BEĞENİLMEYEN FİKİR MİLYONER YAPTI.!

Kızlarının Fikrine Gülmüşlerdi.! O Milyoner Oldu

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

BEĞENİLMEYEN FİKİR MİLYONER YAPTI.!

Kızlarının Fikrine Gülmüşlerdi.! O Milyoner Oldu..

 

Henüz bir çocuk olan Candela'ya lösemi teşhisi koyuldu. Artık hayatının büyük bir kısmını Barselona hastanelerinde geçirmeye başladı. Bir gün birisi Candela'yı tek başına sıkılmış ve üzgün bir halde gördü. 8 yaşındaki küçük çocuğun eğlenmesi için kendisine renkli bileklikler yapmayı öğretti. Ancak öğrettiğinin ileride büyük bir projeye dönüşeceğinden habersizdi.

 

Candela eve döner dönmez en iyi arkadaşları Daniela ve Mariona'ya da bileklik yapmayı öğretti. Candela hastaneye gittiği sıralarda arkadaşları bileklik yapmaya devam etti.Daniela ve Mariona, akıllarındaki planı hemen uygulamaya başladılar. Hemen hazırladıkları bileklikleri alarak sokağa çıktılar. Amaçları bileklikleri satarak Candela'nın tedavi masraflarını karşılamaktı. Kızların ebeveynleri başta fikre inanmadılar. Çünkü bileklikleri satarak lösemi hastası Candela'nın tedavi masraflarını karşılamak imkansızdı. 

 

Peki masrafı gerçekten de karşılayamayacaklar mıydı? Kızların fikrini önce arkadaşları sonra da sokakta hiç tanımadıkları insanlar çok sevdiler. Herkes, ‘Candela' ismini verdikleri bu bilekliklerden almak istiyordu.

Daniela ve Mariona bir bilekliği yaklaşık olarak 20 TL'ye sattılar. Bileklikleri o kadar çok kişi sipariş etti ki siparişleri yetiştirememeye başladı.

En sonunda bilekliğin nasıl yapıldığına dair bir video hazırladılar. Candela'ya yardım etmek isteyen herkesi bileklik yapmaya ve bileklikleri satıp Candela'ya bağışta bulunmaya davet ettiler.

 

Kızlarının Fikrine Gülmüşlerdi.! O İse Milyoner Oldu..

Anlatılanlar 2013 yılında gerçekleşti. İspanyol televizyon kanalı olan Antena3'te yapılan habere göre toplamda 274.000 adet bileklik satılmış ve toplamda 40 milyon TL'den fazla para toplanmış.

 

Sonunda Candela'ya kemik iliği nakli yapıldı ve durumu artık çok daha iyi. Ancak toplanan bağışın kalan kısmını da kendine saklamadı. Öncelikle kendisini tedavi eden hastaneye bağışta bulundu. Sonra da kanser araştırma hastanelerine bağışta bulundu. Candela, “Toplanan o paralarla birçok insanın hayatına dokunulacağı gerçeği beni çok mutlu ediyor” dedi.

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Şubat.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Şubat.2017 okkesb61@gmail.com,

La Preciosa İniciativa De Daniela Y Mariona, Dos Niñas De Castellón Que Han Recaudado Ya Un Millón De Euros Contra El Cáncer İnfantil

Hace tres años empezaron a vender pulseras para ayudar a su amiga Candela, enferma de leucemia. Así se inició una cadena solidaria que ha dado prodigiosos frutos

Daniela y Mariona salieron un día a la calle con un cartel y un puñado de pulseras con el objetivo de venderlas para ayudar a su amiga Candela, enferma de leucemia. Sin saberlo, estaban iniciando una cadena solidaria que, tres años más tarde, ha logrado recaudar un millón de euros para la investigación del cáncer infantil.

Todo empezó en el verano de 2013, cuando Carmen, una voluntaria del hospital de Sant Joan de Déu (Barcelona), enseñó a Candela, que ahora tiene 11 años, a hacer pulseras para hacerle más llevadero su ingreso en el centro, han explicado las protagonistas de la historia en este centro especializado en medicina pediátrica.

Las niñas Daniela, Candela y Mariona, con sus pulseras (Captura de pantalla de un vídeo de Antena 3).

Poco tiempo después, la niña fue a pasar un fin de semana en su casa, en Benicarló (Castellón), y allí enseñó a Daniela y Mariona, sus amigas de toda la vida, que entonces tenían ocho años, a tejer las mismas pulseras de hilo que hacía ella en el hospital.

Cuando Candela regresó al hospital, las dos amigas decidieron seguir tejiendo las pulseras, que bautizaron como 'candelas' en honor a su amiga, y venderlas para conseguir dinero para la obra social de Sant Joan de Déu, a través de la cual se financian proyectos de investigación del cáncer infantil.

Las dos niñas admiten que, al principio, sus padres se rieron de ellas, pero con los primeros resultados -fruto de "perseguir" a amigos, familiares y vecinos del pueblo con las pulseras- se contagiaron de su ilusión.

Una ilusión que también llegó a la planta ocho de Sant Joan de Déu, dedicada a la oncología, donde Candela enseñó a los demás pacientes y a sus familias a hacer las mismas pulseras.

En poco tiempo, se vieron desbordados por las peticiones de 'candelas', por lo que decidieron grabar un vídeo en el que enseñaban cómo hacer estas pulseras y animaban a todo el mundo a elaborarlas y distribuirlas para recaudar fondos.

El resultado, coinciden todos los implicados, ha sido "alucinante": desde finales de 2013 y hasta hoy, se han elaborado más de 274.000 pulseras, vendidas a precios de entre 3 y 5 euros, para lo que se han usado casi 600 kilómetros de cinta.

Estas son las famosas 'candelas' con las que las niñas han recaudado un millón de euros (EFE).

El millón de euros conseguido con la venta de las 'candelas' ha servido para ampliar la plantilla de investigadores en el centro barcelonés, el único de España con un laboratorio dedicado únicamente a investigar el cáncer infantil, que actualmente cuenta con seis líneas de investigación y 27 investigadores.

"Me siento muy feliz por recaudar tanto dinero que va a ayudar a mucha gente", ha asegurado Candela; "no creo que en mi vida me vaya a sentir tan feliz", ha añadido Daniela.

La cifra recabada es especialmente relevante si se tiene en cuenta que el presupuesto de investigación del centro en relación a la oncología infantil asciende a dos millones de euros anuales.

De hecho, el 80% de los recursos de que dispone Sant Joan de Déu para la investigación proceden de donaciones de particulares y de iniciativas como la venta de las 'candelas'.

Por este motivo, tanto los responsables del centro como Mireia, la madre de Candela, han pedido que se trate como excepcional el caso de Nadia, a cuyos padres se investiga por presunto fraude con las donaciones que tenían que servir para financiar la cura de su hija.

En este sentido, la responsable de captación de fondos de Sant Joan de Déu, Gloria García, ha subrayado la "transparencia" que ha habido desde el primer momento en la venta de las 'candelas', que también se da en el resto de iniciativas que buscan fondos para el hospital.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Şubat.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Şubat.2017 okkesb61@gmail.com,

 

PROJECTE SOLİDARİ: LES POLSERES CANDELA

Aquesta Presentació Forma Part Del Projecte İnterdisciplinari: Volem Un Món

Published in: Education

 Projecte solidari: Les polseres Candela.

1.            1. LES POLSERES CANDELA PROJECTE SOLIDARI DE L’ESCOLA SANT JOSEP

2.            2. Què són les polseres Candela? u Les CANDELA són unes polseres de fils de colors que elaboren els infants ingressats a la planta d’oncohematologia de l’Hospital Sant Joan de Déu, les seves famílies, amics i altres persones que volen ajudar a vèncer el càncer infantil . Gràcies al treball de tots ells, que en un principi va començar sent un entreteniment, ara les polseres Candela són un projecte solidari que ja ha aconseguit recaptar més de 21.000 euros per a la recerca del càncer infantil.

3.            3. Qui és la Candela? u L’origen de les CANDELA és una historia d’amistat convertida en un èxit. Va començar quan una voluntària de l’hospital va ensenyar a la Candela, una nena ingressada amb leucèmia, a fer unes polseretes formades per nusos perquè les hores semblessin més curtes. Ella va ensenyar a fer-les a dues amigues seves, la Mariona i la Daniela.

4.            4. Per què és van començar a fer polseres? u Elles dues van ser les impulsores de la iniciativa, van anomenar-les Candela i van començar a vendre-les per aconseguir diners per la investigació del càncer infantil. u Molt aviat s’hi van sumar els nens i nenes de la 8ª planta de l’Hospital(entre ells s’anomenen Chipirones), les seves famílies, els amics i totes aquelles persones que volien continuar aquesta història solidària. Amb el treball de tot,s l’Hospital va poder sumar recursos per continuar investigant aquesta malaltia. I les CANDELA ja han assolit un gran èxit.

5.            5. Per què vam començar a fer polseres a l’escola? u A l’escola la majoria de nens no sabien què eren les Candela fins que la nostra tutora, la Judit, va contactar amb unes noies que vindrien a fer-nos un taller. Elles ens van explicar com es feien les Candeles, quina era la seva història i que es pretenia aconseguir. No només vam ser els de 6è els que vam tenir la oportunitat de fer aquest aprenentatge sinó que els alumnes de 1er., 2on., 3er. i 4rt. d’ESO també el van realitzar.

6.            6. TALLER DE POLSERES

7.            7. Continuem fent polseres. u Al veure que el taller anava tan bé i que ens agradava tant fer polseres vam decidir organitzar una paradeta a l'escola per vendre totes les polseres que havíem fet. Quan ens ho van proposar tots ens vam posar molt contents i vam pensar que seria una idea fantàstica amb la que col·laboraríem en la recerca del càncer infantil i aprendríem a ser més solidaris. u A més anava lligat amb el tema del projecte interdisciplinari que es realitza la penúltima setmana de curs. El projecte s'anomena:”volem un món millor: ajudem a millorar-lo”.

8.            8. Ens posem a treballar. u Així que vam seguir fent polseres per poder vendre-les el 22 i 23 d’abril. Aquelles mateixes dates vam fer un altre taller de moneders reciclats. Van quedar tan macos que ho vam incloure a la llista de coses per vendre. Al final també s’hi van acabar sumant uns punts de llibre que ens van donar les noies de Sant Joan de Déu. u Fent i no fent va arribar el dia 21(el dia abans de muntar la paradeta), vam fer grups per acordar qui aniria a cada hora i vam posar totes les polseres en uns tubs de cartolina perquè quedés tot molt ben presentat.

9.            9. El gran dia ja ha arribat. u Per fi va arribar el dia que tothom desitjava, el dia 22! Vam començar a vendre pel migdia i vam continuar per la tarda i a l’endemà pel matí, el migdia i la tarda. Tots estàvem molt emocionats i va ser tot un èxit, dins l’escola vam recaptar 2.000€. A fora la rambla també hi teníem una paradeta, que la portaven voluntaris i familiars. Allà també s’hi van recollir 1.800€. u Per si no ho sabíeu veníem diferents tipus de polseres. Unes eren les normals que estaven a 3€, unes altres eren com les normals però portaven una rosa a sobre i aquestes les veníem a 4€. Per últim a la rambla hi havia unes polseres amb abaloris i diferents decorats que es venien a 5€.

10.         10. Ja s’ha acabat. u Al final tothom estava molt content del que havíem aconseguit. No només recaptant tant diners sinó que també perquè havia quedat reconegut tot el esforç i dedicació que havíem dedicat a fer aquestes polseres a ajudar a combatre el càncer infantil. u Tots vam quedar molt orgullosos de tot el que havíem aconseguit i esperem poder repetir-ho.

11.         11. Visita a Sant Joan de Déu El dia 12 de maig ens van convidar a fer una visita a l’hospital Sant Joan de Deú i el laboratori d’investigació. Va ser una visita mol emotiva i alhora molt interessant.

12.         12. u www.youtube.com/watch?v=OSbyqwfSGco u Https://vimeo.com/125579913 Enllaços d’interès

13.         13. MOLTES GRÀCIES PER LA VOSTRA ATENCIÓ!

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Şubat.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Şubat.2017 okkesb61@gmail.com,


Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP