AKBANK ESNAF DESTEĞİ

Akbank'tan Antalyalı Esnaf ve Sanatkârlara Destek Geldi..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Akbank'tan Antalyalı Esnaf ve Sanatkârlara Destek Geldi..

AKBANK ESNAF DESTEĞİ

 

AESOB-Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile Akbank arasında imzalanan protokolle esnafın her türlü ihtiyacına cevap verecek olan ürün, hizmet ve çözümler AESOB üyelerinin hizmetine sunuldu.

 

Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Abdullah Sevimçok ve Akbank Akdeniz Bölge Müdürü İsmail Yazar tarafından imzalanan protokol gereği Akbank tarafından Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği üyelerine bankacılık işlemlerinde avantajlar içeren “Esnaf Destek Paketi” ve “Aidat Tahsilât Sistemi”ni Antalyalı esnaf müşterilerine sundu. İmzalanan bu protokolle birlikte esnaf ve sanatkârın finansman gereksinimlerinin birçok seçenek ve kolaylıklarla karşılanması hedefleniyor. Protokolde, Esnaf Destek Kredisi ile işletmelerin 100,000 liraya kadar olan finansman ihtiyaçları, nakit akışlarına uygun esnek ödeme planı ile karşılanıyor.

Ayrıca 24 aya varan vade ile sunulan finansman seçeneğinden ise çok özel faiz oranlarıyla yararlanabiliyorlar. Pakette mal alımı ve diğer ödemeleri için çek karnesi; kredi kartı ile yapacakları tahsilâtlar için POS hizmetleri; ödemelerin gününde ve otomatik gerçekleştirilmesi için otomatik ödeme talimatı; vergi, SGK benzeri yasal ödemeler gibi birçok ürün ve hizmet de yer alıyor.

Akbank Akdeniz Bölge Müdürü İsmail Yazar, Antalyalı Esnaf ve Sanatkârların finansman gereksinimlerini dikkate alarak Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği ile bu işbirliği protokolünü hazırladıklarını söyledi.

Yazar, “Akbank olarak müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmak üzere yenilikçi ürün ve uygulamaları kullanımlarına sunmaya özen gösteriyoruz. Esnaf ve sanatkârlarımızın her türlü ihtiyacına cevap veren bu işbirliğinden yararlanmak için Akbank şubelerine başvurmaları yeterli. Ayrıca, Esnafa Web Kredi ile artık tüm şahıs firmaları kredi başvurularını birkaç dakika içinde internetten kolaylıkla yapabiliyor. Esnafa SMS Kredi uygulamamızla ise artık küçük işletme sahipleri de şubeye gelmeden SMS göndererek kredi başvurusunda bulunabiliyorlar; üstelik bir dakika içinde başvurularına cevap alabiliyorlar.” dedi.

AESOB Birlik Başkanı Abdullah Sevimçok ise Akbank’ın, esnaf ve sanatkârların yeni koşullara göre değişen ihtiyaçlarını belirleyerek geliştirdiği özel ürün, hizmet ve çözümler ile Türkiye ekonomisinin kılcal damarları sayılan esnaf ve sanatkârlara güç vereceğini söyleyerek, imzalanan bu protokollerle hedeflerinin Antalyalı Esnaf ve Sanatkârın işlerine destek olmak olduğunu belirtti.

 

Fatih Bacak Antalya - Nisan.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.  

Diğer Haberler

  • DAR KORİDOR: LİBERALİZMİN LİBERAL ISLAHI
  • S-400’LERİN ALTINDA YATAN KORKUNÇ GERÇEK.!
  • TÜRKİYE'NİN SUDAN’DA KİRALADIĞI ARAZİLER TEHLİKEDE
  • EKONOMİDE KENDİNİ BEĞENMİŞLİK
  • ŞEKERDE BÜYÜK OYUN VE TEHLİKE
  • ASGARİ ÜCRETİN ADI İNSANCA ÜCRET OLSUN
  • YENİ VERGİLERİNİZ HAYIRLI OLSUN.!
  • STAGFLASYON.? RESESYON.? POLİTİKA FAİZİ.?
  • ENFLASYONLA TOPYEKÛN MÜCADELE BÜYÜYOR.
  • TÜRK TELEKOM SOYGUNU HAKKINDA.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP