CHP HALKIN UMUDU DEĞİL, HALK CHP'NİN UMUDUDUR

CHP Böyle İddialarla Karışmaz, Karıştıramazsınız Çünkü Zaten Karışık. Biraz Daha Karıştırılırsa Çorba Olacak.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

CHP HALKIN UMUDU DEĞİL, HALK CHP'NİN UMUDUDUR

CHP Böyle İddialarla Karışmaz, Karıştıramazsınız Çünkü Zaten Karışık. Biraz Daha Karıştırılırsa Çorba Olacak.!

Bu Bilgi Değişik Mecralarda Defalarca Dillendirilmiş Olmasına Rağmen, Herkesin Bildiği ve Partinin de Yalanlamadığı Bir Konudur.

Geçtiğimiz Yıl Genel Başkanı da; CHP Artık Atatürk'ün Bıraktığı, Emanet Ettiği, CHP Değil Diye Belirterek, Bunu İspatlamak İçin de Partinin Renklerini Türk Kırmızısından, İngiliz Mavisine Çevirdi ve Bu Nedenle de Uzun bir Zamandan Bu Yana da Parti Y-CHP Diye Anılıyor.

Bir de Türk Üniversitelerinden Yetişen Adam Yokmuş Gibi, Cumhurbaşkanı Adayı Olarak İngiliz Exeter Üniversiteli Ekmeleddin Diye Birini Aday Çıkartmışlardı. (-Abdullah Gül, Hulusi Akar, Şükrü Karatepe-) de Aynı Üniversiteden Yetişmişler...

CHP İçerisinde de Bu Üniversiten Yetiştirilmiş Kimseler Var mı ki Acep.?

Neyse Artık CHP Halkın Umudu Değil, Halk CHP'nin Umududur. O da Halka Ulaşabilirlerse..! İş Başa Düştü. Ne Yaparsa, Halk Kendisi Yapacak.

Halkın Yoğun Emek, İşgücü ve Vergileriyle 40 Yılda Yaptığı, Edindiği Ayni, Nakdi ve Fiziki Tüm Malvarlığı, Fabrikalar, Araziler, Maden Alanları, Sürekli Gelir  Getiren Şirketleri, Teker Teker, Satılırken Engel Olmayan, Olmak İstemeyen, Tepki Göstermeyen, Yoksulun, Yetimin Hakkını Savunamayan, Çok Önemli Toplumsal Sorunları Dile Getiremeyen ve Tüm Bunların Sorumlusunun Bu Memleketi Yönetenlerdir Diyemeyen Bu CHP den Bir Şey Bekleyen Hayal Görüyor Demektir.

Sona Bırakılan -*Şeker*- Şu Aralar Gitti Gidiyor, Satıldı Satılacak.

En Sona -*Çay*- Kalmış Görünüyor, O da Satıldığında Elimize Çıra Alıp Çayda Çıra Oynamaya veya Hint Kınası Alıp Münasip Yerlerimize Kına Yakmaya Başlarız Her Halde...

Ayrıca; İktidarın Karşısında Bir Muhalefet Felan Yok, Ne Baba, Ne Ana Muhalefet diye bir varlık Yok. İktidar Kendi Kendisine Muhalif. Yalandan Yere Oradan Oraya, Adalet, Madalet Diye Yürüyüp,  Yollara İnsanları Döktüler de Ne Oldu.? Trakya'da Yapılan Adalet Çalıştayından Ne Elde Edildi.? Toplantı Alanına İçki Getiren, Eğlenen Üç Beş Gencin Ayak Oyunuyla İşin İtibarı da Gitti.  Sonuç Ne Koca Bir Hiç. Amip Gibi Bölüne, Bölüne Çoğalıyoruz...

Çok Önemli Bir Konu Daha Var ki, Bilinmesi Faydalı Olacaktır. FETÖ  Kalkışmasına Kontrollü Darbe Diyerek İktidara Bulaştırmaya Çalışmak Aymazlık Olur. Yanılmayınız, Türkiye'de İktidar Mücadelesi AKP - CHP Arasında Değil, ABD ile İngiltere Arasındadır Ve Türkiye Üzerinde ABD'nin  Otokontrollü Operasyonu Halen Devam Etmektedir.

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul Şubat.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP