DEVLETİN EN TEPESİNE SESLENİYORUM

Gazetecilik Mesleği Yapılamaz Hale Getirildi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

DEVLETİN EN TEPESİNE SESLENİYORUM


Gazetecilik Mesleği Yapılamaz Hale Getirildi.



Gazetecilik mesleği yapılamaz hale getirildi. Öylesine komik, tuhaf, ne anlama geldiği anlaşılamayan şikayetler yüzünden ya karakolda, ya da adliyede mesai yapıyoruz.

Mesela İsrafil Kurtcephe’nin oğlu Tuğrul Kurtcephe’nin, FETÖ’cü olduğu iddiasıyla 667 sayılı KHK ile kapatılan ACCA isimli derneğin kurucusu ve başkan yardımcısı olduğunu yazmıştım bir yazımda.

“Bana iftira attı” diye şikayet etmiş. Şikayet dilekçesinde ise, “ACCA’nın kurucusu ve başkan yardımcısıyım” diyor. Biz ne dedik.? Aynı şeyi. Devamında ise derneğin Mustafa Madanoğlu’nun bir projesi olduğunu, zaman içinde aralarının açıldığını ve dernekte aktif görev almayı bıraktığını söylüyor. Tamam da kardeşim, ben ne söylüyorum, sen ne anlatıyorsun.? Benim aktardığım bilgiyi doğruluyorsun, sonra da ‘iftira’ diyorsun.


FETÖ’NÜN GEMİSİ YÜZÜYOR

Böylesi bir dolu şikayet var. Şahsın biri, yine aynı kararnameyle kapatılan AKDİM’in bir dönem meşhur ‘diyalog iftarları’nda boy göstermiş, görev üstlenmiş, “AKDİM iftarı adı gibi diyaloglara sahne oldu” türünden mesajlar sallamış, “Bu derneğin adını bile duymadım” diye hakkımızda şikayetçi oluyor.

Rahmetli babamın, “Doğru yalan söyle” diye bir lafı vardı. Ya hu Antalya’da siyasetle, ticaretle, bürokrasiyle, medyayla haşır neşir herhangi birinin AKDİM’i duymamış olması mümkün değil. Sağır sultan bile biliyordu bu derneği.

FETÖ’nün Antalya’daki amiral gemisi olduğunu bilmeyen yalan söylüyordur. Sokaktaki insan habersiz olabilir, bunu anlarım; ama yazılarımıza konu edindiğimiz şahıslar yoldan geçen birileri değil.

Cemaat’in koynuna girmenin prim yaptığı dönemde her türlü düşüp kalktılar, şimdi de gizlenmek için siyasetçileri araya sokuyor, şikayet üstüne şikayet patlatarak bizleri yıldırmaya çalışıyorlar. Bu işler o kadar kolay, o kadar ucuz değil.


BİR DE ASAT FURYASI ÇIKTI

Bunları bir de son günlerde ASAT furyası eklendi. ASAT’tan gelen mektupları yayınladıkça birileri hop oturup hop kalkıyorlar. Fakat arkası da var bu mektupların. Fırtına durmuş değil yani. Hatta artık birer mektup olmaktan çıkıp, kallavi haberlere, dosyalara dönüşecekler.

Üstelik böyle şeylerle bırakın yılmayı, daha da bilenen bir gazetecinin elinden. Zaten biz yazdıkça da arkası geliyor iddiaların. Bu iddiaların her birinin savcılar tarafından mercek altına alınması gerekirken, tam aksine her şikayet üstümüze salınıyor.

İlgili, ilgisiz birileri ya noterden tekzip gönderiyor, ya savcılığa şikayet ediyor, savcılık da karakola havale ediyor, onca işin gücün arasında kalk git, ifade ver, tebligat imzala, abuk sabuk şikayet dilekçelerini çözmeye çalış, cevap yaz, hakim karşısına çık. İşkence yani.!


BUNLARI ÜZERİMİZE SALIYORLAR

Antalya’daki yetkilileri geçtim, devletin en tepesine sesleniyorum: FETÖ’cüleri yazıyoruz, fakat hiçbirine ‘gel beri’ diyen yok. Onlardan bilgi isteneceğine, tam aksine bizi çağırıp “Niye bunları yazdın.?” diye hesap soruluyor.

Antalya’daki FETÖ sarmalını ortaya çıkartmaya, ip uçlarını yakalamaya çalışan bir gazeteci verdiği FETÖ mücadelesinden dolayı yargı eliyle susturulmaya, linç edilmeye çalışılıyor. Hiçbir savcının da bu işe dur dediği, ‘ne oluyor.?’ diye sorduğu yok. Şimdiye kadar onlarca yazı yazdım. Her biri kanıtlı, belgeli… Fakat iddia makamı bu belgeleri ne istedi, ne merak etti. O nedenledir ki ben artık FETÖ ile bir mücadele verildiği söylemine inanmıyorum.

FETÖ’nün kullandığı insanların başı ezilirken, FETÖ’yü ikbal için, mevki için, para pul için, şan şöhret için, devlet kapılarını açmak için kullanmış olanlara hesap soran yok. Bank Asya’da hesabı olanın tepesine binen devlet, danışma kurullarında fink atmış, iftarlarda boy göstermiş, hazine arazisini iç etmiş, oraya buraya danışman olarak kaktırılmış tiplere telefon bile açmıyor. Hesap soranlara da cefa çektiriyor.
İdris Özyol - 07 Aralık 2016 Çarşamba

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Aralık.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Aralık.2016 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • BU, DÜPEDÜZ SANSÜRDÜR...
  • MEDYADA TEKELLEŞMENİN SAKINCALARI
  • TÜRKİYE’NİN UYUŞTURUCU TRAFİĞİ
  • *OHAL İLAN EDİLEBİLİR* MİŞ.!
  • BASIN, BAĞIMSIZ TV KANALLARI BASKI ALTINDA
  • FETÖ ÖDÜLÜNÜ REDDEDEN DEVLET ADAMI.?
  • HAZNEVİ TARİKATI, ADANA’YI ELE GEÇİRİYOR
  • YURT GAZETESİ EMEKÇİLERİ MAĞDUR EDİLDİ
  • TEVFİK GÖKSU SERT KAYAYA ÇARPTI
  • GERÇEK VANDALLIK BUDUR İŞTE
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP