütercimler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na ölümcül bir suikast düzenlenebileceği uyarısında bulundu.

Tarihte yaşanan siyasi suikast süreçlerine dikkat çeken Mütercimler, “Postacı kapıyı iki kere çalar, üç kere değil” diyerek CHP liderinin, daha önce iki ciddi saldırı atlattığını hatırlattı.

Kılıçdaroğlu’nun “sağlık gerekçelerini” göstererek yakın zamanda görevinden ayrılacağını savunan Mütercimler, aksi takdirde CHP liderinin ölümcül bir suikastla karşı karşıya kalacağını öne sürdü.

“TÜRKİYE İTTİFAKI” KEMAL BEY’SİZ Mİ OLACAK.?

Kemal Kılıçdaroğlu’nun yakın dönemde partiden ayrılacağını ve CHP’nin başında olmayacağını belirten Mütercimler, “Çok genel bir ifadedir; postacı kapıyı iki kere çalar, üç kere değil. İki kere ciddi girişimde bulunuldu, 3'üncüsünde karar vericiler açısından söylüyorum, 3'üncüsünde Kemal Bey’in hayatta kalma şansı yok.” dedi.

Bu korkunç senaryonun Kılıçdaroğlu, ailesi ve yakın çevresi tarafından da görüldüğünü dile getiren Mütercimler sözlerini şöyle sürdürdü;

“KILIÇDAROĞLU GÖREVİNİ BIRAKMAZSA ÖLDÜRÜLECEK.!”

“Bu bilinen bir şey, dünyadaki siyasi suikastlara bakın bakalım ne görecesiniz. Kendisi de, kendi sağlık sorunlarını öne sürerek çekilecek. Çekilmek zorunda. Ana Muhalefet partisinin başındaki kişinin böyle bir suikastla hayatını kaybetmiş olması partiye de artı bir şey kazandırmaz. Partiyi iktidara taşısa, diyeyim ki; tamam, birisi hayatını kaybetti olur… Türkiye’nin şu an içinde bulunduğu koşulda bir siyasi liderin hayatını kaybetmesini gerektirecek bir husus yok, çok gereksiz bir şey olur.”

Erol Mütercimler, TV 5

 

Diğer Haberler

  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • KROMEVYE FABRİKASINDA MOBİNG.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP