Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın

Saadet Partisi’nin İBB Başkan adayı Birol Aydın Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki etkinlikle tanıtıldı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın

 

Saadet Partisi’nin İBB Başkan adayı Birol Aydın

Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki etkinlikle tanıtıldı.

 

Saadet Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Birol Aydın’ı Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’ndeki etkinlikle tanıttı. Aydın’ın seçim sloganı “Başka bir İstanbul mümkün” olarak açıklandı.


LGBTİ+’ları hedef alan Aydın, “LGBTİ+ denilen sapkınlıklar her alana sirayet etmiş durumda. İstanbul’u geri almak isteyen yabancı ortaklar topla tüfekle değil, toplumun temel değerlerini dinamitleyerek saldırıyorlar. Büyük bir ahlaki yıkımla karşı karşıyayız. İstanbul savunmasız, sahipsiz bir kent haline geldi” dedi.



Birol Aydın: “İktidar, TOKİ’den yetişme adayıyla meydana çıkarak, kentsel dönüşüm kisvesi altında yine en iyi bildiği işin, yani rant oluşturmanın peşinde olduğunu açıkça gösterdi. Kitleleri CHP ile korkutarak gemisini yürütenlerin geldiği durum ortada. İsrail’e giden sekiz gemiyi sorunca ‘Silah değil, parçası gidiyor’ diyorlar. Ortağıyla beraber milliyetçilik bayrağını dalgalandırdığını iddia edip, İsveç için milletvekillerini seferber eden kim.?

NATO’nun emir eri gibi davranan bir iktidar var artık. Murat Kurum çıkmış ‘Sadece İstanbul’ diyor. Düğmeyi baştan yanlış iliklemiş. İstanbul, sadece İstanbul değildir, Türkiye’dir.”



İstanbul’un AKP ve CHP ile kaybedecek beş yılının olmadığını vurgulayan Aydın, “Bilinmelidir ki eğer bu seçim iki kutbun seçimiyse o iki kutup AK Parti ve CHP değil, Milli Görüş ve diğerleridir. Saadet Partisi bir cephedeyse, AK Parti ve CHP diğer cephededir. İstanbul, 31 Mart’ta ‘Saadet’ diyecek” dedi.



“İstanbul’un güvenliği Kudüs’ten geçer”

Etkinlikte Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu da konuştu. Karamollaoğlu, “Yaşanabilir bir İstanbul oluşturduğumuzda yaşanabilir Türkiye’yi oluşturmuş olacağız. İstanbul bir sıkıntı içinde. Türkiye ve bölgemiz felaketin içinde. Dünya yeniden yapılanıyor ama maalesef biz, bir oraya bir buraya yalpalıyoruz” dedi.

İstanbul’un güvenliğinin Kudüs’ten geçtiğini dile getiren Karamollaoğlu, “Bir yandan ABD’ye rest çekip bir yandan sözünden çıkamıyoruz. Bu kadar çelişki yumağını her lider beceremez. Gazze ne kadar huzurlu ise İstanbul da o kadar huzurlu olacaktır. İstanbul’u ayağa kaldırmak zorundayız” diye konuştu.

#ÖkkeşBölükbaşı, #medyagunebakis.com, #Toplumsalmuhalefet,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP