GERÇEK VANDALLIK BUDUR İŞTE

Yeniçağ Yazarı Yavuz Selim Demirağ’ı Sopalarla Döverek Kimler Bu Hale Soktu.?

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

GERÇEK VANDALLIK BUDUR İŞTE

Yeniçağ Yazarı Yavuz Selim Demirağ’ı

Sopalarla Döverek Kimler  Bu Hale Soktu.?

Yeniçağ Yazarı Yavuz Selim Demirağ’ı Emniyet, Yargı ve Hükümet takip eden, saldıran ve azmettirenleri derhal bulup cezalandırmazsa yarın birileri kurşun ve bombalarla suikastlar zincirine start verecek cesareti kendinde bulabilir.

Yeniçağ Gazetesi köşe yazarı ve Türkiyem TV program yapımcısı Yavuz Selim Demirağ evinin önünde kimliği belirsiz kişiler tarafından sopalı saldırıya uğradı. Demirağ, olay sonrasında travma şüphesiyle Gata Hastanesi’ne kaldırıldı.

Olayı Yeniçağ Gazetesi yazarı ve Türkiyem TV program yapımcısı Murat Ağırel sosyal medyada Demirağ’ın üstü kanlar içindeki fotoğrafını paylaşarak duyurdu ve şu ifadeleri kullandı: “Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte. Program çıkışı evine bıraktım. Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler. Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar. Gata da yoğun bakımda..”

Demirağ’ı evine kendisinin bıraktığını belirten Ağırel, “Gazetecilik suç değildir… Korkmuyoruz sizlerden.!” başlığıyla paylaştığı videoda ise olanları şöyle anlattı:

“Benim arkamdan siyah bir doblo durmuş, içinden birkaç kişi inmiş ve Yavuz ağabeye saldırmışlar. Arkamdan da beni de takip etmişler. İstanbul’dan gelirken birkaç kez siyah bir doblo birkaç defa önümden geldi geçti.

Bir süre ilerledikten sonra kızı ile konuştuk ve Yavuz ağabeyin saldırıya uğradığını, başından yara aldığını ve ciddi bir travma şüphesiyle Gata’ya götürüldüğünü öğrendim. Geri dönmek istedim ama dönmememin doğru olmayacağını söylediler. Yavuz ağabeyin durumu çok şükür iyiymiş. Merak etmeyin, biz yazmaya çizmeye devam edeceğiz.

Bu ahlaksızların, soyguncuların, yağmacıların ipliğini pazara çıkarmaya devam edeceğiz. Gazetecilik asla suç değildir. Bu şiddet yanlısı barbarların tehdit ve saldırıları bizi asla korkutmuyor. Daha da inatçı ve kararlı oluyoruz. Herkese iyi akşamlar.”

Demirağ hakkında cumhurbaşkanına hakaretten dava açılmış bir gazeteciydi ve önümüzdeki hafta cezaevine girecekti.

Saldırı’ya ilişkin Twitter hesabından açıklama yapan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ise şunları yazdı:

“Yeniçağ Gazetesi yazarı değerli kardeşim Yavuz Selim Demirağ’a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Kendisine acil şifalar diliyorum. Bu yapılan alçak saldırı basın özgürlüğüne ve fikir hürriyetimize yapılmıştır. Bunlar bizi yıldıramaz, yıldıramayacak.”

Saldırıya ilişkin açıklama yapan Yeniçağ gazetesi imtiyaz sahibi Ahmet Çelik ise şu açıklamayı yaptı: “Yeniçağ gazetesine yapılan alçak saldırılara bugün bir yenisi daha eklenmiştir.

Gazetemizin cesur, korkusuz ve mert kalemi Yavuz Selim Demirağ kardeşim, Türkiyem TV’de yapmış olduğu program sonrasında evine girdiği sırada alçak bir saldırıya maruz kalmıştır. Öncelikle Yavuz Selim Demirağ’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sağlık durumunu yakından takip ediyoruz, inşallah eskisinden daha güçlü bir şekilde tekrar aramıza dönecek ve yazılarına kaldığı yerden devam edecek. Bu saldırıyı kabul edebilmemiz, sineye çekebilmemiz mümkün değildir. Demirağ’a yapılan saldırı Yeniçağ’a yapılmıştır.

Bu olayı gerçekleştirenleri ve onlara talimat verenlerden teker teker ortaya çıkaracağız. Bu alçak saldırıyı yapanlar, organize edenler bu işin hesabını verecekler. Yapılan bu alçaklığın en yakın takipçisi olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.”

RSF: Türkiye basına karşı suçların cezasız kaldığı bir ülke

RSF - Sınır Tanımayan Gazeteciler’den Erol Önderoğlu olaya ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Sistematik şekilde gazeteci tutuklayanların, #YavuzSelimDemirağ‘ı kan içinde bırakan, eli sopalı 6-7 kişilik gruba yönelik muamelesini de izleyeceğiz. Demirağ’a geçmiş olsun.! Ancak ne yazık ki Türkiye, basına karşı suçların da cezasız kaldığı bir ülke”

Gazeteci-Yazarlardan Tepki

Öte yandan Yavuz Selim Demirağ'ın maruz kaldığı saldırıya gazeteci-yazarlardan da birçok tepki geldi.

Twitter'dan gösterilen tepkiye bazı örnekler şöyle:

Kaynak: Yeniçağ, Yazarı, Yavuz, Selim, Demirağ, Sopalarla, Döverek, Kim, Bu Hale Soktu,

 

@#ÖkkeşBölükbaşı ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Mayıs.2019- okkesb61@gmail.com, http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • BU, DÜPEDÜZ SANSÜRDÜR...
  • MEDYADA TEKELLEŞMENİN SAKINCALARI
  • TÜRKİYE’NİN UYUŞTURUCU TRAFİĞİ
  • *OHAL İLAN EDİLEBİLİR* MİŞ.!
  • BASIN, BAĞIMSIZ TV KANALLARI BASKI ALTINDA
  • FETÖ ÖDÜLÜNÜ REDDEDEN DEVLET ADAMI.?
  • HAZNEVİ TARİKATI, ADANA’YI ELE GEÇİRİYOR
  • YURT GAZETESİ EMEKÇİLERİ MAĞDUR EDİLDİ
  • TEVFİK GÖKSU SERT KAYAYA ÇARPTI
  • GERÇEK VANDALLIK BUDUR İŞTE
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP