AŞK NEREDE FİLMİNİN EKİBİ BİRARADA

Antalya’da Çekilen Aşk Nerede Filminin Kadrosu Eto’o İle Buluştu

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AŞK NEREDE FİLMİNİN KADROSU

Antalya’da Çekilen Aşk Nerede Filminin Kadrosu Eto’o İle Buluştu

İçerisinde aşk Nerede’ filminin oyuncuları Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer ve Samuel Eto’o’yu ziyaret etti. Ziyarette film kadrosu yıldız futbolcu Samuel Eto’o’yla özçekim yaptı.
Çekimleri Antalya’da yapılan Semra Dündar’ın yönettiği, başrolünde Ayça Erturan ve Faik Ergin’in oynadığı "Aşk Nerede" filminin oyuncuları Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer’i ziyaret etti. 

Hasan Subaşı Tesisleri’nden gerçekleştirilen ziyarete oyuncular Ayça Erturan, Faik Ergin, Eylül Öztürk, Doğancan Özadlı ve Leyla Üner Ermaya ile senarist ve yönetmen Semra Dündar katıldı.


ETO’O FİLM OYUNCULARIYLA
Ziyaretin ardından film oyuncuları Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto’o ile bir araya geldi. Eto’o, başrol oyuncusu Faik Ergin’e kırmızı-beyazlı atkıyı takarken, “Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe yok, sadece Antalyaspor var" dedi. Eto’o ardından, atkıyı Ergin’in boynuna taktı.

Oyuncular tek tek Eto’o ile özçekim yaparken, daha sonra hep birlikte özçekim yaptılar.
Başrol oyuncusu Faik Ergin, filmde Yenikapılı ve Antalyasporlu bir taksici karakterini canlandırdığını belirterek, aşk hikâyesini beyaz perdeye aktardıklarını söyledi.
Bir taksici ile haber müdürünün aşkının anlatıldığı filmin hepsinin Antalya’da çekildiğini vurgulayan Ergin, “Antalya’nın bütün güzellikleri bu filmde yer alıyor. Aşkı sevenler, aşkı arayanlar, taksici âşık olur mu, taksiciye aşık olunur mu diyen herkesi bu filme bekliyoruz. Antalyalı hemşerilerimden bu filme büyük destek vermesini bekliyorum” dedi.
Başrol oyuncularından Ayça Erturan ise ‘Aşk Nerede’nin Antalya’nın filmi olduğunun altını çizerek, “O nedenle filmi Antalya’ya hediye ediyoruz. Antalya’da bir gala yaptık. Komik, duygusal herkesin yüreğinin telini titretecek sahnelerimiz var. Bütün Antalyalıları filmimize bekliyoruz” diye konuştu.


Erturan, filmde Antalyaspor’un dünyaca ünlü kamerunlu yıldız futbolcusu Samuel Eto’o’nun transfer görüntülerinin yer alması ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Faik Ergin, Antalyaspor taraftarı bir taksiciyi oynuyor filmde. Taksisinin içinde Antalyaspor atkısı var, telefonunun melodisi de Antalyaspor marşı. Filmde Antalyaspor’dan ögeler yer alıyor. O nedenle Antalyaspor’u kardeş takım ilan ettik.

Biz film olarak bir takımız, Antalyaspor’da bizim kardeş takımımız. Biz konuşurken, arkadaki televizyonda Eto’o’nun transfer görüntüleri dönüyor” diye konuştu.
Başkan Gencer ise filmin vizyona girmesinin ardından futbolcular ve teknik heyetle filmi izlemeye gideceklerini kaydetti.


"AŞK NEREDE" FİLMİ
Ayça Erturan, Faik Ergin, Kadir Çöpdemir, Oya Aydoğan, Eylül Öztürk, Doğancan Özadlı ve Leyla Üner Ermaya gibi isimlerin oynadığı "Aşk Nerede", romantik komedi tarzında bir film.
Senaristliğini ve yönetmenliğini Semra Dündar’ın yaptığı film, aşka ve ilişkilere bir kadın yönetmenin penceresinden bakıyor. Film, evlenmek ve aile kurmak isteyen ama kendisine uygun bir koca adayı bulamamış bir kadın ile yakışıklı bir taksi şoförü arasındaki aşkı anlatıyor.

 

 

 

Fatih Bacak, Antalya– Eylül.2015 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,

https://twitter.com/okkesb – web: http://www.trabmarder.org,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@telmar.net

Fatih Bacak, Antalya– Eylül.2015 fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

  • *A-TS 61* PLAKA HAYATİ BİR ŞEYDİR.!
  • VIP SÖYLENTİLER.! KİM BU ŞEYDA HANIM.?
  • HUGH HEFNER'IN HAYATI BELGESEL OLUYOR.!
  • AYSEL GÜREL: GOOGLE & DOODLE.!
  • #CİTİ SUMMER STREETS 2017 & #SİRMA MUNYAR
  • FUTBOLCUNUN KEBAPÇI BASKINI, ALAÇATI.
  • MADO 23 NİSAN DONDURMA KONVOYU
  • YONCA EVCİMİK’TEN SEZEN AKSU’YA
  • HUYSUZ VİRJİN'İN GÖZLERİNDE PROBLEM YOK
  • DEMET AKALIN RAKİPSİZ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP