KEMER DIŞ BASINDA

Dış Basında Kemer Konuşuluyor

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KEMER DIŞ BASINDA
Dış Basında Kemer Konuşuluyor

GATAB’ın yurt dışı fuarları sonra Kemer’e davet ettiği uluslararası medya temsilcileri ülkelerine gider gitmez Kemer ve Bölgesi’nin güzellilerini bağlı oldukları yayınlarda sayfalar dolu haber yaparak kullandılar.

Hizmet bölgesinin tanıtım için çalışmalar yapan GATAB, böylece Kazakistan, Ukrayna ve Rusya başta olmak üzere pek çok ülkenin önemli turizm, gezi ve yaşam medyasında Kemer’in adını duyurmuş, bölgenin tanıtımı yapmış oldu.

Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanına Kemer ve Bölgesinin tarihi ve doğal güzelliklerini duyurmak ve tanıtmak için çalışmalar yapan GATAB, uluslararası medya temsilcileriyle başlattığı ‘Kemer Tanıtım’ programları kapsamında davet ettiği medya temsilcileri ülkelerindeki yayınlarda Kemer’e yer vermeye başladı.

Sayfalar Dolusu Kemer…  Geçtiğimiz ay aralıklarla Ukrayna, Rusya ve Kazakistanlı medya temsilcileri GATAB’ın girişimleri ve desteği ile Kemer’e davet edilmişti. Kemer başta olmak üzere Kemer ve bölgesinin tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini fotoğraflayan ve bilgi alan temsilciler ülkelerine döndüklerinde bağlı oldukları mecralarda Kemer’in haberlerini sayfalarına taşıdılar.

Pravda gazetesi, Aspan ve Mandry dergisi sayfalarında Kemer’i işledi, Kemer’in güzelliklerine yer verdi.

Tanıtıma Büyük Katkı… Uluslararası basın yayın organlarında çıkan olumlu haberlerin, bölge tanıtımına ve turizmine ciddi destek sağladığına vurgu yapan GATAB Başkanı Yusuf Üras, bu anlamda yabancı basın mensuplarının ülkelerine döndüklerinde Kemer’i sayfalarına taşımalarının bölge turizmine büyük ivme kattığını belirtti.

Bu tarz haberlerin on binlerce dolarlık reklamdan daha yararlı ve etkili olduğunu belirten Başkan Üras; “ Birileri GATAB’ın bütçesini fuzuli yere kullandığımızı söylüyor. Ama biz efektif ve mantıklı bir şekilde elimizdeki kaynakları kullanıyoruz.  Dış basın temsilcilerini bölgemize davet ediyor, Kemer’in güzelliklerini gözleriyle görmesini sağlıyoruz. Sonrası ortada…

Tüm yayınlarda sayfalar dolusu olumlu haberler var. Hedef pazarımızdaki bu yayınlar karar vericiler tarafından, tatilciler tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Dış yayınlar bölgemize gelecek turistler için önemli argümanlar. Hangi yayınlarda olmamız, hangilerine ilan vermemiz konusunda Turizm İhtisas Komisyonumuz titiz bir çalışma yapıyor. Ancak bizim ilk tercihimiz ve önceliğimiz yabancı medya editörlerini Kemer’le buluşturmak, Kemer’in güzelliklerini birebir yaşamalarını sağlamak. Böyle olunca daha samimi daha içten ve daha güzel yazılar, haberler ortaya çıkıyor. Bölgemizin tanıtımı için yararlı olan bu tür basın işbirliği ve davetlerimizi geliştirerek devam ettireceğiz. Her şey Kemer’in tanıtımı, geleceği ve turizm pastasından daha fazla gelir elde etmesi için ” dedi.

 

Fatih Bacak, Antalya – Ekim.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Diğer Haberler

  • N8 ile MAĞAZA YENİLEME VE RENOVASYON
  • INTERMOB FUARINDA AGT TRENDLERİ BELİRLEDİ
  • MELEK MODA EVİ YENİ ŞUBESİNİ AÇTI
  • WIN METALWORKİNG & WIN AUTOMATİON
  • ALEMDAĞ HANIM ELİ MANTIEVİ
  • 6.ALTIN PUSULA DEĞERLENDİRME SÜRECİ
  • DOMAT, DOMATO, DOMATES.!
  • KALİTESİZLİK İLE BOL HARCAYANLAR.!
  • BEĞENİLMEYEN FİKİR MİLYONER YAPTI.!
  • DAMAK PEYNİRCİLİK YENİ MODERN YERİNDE
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP