OF, ATALAY’A BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

AKP’den Milletvekilliği Adaylığını Açıklayan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Of’ta Hemşerileri Tarafından Yoğun Bir İlgiyle Karşılandı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

OF, ATALAY’A BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

AKP’den Milletvekilliği Adaylığını Açıklayan Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Of’ta Hemşerileri Tarafından Yoğun Bir İlgiyle Karşılandı.

ÜLKEMİZE HİZMET İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Of Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret eden Mehmet Atalay, burada yaptığı açıklamada; “Güzel ülkemize değişik alanlarda yıllardır hizmet yapmaya çalışıyoruz. İnşallah bundan sonra daha farklı bir alanda, siyaset alanında bilgi birikim ve tecrübelerimizden de faydalanarak hizmet etmek istiyoruz” diye konuştu.

Kaymakam Arslan da yaptığı açıklamada; “Ülkemize hizmet için mücadele veren herkese müteşekkiriz. Sizler de görev süreniz içerisinde en kaliteli hizmetleri, en güzel hizmetleri üretmek için çaba sarfettiniz. İnşallah bundan sonra da hizmet etmeye devam edeceksiniz. Çıkmış olduğunuz bu yolda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

OF MEDYA DERNEĞİ’NE ZİYARET

Kaymakamlık ziyaretinin ardından Of Medya Derneği’ni ziyaret eden Atalay, dernek üyeleri ile sohbet etti. Dernek Başkanı Yüksel Yaşar’dan Of Basını ve dernek çalışmaları hakkında bilgiler alan Atalay; “Hepinizin bildiği gibi biz de hizmete gazetecilikle başladık. Uzun yıllar gazetecilik yaptım. 1994 yılında Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesiyle biz de belediyeciliğe başladık. Spor AŞ’de yöneticilik yaptım. Sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü ve son görevimiz de yine basın oldu. 2009 yılından bu yana Basın İlan Kurumu Genel Müdürüydüm. Spor ve basın alanında ülkemize önemli hizmetler yaptık. Of’ta bu kadar güçlü bir basının olması bizler için gurur vericidir. Güzel bir birliktelik oluşturmuşsunuz. İnşallah bu birlikteliğinizi daha da güçlendirerek ilçemize ve bölgemize güç katarsınız” diye konuştu.

YOLDA ATALAY’A YOĞUN İLGİ

Atalay daha sonra Of Belediye Başkanlığı’nı ve AKP Of İlçe Başkanlığı’nı ziyaret etti. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ve Meclis Üyeleri tarafından karşılanan Atalay, Başkan Sarıalioğlu ve Meclis Üyeleri ile birlikte yürüyerek AKP Of İlçe Başkanlığına geçti.

Yolda hemşerilerinin yakın ilgisiyle karşılaşan Atalay, vatandaşlarla tokalaşıp sohbet etti.

SİZLERİN ATOM KARINCASI OLMAK İSTİYORUZ

AKP İlçe Başkanlığı’nda İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Öztürk ve Parti yöneticileri tarafından karşılanan Atalay burada yaptığı açıklamada; “Burada her seçimden başarılarını arttırarak çıkmış bir teşkilatla birlikteyiz. Ülkemizin bu günlere gelmesinde hepinizin emekleri var. Sizler çalışıp siyasi destek sağlamasaydınız bu başarılar olmazdı. En büyük özveriyi, en büyük çalışmayı sizler yaptınız. Bizler de bu mücadelenize katkı sunmak istiyoruz. Aday adayı olan çok sayıda değerimiz var. Erdoğan Bayraktar gibi bir bakanımız vardı. Çok güzel hizmetleri oldu. İstanbul’da çok sevilen Oktay Saral gibi bir Of vekilimiz var. Trabzon’da görev yapan değerli vekillerimiz var. Yeni dönemde adaylığını açıklayan değerli bürokratlarımız var. Hepsi de ilçemize ve ülkemize hizmet için yola çıktılar. Hepsine başarılar diliyorum. Görev hangimize verilecekse onlarla birlikte çalışmaya hazırız. Sizlerin Atom Karıncası olmak istiyoruz” dedi.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Şubat – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb – web: http://www.trabmarder.org,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi, -okkesb@telmar.net

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Şubat okkesb61@gmail.com,    

 

Ayrıntılı bilgi için:

Atalay Seçim Ofisi - adayatalay@gmail.com

Diğer Haberler

  • TRABZON NASIL BU HALE DÜŞTÜ.?
  • Adnan Kahveci’den İki Federasyon Meselesine...
  • MAVİ ÇIĞLIK; BAKRAÇ SANAT GALERİSİNDE.!
  • BÜYÜK SORUNUMUZ*RİCANİA SİMULANS**VAMPİR KELEBEK*
  • FAROZ; MAHALLENİN ÖTESİNDE BİR KÜLTÜR.!
  • 3.KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA
  • TDF'DA SAYGISIZLIK ve HUKUKSUZLUK DEVAM
  • HÜSEYİN AYAZ; TEHDİTLERE HODRİ MEYDAN DEDİ.!
  • TOLGADIRLILAR TÜRKMEN TOYU YAPILDI
  • TRABZON’UN FETİH TARİHİ 15.Ağustos.1461, PAZAR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP