Kahramanmaraşta Zeki Müren Galası

Zeki Müren'in Son 9 Gününü Anlatan Filmin Galası Kahramanmaraş'ta Yapıldı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Kahramanmaraşta Zeki Müren Galası

Zeki Müren'in Son 9 Gününü Anlatan Filmin Galası Kahramanmaraş'ta Yapıldı

 

Türk Sanat Müziği'nin Önemli İsimlerinden Zeki Müren'in Hayatının Son 9 Gününü Anlatan "Çığlık Çığlığa Bir Sevda" Filminin Galası Kahramanmaraş'ta Yapıldı.

Türk Sanat Müziği'nin önemli isimlerinden Zeki Müren'in hayatının son 9 gününü anlatan "Çığlık Çığlığa Bir Sevda" filminin galası Kahramanmaraş'ta yapıldı.

Yönetmen Ülkü Erakalın'ın yazıp yönettiği ve Yeşilçam'ın ünlü oyuncuları Ediz Hun ve Selma Güneri'nin de bulunduğu galada duygu dolu anlar yaşandı. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'ndeki galada sahneye çıkan Ediz Hun, Selma Güneri, Tomris Oğuzalp ve Özgür Özberk, güzel bir filmde sinemaseverlerin karşısına çıkmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Yönetmen Ülkü Erakalın da , 'hayatımın filmi' dediği filmle Türk Sanat Müziği arşivine önemli bir katkıda bulunduğunu söyledi. Filmi önce hayalinde çektiğini kaydeden Erakalın, "Sonra kaleme döktüm, şimdi ise finale geldik. Çok mutluyum, çok gururluyum. Zeki Müren gerçekten büyük bir yıldızdı ve bir yıldıza yakışır bir şekilde zirvede hayatını kaybetti. Emeği geçen herkesi kutluyorum." dedi.

  

Filmde Zeki Müren'i canlandıran Ediz Hun ise, bu güne kadar 130 filmde başrol oynadığını belirterek, Müren rolüyle beyazperdede yer almanın gurur verdiğini ifade etti.

Hun, "Bu gün sinemamızda çok güzel ve çok kötü şeyler yapılıyor. Sadece ticari amaçlar güdülerek edebe, ahlaka ve aile yaşamına son derece aykırı filmler sinemaya taşınıyor. Bunlara çok dikkat etmek gerekiyor. Onları uyarıyorum." diye konuştu. Filmde rol alan Selma Güneri'de Ülkü Erakalın'a teşekkür ederek, "Biz bu filme gerçekten sevgimizi ve aşkımızı kattık. Sinema çok zor bir meslek. Ülkü Bey kendi çabalarıyla böyle bir film yaptı, çok büyük emek verdi. Kendisine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum" şeklinde konuştu.

Şahika Sanat Evi tarafından organize edilen galaya Kahramanmaraş Valisi Mehmet Niyazi Tanılır, Belediye Başkanı Mustafa Poyraz, vali yardımcıları ve çok sayıda sinemasever de katılım gösterdi.

 

C H A 15.02.2010 14.33

 

http://www.medyagunebakis.com/  - http://www.tdfajans.com

TDF-TARGET23 DÜŞÜNCE FORUMU - http://www.target23.org/

TDF AJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi, Paylaşımı ve Toplum Yararına kullanımı.

 

 

Diğer Haberler

  • KAHRAMANMARAŞ KURTULUŞ GÜNÜNÜ KUTLUYOR
  • GERMENİCİA GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
  • K.MARAŞSPORU KİM KURTARACAK
  • Kahramanmaraş Devlet Tiyatrosu Açılıyor..
  • Kahramanmaraşta Zeki Müren Galası
  • K.MARAŞ MODERNLEŞİYOR
  • Kahramanmaraş 12 Şubatı Kutluyor
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP