CHP de Değişim Rüzgarı

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim yenilgilerinden sonra CHP de değişim rüzgarları esmeye başladı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

CHP de Değişim Rüzgarı

14 Mayıs ve 28 Mayıs seçim yenilgilerinden sonra CHP de değişim rüzgarları esmeye başladı.

Herkes bir değişim diyor ama değiştirilmek istenen sadece kişiler.
Hiç kimse yanlış olan neydi? Hangi politika yanlıştı? Nerede yanlış yapıldı? bunu tartışmıyor. Değişim diyenler onun yerine şu gelsin diyorlar ama o neyi değiştirecek konuşan yok.

Partideki değişim rüzgarı, medyada gazeteciler tarafından fırtınaya dönüştürülüyor.
Bir çok basın yayın organında   muhalif gazeteci, yazar ve sunucular değişim bayraktarı oldu ve Kemal Kılıcdaroğlunu eleştirileri hakaret boyutuna çıkardılar.

Chp de değişimi Chp üyeleri karar verecektir. Chp örgütü kurultayda kimi lider olarak görmek istiyorsa ona oy verip seçecektir.
Kemal Kılıcdaroğlunu hakaretler edip hemen çekil istifa et çağırısı yapan yazar ve eleştirmenlerin onun yerine koymak istedikleri aday bile hazır.

Eskiden Doğan Medya siyaseti dizayn ediyor diye eleştirenler şimdi gazete köşelerinde CHP yönetimini dizayn etmeye başladılar.

Muhalif gazetelerde bazı yazarların eleştiri boyutunu aşan Kılıcdaroğlu'nu incitici, hakaretlerin,   gazete okurları arasındaki Kılıcdaroğlu'nu sevenleri , onunla gönül bağı olanları incittiğini unutmayalım.

Gazete köşelerinde, Medyada, Tv'lerde eleştirilerimizi, önerilerimizi dile getirebiliriz ama siyaseti dizayn etmeye kalkmak, parti içinde rakip adayların bile birbirine söylemediği hakaretlerin söylenmesi Chp ye zarar verdiğini düşünüyorum.

Bilindiği gibi bir ara Kılıçdaroğlu'nun aleviliği tartışıldı, Kılıçdaroğlu'na  yapılan hakaretlerin bu alevi kesimleri de rencide ettiğini unutmayalım.

Benzer olaylar Meral Akşener masayı terk ettiğinde de oldu. Chp yönetiminde ve 6'lı masanın diğer liderlerinde Akşener hakkında tek kötü kelime çıkmazken, muhalif geçinen basın mensupları ve yazarların hışmına uğradı, duymadığı hakaret kalmadı.

Muharrem İnce için de Chp yönetiminden tek kötü söz duymadık ama sosyal olan olmayan tüm medyada benzer hakaret Muharrem İnce'ye de yapıldı.

Chp kurultaylar partisidir. Kendi örgütü içinde sorunlarını da çözecek olgunluktadır, liderini de seçecektir.

Eleştiri ve önerilerimizle bu sürece katkı sunalım, hakaret etmeyelim, birbirimizi incitmeyelim,  gazete köşelerinden, televizyonlardan  partiyi, siyaseti dizayn etmeye çalışmayalım.

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP