HASAN H. GÜNER RAKİPLERİNE FARK ATIYOR.!

Millet Partisi İBB Adayı H.H. Güner Projeleri ile Rakiplerine Fark Atıyor.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HASAN H. GÜNER RAKİPLERİNE FARK ATIYOR.!

Millet Partisi İBB Adayı H.H. Güner Projeleri ile Rakiplerine Fark Atıyor.!

Millet Partisinin İBB-İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Hüsnü Güner; Unkapanı’nda bulunan Matiata Restaurant’ta iftarda yerel basınla buluştu ve projeleri hakkında açıklamalarında bulundu. Basının sorularını yanıtlayan Hasan Hüsnü Güner’in özellikle kamuoyunda ilgi gören ‘Tasarruf Projeleri’ de merak uyandırmaya devam ediyor...


Millet Partisi’nin İBB Aday Güner, 31 Mart’a doğru seçim tarihi yaklaştıkça, İstanbul sokaklarında saha çalışmalarına hız veren ve çeşitli medya kanallarında yer almaya başlayan ‘Farklı ve Dürüst’ bir belediye başkan adayı olarak konuşulmaya başlandı.



Millet Partisi’nden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterilen Hasan Hüsnü Güner, genç yaşı, hitabeti, eğitimci kimliği ve oldukça donanımlı olmasıyla dikkat çekiyor. Anketlerde şu anda yüzde 1,3 ile yüzde 1,8 arasında çıkan Hasan Güner, her gün başka bir ilçede seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  Güner, çıktığı bir televizyon programında kendisine yöneltilen Kanal İstanbul’la ilgili soruya; Kanal İstanbul projesine planlanan güzergâhta yabancılara arsa satışları olması ve burada yer alan rezerv alana Kanal İstanbul yapılarak dışarıdan bir nüfusun gelmesinin İstanbul’daki sorunların üstüne daha fazla sorun ekleyeceğinden dolayı karşı olduğunu belirtti.



Millet Partisi İstanbul Adayı Güner, kanal İstanbul projesi hakkında; 

Kanal İstanbul’u yapmayacağını, bu alanda yer alan rezerv alana örnek mahalleler kuracağını söyledi.

İstanbul’un nüfus yoğunluğu yüksek olan ilçelerindeki belli bir nüfusu kentsel dönüşüm ile buraya taşıyarak hem kentsel dönüşüme hem de nüfus yoğunluğuna çözüm bulacağını belirtti.

İstanbul’da trafik yükünün sadece % 1’i olan deniz ulaşımı konusunda 4 yeni deniz hattı kurarak deniz ulaşımını arttıracak projeleri, ilk defa duyduğumuz dikey füniküler gibi raylı sistemi arttıracak entegre planları, gençlere ve kadınlara yönelik projeleriyle şu sıralar Hasan Güner ismi kamuoyunda sıkça yer almaya başladı. Güner’in kamuoyunda ilgi gören projeleri, merak uyandırmaya devam ediyor.



İstanbul siyasetinde yer alacağı öngörülen Hasan Hüsnü Güner Kimdir.?

1986 yılında Tekirdağ’da doğan Hasan Güner, aslen Üsküp muhaciri olan bir Türk aileye mensuptur. İlk ve ortaöğrenimini Tekirdağ’da, lisans eğitimini de Konya’da Selçuk Üniversitesi’nde tamamladı.

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olan Güner, köklü eğitim kurumlarında üst düzey yöneticilikler yaptıktan sonra şimdi kendi eğitim kurumlarını işletmektedir.


#ÖkkeşBölükbaşı, #Toplumsalmuhalefet, #medyagunebakis.com, #kentimsisli.com.tr,


https://www.youtube.com/watch?v=urs00IQfS3E

Diğer Haberler

  • SEÇİMLER, GAZETECİLER VE *HAVALA*
  • BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADIN
  • ÜSKÜDAR’DA DEĞİŞİM DAHA HIZLI OLACAK
  • Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir.
  • HASAN H. GÜNER RAKİPLERİNE FARK ATIYOR.!
  • SEÇİMLERİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ
  • HANÇER; HANÇERLENDİ.!
  • Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın
  • SİVİL TOPLUMUN AFET SINAVI
  • İKTİDAR MUTLAKA YOZLAŞTIRIR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP