ESENYURT’U KAYBEDERSEK MEKKE’Yİ KAYBEDERİZ

AKP’li Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, "Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz" dedi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ESENYURT’U KAYBEDERSEK MEKKE’Yİ KAYBEDERİZ


AKP’li Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, "Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz" dedi.

 

ESENYURT’U KAYBEDERSEK İSLAM’I, KUDÜS’Ü VE MEKKE’Yİ KAYBEDERİZ

İstanbul Esenyurt’un AKP’li Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu 2017 Aralık ayında belediye başkanlığından istifa ettirilmişti. Kadıoğlu’nun yerine 20 Aralık 2017’de AKP’li Ali Murat Alatepe yeni başkan olarak göreve başladı.

AKP’li Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe’nin, Esenyurt’ta halka yaptığı bir konuşmada kullandığı ifadeler dikkat çekti. AKP’li Alatepe Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan söz ederken,“Esenyurt’un hiçbirimize ihtiyacı yok ama Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Niye var? Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz” ifadelerini kullandı. Bu ha

 

AKP’Lİ ALİ MURAT ALATEPE’NİN KONUŞMASI:

“Tayyip Erdoğan demişken. Ben 50 yaşını aşmış bir kardeşinizim. Hiç hedefim olmadı. Çocukken konulan öyle bir hedef yoktu. Allah razı olsun. Şu an da benim bir hedefim var; 2023. Ben hedefli bir insan oldum onun sayesinde. Bu ülkenin hedefi olduğunu onun sayesinde öğrendim. Benim çocuğumun hedefi var; 2053. Doğmamış torunumun hedefi var; 2071. Bu hedeflere giderken, umuyoruz ki onun yaşı 2023’e yetecek. Ha 2053’te de şöyle piri pak bir dede olur, başımızda olur burayı yönetir, bize hala bilgisini birikimini aktarır, çünkü bir dünya lideri o. Ömründe eğer bir sıkıntı olacaksa, alsın benim ömrümden koysun ömrüne gıkım çıkarsa adiyim. Bizim ona çok ihtiyacımız var, ümmetin ona çok ihtiyacı var, Esenyurt’un Tayyip Erdoğan’a çok ihtiyacı var.

Esenyurt’un hiçbirimize ihtiyacı yok ama Tayyip Erdoğan’a ihtiyacı var. Niye var? Burayı kaybedersek Kudüs’ü kaybederiz hiçbir yeri kaybetmeyiz, İslam’ı kaybederiz, Mekke’yi kaybederiz. Onun için ona ihtiyacımız var. Onun için ona buradan desteği göndermek zorundayız.”

Odatv.com - 02. Nisan. 2018 


@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Nisan.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,












Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP