ANTALYA’YI DÜNYANIN DAVOS’U YAPACAĞIZ

Semih Beken’ Yaptığı Açıklamada; “Geniş Katılımlı Ve İlk Kez Yapılacak “Uluslararası Akdeniz Ekonomi Zirvesi“ni 2016 Ekim-Kasım Aylarında Gerçekleştireceğiz Dedi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ANTALYA’YI DÜNYANIN DAVOS’U YAPACAĞIZ

Semih Beken’ Yaptığı Açıklamada; “Geniş Katılımlı Ve İlk Kez Yapılacak  “Uluslararası Akdeniz Ekonomi Zirvesi“ni 2016 Ekim-Kasım Aylarında Gerçekleştireceğiz Dedi.

3. Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirerek Yoluna Kararlılık İle Devam Eden YÖRSİAD - Yörük Sanayici Ve İş  Adamları  Derneği,  Üyelerinin Özveri Ve Destekleri İle Antalya’nın Birleştirici Gücü Olarak Çalışmalarına Devam Ediyor.

YÖRSİAD Porto Bello Hotel’de düzenlenen Basın Toplantısı ile gelecek 3 yılda belirlenen yol haritasını ve gelecekteki çalışmalarını düzenlediği basın toplantısı ile paylaştı. Toplantıda Başkan Semih Beken’in yanı sıra, Yönetim Kurulu üyeleri Erhan Tunç, Ezgican Aydoğan, Funda Gülel, Okan Kırmızı, Alper Oral, Aykut Ege, Murat Ulusoy, Nursel Aydın, Osman Güngör, Reşat Güney, Seyfettin Şahin de yer aldı. Toplantıda üç yıllık proje özetini Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Güney yaptı.

ULUSLARARASI AKDENİZ EKONOMİK ZİRVESİ’Nİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ.!

Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği toplantıda konuşan Başkan Semih Beken; YÖRSİAD olarak derneğin hem kültür hem de ekonomi tarafının bulunduğunu söyleyerek, çok önemsedikleri ve bu yıl Ekim-Kasım-Aralık dönemlerinde arasında öngördükleri “Uluslar arası Akdeniz Ekonomi Zirvesi”ni gerçekleştireceklerini söyledi. 

Semih Beken’ yaptığı açıklamasında “Geniş katılımlı ve ilk kez yapılacak  “Uluslararası Akdeniz Ekonomi Zirvesi“ni 2016 Ekim-Kasım aylarında gerçekleştireceğiz.

Zirveyi her yıl gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Uluslararası Akdeniz Ekonomik Zirvesi ile dünyadan ve Türkiye’den önemli konuşmacıları ve iş insanlarını buluşturacağız.  

Zirvede Global ve yerel konuları tartışacağız.  Dünyaca ünlü ekonomistleri, dünyanın ve Türkiye’nin en büyük şirketlerinin CEO ve yöneticileri ile siyaset dünyasından önemli isimleri konuşmacı olarak davet edeceğiz. Sonuçlarını her zirve sonrasında rapor haline getirerek paylaşımda bulunacağız. Gelenekselleştirerek Antalya’yı ekonominin zirve merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefliyoruz.

Bu çalışmalarda ülkemizin ve Antalya’nın önemli tüm kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek desteklerini isteyeceğiz. YÖRSİAD olarak Bu zirveyi Antalya’mıza kazandıracağız” dedi.

 

SOSYAL PROJELERE DESTEK VERİYORUZ.!

YÖRSİAD’ın her geçen yıl daha da profesyonel bir yapı ile hareket etiğine dikkat çeken YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, YÖRSİAD’ın amaçlarını da şöyle özetledi:

“ Amaçlarımız tek güç haline gelerek, kurumsal yapısı ile ülkemizin, bölgenin ve üyelerinin gelişimi için çalışmak ticari iş birliklerini, bilgiyi geliştirmek ve güçlendirmek, derneğimizin bölgesel bir güç olmasını sağlamak ve kamuoyuna fayda sağlayacak sosyal projeler üretmek, destek sağlamaktır” 

YÖRÜK KÖYÜNÜ ÜLKEMİZE VE TURİZME KAZANDIRACAĞIZ.!

Toplantıda üç yıllık proje özetini Yönetim Kurulu Üyesi Reşat Güney sundu.  Güney yaptığı sunumda, “Kadın üye sayımızı arttırarak bölgemiz içindeki en yüksek orana ulaşmayı istiyoruz. Ulusal bir SİAD olmak için İstanbul’da (önceliğimiz) İzmir’de bölgemizden çıkarak iş hayatlarını sürdüren iş adamları ile buluşarak YORSİAD ı ülke çapına taşımak istiyoruz. Üyelerimiz için ülkemizdeki ve dünyadaki ticari web sayfalarına üye olarak bilgilendirmede bulunacağız.

Bölgemizde ve Ülkemizdeki tüm iş adamları dernekleri ile iletişimi sürekli kılacağız. Bölgemizin ve üyelerimizin gelişimi için YORSİAD AKADEMİ‘yi hayata geçirdik ve eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz. Bölgemizin ve üyelerimizin gelişimi için YORSİAD AKTİF’i hayata geçireceğiz, böylelikle farklı spor ve aktivitelerinin Antalya da olmasını sağlayacağız. 

Şehri ve gündemi ilgilendiren güncel her konuda, toplantıda, davet ve etkinlikte  YK olarak katılım sağlayıp destek olacağız. Bölgemizdeki başarılı bir sporcumuzu destekleyerek gelişimine ve başarılarına destek olacağız.

AÇEV Eğitimleri ile aile ve çocuk eğitimine destek vermeye devam edeceğiz. En büyük hedeflerimizden bir tanesi de YÖRÜK köyünü ülkemize ve turizme kazandıracağız. Yörük Kültürünü tüm dünyaya tanıtmayı hedefliyoruz” dedi.

YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ KORUMA VE YAŞATMAYLA İLGİLİ PROJE VE OLUŞUMLARI DESTEKLEYECEĞİZ.!

Reşat Güney son olarak yaptığı açıklamasında; “Amaç ve Hedeflerimizi Ülkemizin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunarak; sektörel, bölgesel ve ulusal politikaların oluşmasını, Üyelerimiz arasındaki koordinasyon ve işbirliğinin en üst düzeye çıkarılmasını sağlamak ile Yörük kültürünü koruma ve yaşatmayla ilgili proje ve oluşumları desteklemek  olan vizyonumuza uygun olarak belirledik” dedi.

YÖRSİAD

Yörük Sanayici İş Adamları Derneği Başkanı Semih BEKEN



Fatih Bacak, Antalya – Ocak.2016 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb  -----------  E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi, -okkesb@gmail.com,

Fatih Bacak, Antalya – Ocak.2016 fb.antalya007@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DAR KORİDOR: LİBERALİZMİN LİBERAL ISLAHI
  • S-400’LERİN ALTINDA YATAN KORKUNÇ GERÇEK.!
  • TÜRKİYE'NİN SUDAN’DA KİRALADIĞI ARAZİLER TEHLİKEDE
  • EKONOMİDE KENDİNİ BEĞENMİŞLİK
  • ŞEKERDE BÜYÜK OYUN VE TEHLİKE
  • ASGARİ ÜCRETİN ADI İNSANCA ÜCRET OLSUN
  • YENİ VERGİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN.!
  • STAGFLASYON.? RESESYON.? POLİTİKA FAİZİ.?
  • ENFLASYONLA TOPYEKÛN MÜCADELE BÜYÜYOR.
  • TÜRK TELEKOM SOYGUNU HAKKINDA.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP