“ZAMAN” HER ŞEYİN İLACIDIR.!

Berberoğlu Ve Barış Yarkadaş'ın ZAMAN Gazetesinin Yönetim Katına Girmeye Çalışan Polislere Direnmesi Son Derece Anlamlıdır.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

“ZAMAN” HER ŞEYİN İLACIDIR.!

Berberoğlu Ve Barış Yarkadaş'ın ZAMAN Gazetesinin Yönetim Katına Girmeye Çalışan Polislere Direnmesi Son Derece Anlamlıdır.!

İstanbul 6. Sulh Ceza Mahkemesi, “Fetullahçı Terör Örgütü / Paralel Devlet yapılanması'nın (FETÖ/PDY) faaliyetlerine destek olacak şekilde kullanıldığı yönünde kuvvetli deliller bulunması” nedeniyle ZAMAN gazetesinin de içinde bulunduğu Feza Gazetecilik A.Ş.ye kayyum ataması, Meclis'teki muhalefeti neden rahatsız etti.?

“Suçun bir şirketin faaliyetleri çerçevesinde işlenmekte olduğu hususunda kuvvetli şüphe varsa” o şirkete, CMK'nun 133. maddesine göre “kayyım” (kayyum) atanması mümkündür.

TCK'nun 54. maddesinde “suçun işlenmesinde kullanılan veya suçun işlenmesine tahsis edilen eşyanın”, 55. maddesinde ise “suçun işlenmesi ile elde edilen veya suçun konusunu oluşturan ekonomik kazançların” müsaderesi düzenlenmiştir...

O bakımdan konuya hakim olmadan, soruşturma dosyası içerisindeki kanıtları görmeden, peşin yargılarla ortaya atlayıp, sırf hükümete muhalefet olsun diye, “medya özgürlüğü  yok ediliyor iddiasında bulunmak; son tahlilde suç örgütüne “yardım ve yataklık etmek” ve “suç örgütünün propagandasını yapmak” suçlarını oluşturabilir...

Bu bağlamda Y-CHP milletvekilleri; Gürsel Tekin, Enis Berberoğlu ve Barış Yarkadaş'ın ZAMAN gazetesinin yönetim katına girmeye çalışan polislere direnmesi son derece anlamlıdır.!

Yeri gelmişken belirtmek gerekir ki, PKK'ya yapılan operasyonların sona erdiği Cizre'ye, 4 Mart 2016 günü giden Y-CHP milletvekilleri; Zeynep Altıok, Sezgin Tanrıkulu, Fikri Sağlar, Ali Şeker ve Fatma Kaplan Hürriyet'in “Üç Adımlı” (Toplumsal Mutabakat Komisyonu, Ortak Akıl Heyeti ve Gerçeklerle Yüzleşme Komisyonu)  önerileri de sorunludur.

Bu önerilerin, terör örgütü PKK Lideri Abdullah Öcalan'ın 2015 Nevruz mesajında açıkladığı; önerilerle örtüşmesi tesadüf olarak kabul edilemez.!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 5 Mart 2016 günü Ato Kongre Merkezi'nde düzenlediği “Türkiye'nin Geleceği İçin Büyük Buluşma” toplantısındaki sözleri de ibretliktir.

ZAMAN gazetesine kayyım atayan hakimi “Siyasi Organın Elemanı” olmakla suçlayan Kılıçdaroğlu, Can Dündar'ın serbest kalmasını sağlayan Anayasa Mahkemesi'ni savunması suya tersten dalan ördek misali, şaşkınlığının çarpıcı kanıtıdır...

Bu toplantıda, PKK'ya destek bildirisine imza atan akademisyenlere de sahip çıkan Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın,  “Tek parti döneminde Atatürk Orman Çiftliği'nde ellerine bira şişeleri tutuşturulmuş çocuk fotoğrafları görürsünüz”  şeklindeki sözlerine itiraz etmeyerek  onay vermesi, bilinç altında yatan Atatürk düşmanlığını bir kez daha  ortaya koymuş bulunmaktadır...

Dersimlinin Ankara'dan verdiği mesajlar evlere şenliktir.

Kılıçdaroğlu'na göre,  Sivil Darbenin Ön Hazırlıkları Yapılıyor.!

Yani korkulacak çok fazla bir şey yoktur.

CHP Anayasa Uzlaşma Masası'ndan kalktığına göre, sivil darbe de gerçekleşmez.!

Verdiği durum tespitine göre, güya her şey kontrolü altındadır...

Halbuki, sayesinde “Sivil Darbe” dediği karşıdevrim tamamlanmıştır.

Şimdi son rötuşları  yapılmaktadır...

Fiilen “Başkanlık Sistemi”ne geçilmiştir.

AKP, fiili duruma göre anayasa yapmaya zorluyor...

Dersimli Kemal, bir kez o masaya oturarak, kurucu olmayan bu Meclis'te yeni anayasa yapma yetkisinin bulunduğunu da kabul etmiştir.!

Bundan sonra masadan kalkması çok fazla bir şey ifade etmeyecektir.

Bu noktada MHP'nin durumu daha da ibretliktir.

5 Haziran seçimlerinde; 80 milletvekili kazanan MHP, PKK'nın Meclis'teki uzantısı HDP ile bir arada bulunmamayı gerekçe göstererek, muhalefet partilerinin hükümet kurmasına yanaşmamıştır.

1 Kasım seçimlerinde milletvekili sayısını yarıya düşürdükten sonra, AKP'nin yeniden iktidar olmasını sağlamış,  fakat HDP ile Anayasa Uzlaşma Komisyonu masasına oturabilmiştir...

“İlkesizliğin bu kadarına da pes” diyerek bu işin içerisinden çıkmak kolaycılığa kaçmaktır.!

Kurultay isteyen teşkilatları  kapatan Bahçeli'nin, üstelik de sağlık durumu son derece bozukken, ısrarla CHP'yi masaya oturtarak, yeni anayasayı yapmak için olağanüstü çaba harcaması, ancak ve ancak  savsaklanamaz “görev” anlayışı ile  açıklanabilir.!

MHP'nin Fetullahçı Terör Örgütü'nün finans kaynaklarına, propaganda kuruluşlarına karşı yapılan operasyonları kınamasını ise açıklamak olanaklı değildir...

TSK'ya, Atatürkçülere, iktidara muhalif olanlara ve Kemalistlere yönelik kumpas operasyonları yapılırken, ZAMAN gazetesi bu yapılanları övüyordu.

 

Masa başında üretilmiş sahte belgeleri yayımlıyorlardı...

Masum insanları peşinen suçlu ilan edip, Türk Ordusu'nun savaş yeteneğini zafiyete uğratan Ergenekon ve Balyoz gibi davalar ile kahraman askerlerimizi itibarsızlaştırıyorlardı...

ABD'nin Pensilvanya eyaletinde; CIA'nın kucağına oturan liderleri, karşıdevrimin lokomotifi gibi hareket ediyordu...

TSK'nın kozmik odalarına girip, savaş planlarını yurt dışına bunlar çıkardı...

Emniyeti, akıl almaz komplolarla ele geçirip, istihbarat arşivini bunlar kaçırdı...

Bütün bu operasyonlar yapılırken ZAMAN gazetesi, FETÖ'nün kamuoyunu yönetme merkezi olarak çalıştı...

Bu yapılanların üzerinden yıllar geçmedi ki,  hiçbirini unutmuş değiliz.!

Sicili ihanetlerle dolu olan bir örgütün, finans kaynaklarına ve propaganda kuruluşlarına tedbiren el koyulması kadar doğal bir şey olamaz.!

Bu noktadan sonra yargılamaların sonunu beklemek gerekir...

Masa başında üretilmiş delillerle açılan Ergenekon ve Balyoz davalarında “yargılamanın sonunu beklemek gerekir” diyerek, hukuksuz uygulamaları görmezden gelen muhalefetin, gözümüzün önünde yapılan hukuksuzluklar için, aynı sabrı gösterememesi, suç ortaklığının itirafı gibi değil mi.?

Bugün muhalefet diyetini ödüyor!

Y-CHP ve  Y-MHP  yönetimlerinin kaset operasyonları ile  dizayn edilmiş olduğuna başka kanıt aramaya gerek yok.!

Av. Cemil Can

 

Cemil CAN, Ankara – Nisan.2016 – av.cemilcan@hotmail.com

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Cemil CAN, Ankara – Nisan.2016 – av.cemilcan@hotmail.com,

 

 

 

Diğer Haberler

  • KADINLARA BİR DÜŞMANLIK YOLU DAHA
  • BAŞIMIZIN BELASI CEZASIZLIK KÜLTÜRÜ.!
  • MÜŞTERİLERİ DOLANDIRICILIKTAN KORUMA TİMİ.
  • KEMERBURGAZ RANT PLANLARINI YARGI ONAYLAMADI.!
  • *İMAM"ın POLİSLERİ ve TARİKATLAR*
  • BU YARGIYLA SİVİL ANAYASA YAPILIR MI.?
  • PTT ve KURUMSAL SOYGUN
  • AKP; 17 ADAMIZI, YUNANİSTA’A VERDİ.!
  • KUZU; KURTLUK YAPARKEN YAKALANDI.!
  • NADİRA KADİROVA İNTİHAR MI ETTİ, ÖLDÜRÜLDÜ MÜ.?
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP