MÜSAİT BİR DİN...

MÜSAİT BİR “DİN”İMİZ VAR.!.?

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MÜSAİT BİR DİN

MÜSAİT BİR “DİN”İMİZ VAR.!.?

Tarlasını ekemeyen çiftçilerin ortak adı: “iki kişiden biri”dir. İki kişiden biri Türkiye tarihinde ilk defa samanı ithal etmek zorunda kaldı. Son iki ayda 25 milyon doları samana yatırdı. İki kişiden biri, son yıllarda çayırlarını da biçemedi.

AMBARI VERESİYE VEREN ESNAFIN KASASI GİBİ BOMBOŞ

Gelecek seneye ekecek tohumu bile yok. 10 yıl önce 1 lt mazotu 3,5 kg. buğdaya satın alırken, şimdi 7 kg. buğday satarak alabiliyor. Elinde 35 milyon dekar arazisi var, ekemiyor. Hükümet, 6 bin lira değerindeki süt ineğini 2 bin liraya satmayı teklif ediyor; alamıyor!.. Ekonomimiz çok iyi, çok şükür!..

Başbakan yardımcısı ve hükümet sözcüsü Arınç, 12 Eylül Halkoylaması'nın “Askerlerin dokunulmazlık zırhını kaldırmak” amacıyla yapıldığını açıkladı. Oylamadan önce AKP'nin anlattığı; “pozitif ayrımcılık”, “ileri demokrasi” ve “özgürlük” gibi vaatlerin palavradan ibaret olduğu da bu şekilde kanıtladı...

Bu son açıklamaya göre, iki kişiden biri çok fena aldatılmış. Halkın yarısına yakını Atatürk ile kalanı Allah ile aldatılmaya devam ediliyor. Başbakan grup toplantısında önümüzdeki birkaç ay içerisinde son borç dilimi ödendikten sonra, IMF'ye borç verebileceğimizi söyledi.

Anlayacağınız ekonomimiz o kadar iyi durumda.!

Öte yandan, 400 bin emeklinin aylıklarında yüzde 40' a varan kesintiler yapılmış. Maliye Bakanı'na bakarsanız dünyada emeklilerine en yüksek aylık ödeyen ülkelerden biriymişiz.! Kredi kartlarının birini diğeri ile ödemeye çalışan vatandaşın borcu her ay katlanarak artıyor o başka mesele.!

Başbakana göre, refah düzeyimiz oldukça yükselmiş.! Bu yüzden kendisine 400 milyon dolarlık bir uçak daha almış. Oğluna 10,5 milyon dolarlık ikinci bir gemicik. Boğaz köprüleri ile oto yollar 7 yıllık geliri karşılığında yandaş firmalara satılmış. Milletin efendisi köylü bir paket makarna ile teslim alınmış.!

İŞÇİLERİN HALİ PERİŞAN

Hükümet kıdem tazminatlarına göz dikmiş. Memurlar tazyikli suya alıştıklarından onlar için biber gazı ithaline devam edecekmiş. İşsizlik almış başını gidiyor. Refah düzeyimiz nasıl yükseliyor anlamak mümkün değil.!

Emperyalist devletler, Ortadoğu'daki son enerji kaynaklarını yağmalamak için yarışıyorlar. Bölge halklarını parçalayıp birbirine kırdırmak ve sonunda bekçi yapmak için, yine bölge insanını kullanıyorlar. Allah ile aldatanların önde gideni Pensilvanya'da CIA ile içli dışlı imiş. Amerika'nın kucağında oturup, terörist başının “el ve eteğinin öpüleceği” fetvasını veriyor.!

Coniler, İncirlik üssündeki camiyi kırıp dökmüşler; Kuran'ı Kerimi yırtıp, mimberi parçalamışlar. Hükümet olayı gizlemek için bayağı çaba sarf etmiş. Cuma çıkışlarında “türban” için üstünü başını parçalayanlar arazi oldular yine.

Peygamberimizin karikatürünü çizenler için “şahadet yemini” yapanlar, şimdi istihkak hazırlamakla meşgul. İnançlarını yaşamak uğruna kendilerini üniversite kapılarına zincirleyen kızlarımız, 4 çeker jipleriyle alışveriş merkezlerinde.!.

Yandaş medya, 80 yılda milletin dişinden tırnağından artırarak yarattığı ekonomik varlıkları aralarında paylaşan yandaşların rahatını bozacak, huzurunu kaçıracak bu haberleri, haberden bile saymıyor. İktidar yalakaları huzur için bir miktar toprak da kaybedilebilir diyorlar. Anlayacağınız gemiciği kurtaran kaptanlar için Türkiye güllük gülistanlık bir ülke. Ne var ki, Allah ile aldatılan iki kişiden biri, saman ithali için 25 milyon dolar ödemiş. Bu da bir ilktir elbette. İki kişiden biri, 12 Eylül 2010 da besmele çekilerek verilen oylar ile TSK'nın yurtsever en gözde subayları içeri tıktırmıştı.!.?

HAYIRLI CUMALAR

Ancak ne halt ettiğini anlayan iki kişiden biri, şimdilerde kafayı yemiş; suç ortaklarına “Hayırlı Cumalar” diyebilmek için Perşembe gecelerini beklemeye başlamış.!

Irak'ta öldürülen 1,5 milyon Müslüman kardeşine, Libya'da eklenen 100 binlerden sonra; Mısır Tunus Cezayir ve Fas'ta ölenleri, toplama işleminde ihmal edilebilecek rakamlar gibi gösteriyorlar.

Yine de uykuları kaçıyor. Bir cana kıyanın bütün insanlığı öldürdüğü, önermesine bağlı olarak yetiştirilen bu muhafazakâr dindarlar, nasıl olduysa şimdi de Suriye'deki ölümlere vize veriyor! “Ilımlı İslam” olarak dayatılan sapma bir din, acaba neden en çok bizde taraftar buluyor.!

Av. Cemil Can

http://chp-muhalefethareketi.biz.tr/

 

 

 

BAYANLAR, BEYLER.!  SUSUN ARTIK YETER.

ABDULLAH ARTİN ÖCALAN AGOPYAN 'I DİNLEYECEĞİZ.!

AKP hükümeti tarafından Kürtlerin tartışılmaz lideri ve bir halk kahramanı yapılmaya çalışılan;

Aralarında kundaktaki bebeklerin de bulunduğu 40 binden fazla yurttaşımızın katili "Sayın" Abdullah Öcalan diyor ki: 

"PERİNÇEK, BİZE ABD'NİN VE AVRUPA'NIN PEŞİNE GİTMEYİN. BU YOLDAN BİR YERE VARAMAZSINIZ. PKK'YI DAĞITIN, TÜRKİYE'NİN BÜTÜNLÜĞÜ İÇİNDE YER ALIN TELKİNLERİNDE BULUNDU."

(Öcalan'ın ifadeleri ve Hürriyet, 18 Mart 1999

Hey.! Öcalan'ı baş tacı eden akıl fukaraları.!

Hele sizler; "Öcalan'a inanmıyoruz, onu dinlemeyiz" diyemezsiniz...   

Bir de siz elinde Öcalan'ın YOL HARİTASI ile kapı kapı dolaşan kapı kulları.!

Siz de Öcalan'a inanmak zorundasınız... 

Geriye kalıyorsunuz sizler. “İki kişiden biri”  olarak tarif edilen oy depoları. Sizin durumunuz biraz daha farklı, siz dilediğinize inanıp inanmamakta serbestsiniz.

Çünkü siz aldatılmak için ayrılmışsınız ve seçimlere bir hafta kala, bütün inandıklarınızın tersine inandırılabilirsiniz...  

O çok güvendiğiniz ve kendinizden biri olduğu için 3 dönemdir oylarınızı verip, iktidara getirdiğiniz R.T.Erdoğan bile Apo'ya güveniyorsa, siz de inanmak güvenmek zorundasınız. Aksi halde inandırılırsınız.! 

 

Bu Sorular "İki Kişiden Biri" İçin. İki Kişinin Diğeri Onları Okumadan Son Paragrafa Atlayabilir... 

 

SORU 1: Madem PKK'nın akıl hocası Doğu Perinçek'ti, bu "barış süreci"nde neden içeride tutulmaktadır.? 

SORU 2: PKK'nın liderine af çıkartmak için Anayasa değişikliği yapmayı bile göze alan hükümete bağlı özel görevli mahkemeler, neden “PKK'nın akıl hocası” Perinçek'e, savunmasında söylediği  sözlerden (sert eleştiriler) ötürü 24 yıl hapis cezası verdiler.? 

SORU 3: PKK ile diz dize oturup, yanak yanağa konuştukları apaçık ortaya çıkanları görmeyip, ısrarla ve inatla Atatürkçü düşünceyi savunan Doğu Perinçek ve Yalçın Küçük gibi aydınları, PKK'nın "destekçisi" veya "akıl hocası" olarak görmekte direnen ve bu şekilde göstermeye çalışanlarda birazcık olsun insanlık onuru kaldı mı.?

SORU 4: Eski AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan'ın ekibinde yer alan ORHAN AYKUT'un, birkaç gündür Aydınlık gazetesinde yayınlanan itiraflarını okununuz mu? 

Okumak size pek de yakışıyor!.. Bu sözler “iki kişiden biri” için... 

Aykut Diyor Ki: 

"İstihbarattan bana bir kimlik verdiler, istediğim yere giriş çıkış yapabiliyordum...

Üzerinde 'Her türlü silahı taşıyabilir, arama yapılamaz' yazıyordu.

Benim fotoğrafım vardı. Benim adıma düzenlendi. Gerçek kimlik. Her yere girip çıkıyordum. Polisevi'nde, Orduevi'nde kalıyordum... Görevi bölümünde 'terör uzmanı' yazıyordu.

KADROLU DEĞİLDİM ama her yere girip çıkıyordum. Emniyet İstihbarat Daire Başkanlığı'ndaki kayıtlarda ismim mutlaka olmalı...

Arabamda TBMM giriş kartı da o kimlik de vardı. İstihbarat bana uzun namlulu bir silah verdi...

Dedim 'Bana silah verin' O da 'Beğen buradan' dedi ve çıkardı keleşi verdi.

Temiz sıfır daha. Bir de benim silahım vardı,  tabancam ruhsatsız."   

Sizin yaşadığınız yerlerde Orhan Aykut gibi yaşayan kimseyi tanıyor musunuz.?  

"DERİN DEVLET"in Ne Anlama Geldiğini Şimdi Anladınız mı.? 

"DERİN DEVLET"in ne anlama geldiğini şimdi anladınız mı.?

Bakın Demirel vaktiyle bu konuda ne demiş?

"Derin devlet, devletin kendisidir. Askerdir, derin devlet. Cumhuriyet'i kuran askerler, devletin yıkılmasından daima korku duyar. Halk bazen sağlanan hakları suiistimal eder, yürüyüş hakkı verildiğinde gidip cam çerçeveyi indirerek, polisle çatışır.

Derin devlete ülkenin muhtaç olması, ülkenin yönetilememesinden kaynaklanır. Derin devlet şu anda devrede değil. Derin devlet, kanaatlerine göre, devleti yıkılma sınırına getirmediğiniz sürece hareket halinde değildir. Onlar ayrı bir devlet değil, ama devlete el koydukları zaman derin devlet olurlar." 

Askeri darbe ile 6 defa devrilip, 7 defa gelen

Demirel bile "Derin Devlet" konusunda yanılmıştır. Aksi düşünülemezdi zaten. Bu konudaki tespiti doğru yapabilseydi, 7 defa silah zoru ile iktidardan uzaklaştırılmazdı... 

Bir De Düşünün Ki, Devletimizin Üst Düzey Memurlarında:  

"Derin Devlet" yabancı bir devletin kontrolüne girmiş ve "Eskiden kız türbanıyla üniversiteye giderse okuldan atılıyordu. Biz bunlardan İNTİKAM almak zorundayız.  Türkiye'yi değiştireceğiz. Biz Amerika'nın gücünü arkamıza aldık. Bunu yapacağız. Bir taşla üç kuş vuracağız. Bir, ulusalcıları ve Atatürkçüleri diskalifiye edeceğiz. İki, Kürt'ü "Kürdüm" diye korkmaktan çıkaracağız ve Abdullah Öcalan'ı serbest bırakacağız. Terör olayını bitiririz. Bunu yapmak için birkaç kişiyi içeri atacağız" düşüncesi hakimdir.! 

O ülkede devlete güvenebilir misiniz.?

Hukuk güvenliğinden söz edebilir misiniz.? 

SORU 5: Biri çıkıp, yukarıda 4. soru altındaki alıntılarda özetlenen işlerin neredeyse tümünün GERÇEKLEŞTİRİLDİĞİNİ  söylese inanır mısınız.? 

Bu soruya yanıtınız "inanıyorum" şeklindeyse, kusura bakmayın ama bu defa da "Ülkenin bu hale getirilmesinde sizin payınız nedir.?" sorusunu sormak isterim... 

Bu soruya vereceğiniz yanıt: "Evet benim de bir miktar payım vardır. Lakin  AKP beni de aldattı, keşke elim kırılsaydı da o oyları vermeseydim" şeklindeyse, bu günahınızın nasıl af edileceğini hiç düşündünüz mü.? 

Bazılarınızın "Düşündük ve bir de çözüm bulduk" dediklerini duyar gibiyim."Bu hükümeti  demokratik yollardan iktidardan uzaklaştırılması için yarından tezi yok üzerimize düşeni yapacağız, AKP'ye bir daha oy vermemekle işe başlayacağız şeklindeki düşüncelerine katılıyorum.! Sonrası gelir merak etmeyin...

Yalnız değilsiniz ki bu gök kubbenin altında. Yurtseverler, er geç  doğru yolu gösterecekler bize... 

Biraz daha bekleyelim mi ne dersiniz.? 

Av. Cemil Can

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul Ocak.2013

http://www.medyagunebakis.com/  okkesb61@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

EĞER BİR ÜLKEDE

“Hukuk Üstün Değilse, Adalet Yok Hükmündedir...”

"Türk Yargısında Kronik İşlev Bozukluğu Var"

Bağımsız Bir Millet Olan Papua Yeni Gine, 

Parlamenter Demokrasi Sistemini Kabul Etmiş

Ülkelerdendir.

"Adil Yargılamayı Etkileme Suçunun Oluşabilmesi

İçin, Öncelikle Adil Yargılamanın Olması Gerekir."

Türkiye, ‘Hukuk Devleti İlkesizlikleriyle Malul’

Ülkeler Kategorisini Oluşturan ‘Hibrit Rejimler’

Arasında 88. Sırada. 

 

* * * * * * * * * *

TEK YOL DEVRİM.!

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.!

Yaşasın Halkların Kardeşliği.!

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ.!

ÜLKÜMÜZ TAM BAĞIMSIZLIK VE

GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE.!

 

Hazırlanmakta olan AKP Anayasası

Halkımız İçin Kölelik Anayasasıdır,

KÖLELİK ANAYASASINA HAYIR.!

 

SU HAYATTIR… SU BİR HAKTIR…

SU, KAYNAK DEĞİL, DOĞAL VARLIKTIR.

SU YASASI ÇIKARILMALIDIR.!

 

TEMA Vakfı Eko Siyaset Bildirgesi:

 “Salt ekonomi odaklı projeler dönemi

bitmeli, Ekolojik Siyaset dönemi başlamalıdır.!”

 

GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN

TEMA VAKFINDAN PARTİLERE..!

“Yaşamın sürdürülebilmesinin” ve

“sürdürülebilir gelişmenin” ön koşulu

“çevrenin, toprağın, suyun, ormanın,

biyoçeşitliliğin” korunarak yönetilmesidir.

 

ÜLKEMİZ, TOPRAKLARIMIZ…

GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖL OLMASIN.!

YEŞİL OLMASI İÇİN DESTEK OLUN..

 

 

Diğer Haberler

  • DEPREM VE GELECEK KAYGISI
  • MAORİLER KADAR OLAMADIK.!
  • *KRONOMETRE SIFIRLANDI* ‘MI.?
  • AKTİVİST GAZETECİDEN SAMİMİ İTİRAFLAR.!
  • SEVAP KAZANMANIN YOLLARI
  • SEVGİ GÜNÜNDE BİR VEDA…
  • PAHA BİÇİLEMEZ SİHİRLİ TOHUMU KİM EKECEK
  • NEDİR BU 3.DALGA İLİŞKİLER.?
  • BU GİDİŞE RIZAMIZ DEĞİL, İTİRAZIMIZ VAR.!
  • TÜRK SOLU BUGÜNKÜ KADAR DÖNEK ÇIKARMADI.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP