HACILAR’A, ARAP’LARA BOYKOT.!.

Arap Sultanları ABD'nin Suriye'ye Savaş İlan Etmesi Halinde Masrafları Karşılamayı Teklif Etmişler.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HACILAR’A,  ARAP’LARA BOYKOT.!.

Başta Suudi Arabistan Olmak Üzere, Arap Sultanları ABD'nin Suriye'ye Savaş İlan Etmesi Halinde Masrafları Karşılamayı Teklif Etmişler.!

Araplar kendilerine yakışanı yaptılar. Sıra hacılarda. Bundan böyle Hac görevini yapmak üzere kutsal topraklara gidenlerin, içecekleri su dâhil bütün ihtiyaç maddelerini yanlarında götürmelerini öneriyorum. Araplardan satın alacakları en basit şeye verecekleri her kuruşun, Suriye'deki kardeşlerine mermi olarak geri döneceği açıktır... Bu nedenle Suudilere karşı uygulanacak boykot,  masum insanların yaşamını kurtarır ve hacdan daha sevaptır.!

HANGİSİ PAYANDADIR.?

AKP'de kaos ülkeye zarar verir(1) diyen Bahçeli mi Cemaat sermayesinin gücü kırılırsa ülke zarar görür (2) diyen Kılıçdaroğlu mu AKP'ye payandadır.?

11 yıllık AKP iktidara geldiği 2002 yılında dış borcumuz 130 milyar dolardı, 2012 yılı sonunda bu miktar yüzde 160 arttı ve 337 milyar dolara ulaştı...

Cemaat sermayesini dış borcun içerisinde düşünmek lazım, sıkıyı görünce kaçabilir.!

Bir bakıma ülke 11 yılda Cemaate borçlandı denebilir... Özelleştirmelerden, her türlü yağma ve ranttan payını alan olanlar... Bu dönemde devlet eliyle yeni sermayedarlar yaratıldı...

MİT'in raporuna göreGülen İmparatorluğunun sermayesi 150 milyar dolar civarındadır (3) Türkiye'nin yabancı sermayeye ödediği faiz giderlerinin ne kadarı Cemaat'e ödeniyor acaba.? 

Faiz cenneti olan Türkiye'yi yabancı sermaye adı altında söğüşleyenlerin arasında Cemaat'in olmadığını kim iddia edebilir.?

Kılıçdaroğlu'nun bütün derdi Cemaat sermayenin kırılması ile ülkenin göreceği zararmış.! Ülkemizi iliklerine kadar sömüren kapitalist sermayenin gücünün kırılmasına Kılıçdaroğlu neden razı değil.?

Yoksa Kılıçdaroğlu'nun Cemaat ile bir ortaklığı var.?

Kardeşini asgari ücretle bir inşaat şirketinde çalıştırmakla gizlediği bir şey mi var.?

Cemaat'e söz kondurmayanları CHP listelerinden milletvekili seçtirmenin nedeni şimdi çıktı ortaya... Danışman olarak Cemaat'in adamlarına CHP'nin  parasını ödemenin sebebi aranmalıydı.!

BİLMİYORUZ.!

Kılıçdaroğlu kendine arka arkaya sorular sorup, bilmiyoruzyanıtlarını verebiliyor ama Cemaat'in mali gücü zarar görürse, Türkiye'nin zarar göreceğini bilebiliyor.!

Kılıçların efendisinin Cemaat'i hizmet olarak isimlendirmesi de ayrı komedidir doğrusu.

Cemaat sermayesinin sözcülüğü, Kılıçdaroğlu'nun gerçek kimliğine pek yakışıyor.!

Belli ki, Bay Kemal'in CHP'de çekineceği kimse kalmamış! Baykal'ın kovduğu Cemaat'in Sarıgül'ünü CHP'ye ikinci adam olarak getiriyormuş.! CHP'yi delege düzeyinde ele geçirdikten sonra, maskesini kendi elleriyle indirdi... Nasılsa 2500 civarında ilçe yöneticisi, belediye meclisi üyeliklerine tav!.. Geri kalanları da belediye  büfesi ile tavlamak olanaklı.! Yaşasın Cemaat'in  Yeni CHPsi.!

Irak ve Mısır'a yapılan ziyaretlerin raporu, Cumhurbaşkanı Gül'e sunulduktan sonra, siperde yatıp beklemek Kılıçdaroğlu için en güzel taktik. Nasılsa Erdoğan girdiği Suriye bataklığından geri dönemeyecek.!

Bu zat, vaktiyle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Gül'ü destekleyebiliriz dememiş miydi.? (4) Gül-Gülen-Kılıçdaroğlu koalisyonunun zamanı geldi galiba.!

ABD'nin Türkiye'deki iktidarının, A planı AKP ise, B planı Kılıçdaroğlu'dur kuşkusuz...

Belli ki, Yeni CHP bu günler için dizayn edilmişti...

AKLAMA.!

Cemaatin sermaye gücünün kırılmasını önlemek için kendini siper eden Kılıçdaroğlu, bu hamlesiyle aynı zamanda  Cemaat'in sermayesini aklamış da oluyor..! Bir taşla iki kuş anlayacağınız...

Yaptığı iş,  kara para aklama gibi bir eylem.! Cemaat sermayesinin içerisinde kara para diye tabir edilen paranın olmadığını kim denetlemiş de sen kefil oldun be adam.?

Peşinen bu sermayeyi meşru kazanç  olarak tarif etmek üzerine vazife miydi.?

İZZET, SALİH VE KEMAL.!

Aleviler için Gülen Cemaati ileal takke ver külahilişkiler içerisinde bulunan ve Gülen'in Cami-Cemevi Bir Arada Projesini uygulamaya sokarak, gerçekte Aleviliği bitirme projesine imza atan, aynı zamanda da AKP'nin akil adamları listesinde yer alan İzzettin Doğan.

hükümetle görüşerek gizli bir protokol imzalayan, en son kamu toplu sözleşmelerinde yüzde 4 oranındaki sözleşmelere imza atan, AKP'nin bölücü ve gerici Anayasasına evet denmesi için TOBB ile toplantılara katılan, sözde çözüm sürecinin bir diğer akil adamı, eski Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu ise İşçi sınıfı için onu ifade ediyor.

Şimdi bunlara Cemaat’i bir hizmet hareketi olarak tanımlayan ve mali gücünün kırılmasından Türkiye'nin zarar göreceğini savunan Kılıçdaroğlu katıldı. O da CHP'liler için aynı ayardaki bir başka adamdır.! Bu anlamda; İzzettin eşittir Kemal, o da eşittir Sahih'tir.! Sadece bulundukları konum farklıdır.!

RESTORASYON

Kılıçdaroğlu Cumhuriyet düşmanları ile gizli ortaktır.  Cumhuriyet'in kollayıcısı TSK'nın kalleş bir komplo ile ve tek mermi atamadan teslim alınmasında; ordu darbecilerden temizlensin söylemi ile görev almıştı. Bu hain planın uygulayıcıları ile şimdi de hükümet kurma arayışları içerisine girmiş bulunmaktadır. Anlaşılan yaptığı görevin karşılığını alma zamanı gelmiştir. Kılıçdaroğlu, Türkiye'yi parçalayacak olan BOP'nin başarılı olması için de elinden geleni yapmıştır. Terörist başı Abdullah Öcalan'ın Çözüm Süreci olarak dayattığı projeleri, analar ağlamasın  söylemi ile halka ilk benimsetmeye çalışan odur. Şimdi de Cemaat'in elemanlarını CHP'den aday gösterip,  yerel yönetimlere seçtirerek son hamlesini yapacak... Yerel seçimlerde CHP'liler isteseler de istemeseler de Cemaat'in adaylarına oy vermeye mecbur bırakılacaklar.! Böylece Cumhuriyeti kuranların partisi olan CHP, siyaset tarihindeki son işlevini  Yeni CHP olarak tamamlamış olacak...

Cumhuriyet düşmanları ile ortak olup, Cumhuriyet kurtarılamaz, sadece yıkımı hızlandırılır... Bu işin adının restorasyonolarak konulması, sadece halkın tepkisini azaltmak içindir. Unutmayalım ki, bugün Restorasyon  sözcüğü ile elde edilmek istenen; yakın geçmişte  Açılım Sürecinin önüne Analar ağlamasın, Ergenekon Davasının önüne Ordu darbecilerden temizlensin  sözleri konularak elde edilmek istenmişti!.. Erdoğan'ın en fazla yüzde 20'si çekildi dediği PKK'nın eş başkanı Cemil Bayık, çekilmeyi durduracaklarını söylemiş... Ne haber.!.?

Av.Cemil Can

 

DİPNOTLAR:

(1)     http://www.ntvmsnbc.com/id/25305443/

(2)     http://www.ulusalkanal.com.tr/gundem/yikilan-akpnin-restorasyonunda-chpye-verilen-rol-h14649.html

(3)     http://bmajans.blogspot.com/2013/01/mit-tarafindan-hazirlanan-fethullah.html

(4)     http://www.istanbulhaber.com.tr/haber/kilicdaroglundan-abdullah-gule-destek-151871.htm

Cemil CAN, Ankara – Eylül.2013 – av.cemilcan@hotmail.com

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Cemil CAN, Ankara – Eylül.2013 – av.cemilcan@hotmail.com 

Diğer Haberler

  • BU, DÜPEDÜZ SANSÜRDÜR...
  • MEDYADA TEKELLEŞMENİN SAKINCALARI
  • TÜRKİYE’NİN UYUŞTURUCU TRAFİĞİ
  • *OHAL İLAN EDİLEBİLİR* MİŞ.!
  • BASIN, BAĞIMSIZ TV KANALLARI BASKI ALTINDA
  • FETÖ ÖDÜLÜNÜ REDDEDEN DEVLET ADAMI.?
  • HAZNEVİ TARİKATI, ADANA’YI ELE GEÇİRİYOR
  • YURT GAZETESİ EMEKÇİLERİ MAĞDUR EDİLDİ
  • TEVFİK GÖKSU SERT KAYAYA ÇARPTI
  • GERÇEK VANDALLIK BUDUR İŞTE
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP