AĞUSTOS AYINDA LALELİ’YE KAR YAĞDI.!

Tülin Şahin, Laleli'de Dev Podyum Da Alkışlar Eşliğinde Yürüdü...

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AĞUSTOS AYINDA LALELİ’YE KAR YAĞDI.!

Tülin Şahin, Laleli'de Dev Podyum Da Alkışlar Eşliğinde Yürüdü...

Ünlü Top Model Tülin Şahin Ve 50 Yerli- Yabancı Model Sıcak Yaz Günlerinde 300 Metrelik Rekor Podyumda Güzelliğiyle Serinletti…

Dünyanın tek açık hava alışveriş merkezi Laleli‘ye kış geldi. Yüzlerce Laleli seyircisi elinde ipad ve telefonlarıyla muhteşem kış defilesini çektiler.

Ünlü top model Tülin Şahin'in açılışını ve kapanışı yaptığı defilede ünlü manken  300 metre boyunca alkışlar eşliğinde yürüyerek, Laleli ünlü mankene sevgilerini ve hayranlıklarını bir kez daha göstermiş oldu. 

Türkiye’nin güçlü ticaret merkezi, modanın kalbi Laleli ‘‘Bir kış masalı’’ konseptli muhteşem defilesi ile güne damgasını vurdu. 

LASİAD - Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği bu yıl 25 Ağustos’ta gerçekleştirdiği, 4. Laleli Fashion Shopping Festivali ile 13 ülkeden gelen misafirlerine ev sahipliği yaptı. 

Laleli Mesih Paşa Caddesine boydan boya kurulan, 300 metre uzunluğundaki rekor podyumda Öner Evez’in koreografisi eşliğinde, baş manken olarak Tülin Şahin'in çıktığı defilede  Büyüksaraç, Ece Begüm Yücetan, Tuba Melis Türk, Cansu Melis Türk, Begüm Yılmaz, Ebru Öztürk, Özlem Katipoğlu ve 50 yerli-yabancı model LASİAD üyesi onlarca markanın ürünlerinden oluşan defilede Laleli moda severlerle buluştu.

25 Ağustos’ta gerçekleşen muhteşem defilesiyle,  Laleli Fashion Shopping Festival hareketlendi. 

Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği LASİAD  tarafından düzenlenen Laleli Fashion Shopping Festival yurt dışı odaklı pazarların büyümesini ve çeşitlenmesini hedeflemekte.

Rusya, Ukrayna, Azerbaycan, Kazakistan, Belarus, Kırgızistan, Özbekistan, Cezayir, Angola, Nijerya, İran, Güney Afrika ve Gana gibi 13 farklı ülkeden gelen alım heyetleri bölgenin ticari dinamizmini güçlendirmenin yanı sıra pazar portföyünü daha da çeşitlendirmektedir.

Gelen misafirler açık alanda kurulan ve özel olarak tasarlanmış stantlarda dünya modasının en yeni trendlerini görme imkânı buldular.

Böylelikle alıcıların önemli fırsatlardan yararlanması ve Laleli bölgesi ile güçlü ticari işbirlikleri oluşturma fırsatı sunuldu. 

LASİAD - Laleli Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Gıyasettin Eyyüpkoca “Bayan Hazır Giyim, Erkek Hazır Giyim, Çocuk Hazır Giyim, İç Giyim, Ayakkabı, Kumaş, Turizm ve Otel, Triko, Jeans, Deri, Ev Tekstili,  Kuyum ve Mücevher, Takı, Aksesuar ve Lojistik gibi şirketlerinden oluşan üyelerimizle Türkiye’nin güçlü ticaret merkezi Laleli’yi, geleneksel hale gelen Laleli Fashion Shopping Festivali İle ülkemizi tanıtmaya devam ediyoruz. 

1997 yılında kurulan Laleli Sanayici ve İşadamları Derneği LASİAD’ın amacı Laleli’nin kendisini en iyi şekilde ifade edebilmesini sağlamak, ülke ekonomisindeki kritik önemini vurgulamaktır. 

Geleneksel hale gelen Laleli Fashion Shopping Festivali’n yankıları artık yurt dışında da ciddi boyutlara ulaştı ve Laleli’ye katkılarını da göz önünde bulundurarak LASİAD olarak yine bu yıl güzel bir defileyle misafirlerimizi ağırladık” dedi. 

  

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul–Ağustos.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul–Ağustos.2015 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP