R.T.Erdoğan HANGİ İSLAMIN TEMSİLCİSİ

İmam Hatipli, Dinci Siyaset Yaparak Bu Günlere Gelen Başbakanın İslam’dan Ne Kadar Haberi Var Diye Sorgulamak Gerekiyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Recep Tayyip Erdoğan Ve Hükümeti

Artık Bir Milli Güvenlik Sorunudur.

 

Sana Gelince Usta...
Hatırlanmak Bile İstenmeyeceksin,
Yatacak Yerin Yok, Bilesin.!
Tükürmesinler Diye Mezar Taşına,

Toma Bekleyecek Başında.!
Y. Özdil

 

Çok Zengin Olursam

Bilin Ki Haram Yemişimdir. R.T.Erdoğan

 

 

Devlet sırlarını koruyamayan Tayyip Erdoğan artık ahaliyi koruyamaz.

AKP hükümeti zamanında artık kimse yatağında uyuyamaz. Bu nedenle fiilen düşmüş olan AKP hükümeti derhal istifa etmelidir.

 

 

R.T.Erdoğan HANGİ İSLAMIN TEMSİLCİSİ
İmam Hatipli, Dinci Siyaset Yaparak Bu Günlere Gelen Başbakanın İslam’dan Ne Kadar Haberi Var Diye Sorgulamak Gerekiyor.

 

17 Aralıktan sonra şakülü kayan Erdoğan İslami anlamda şirk içine düştüğü, bolca yalancı çıktığı söylemlerle mütedeyyin vatandaşı rahatsız etmeye devam ediyor.

 

Bugün Gazetesi Yazarı Gültekin Avcı  Başbakan'ın sustuğu, tek kelime söylemediği AKP'deki dine isyankârlık tablosunu ortaya koydu.

GÜLTEKİN AVCI'NIN O KÖŞE YAZISI

AKP'de ısrarla İslam'a hakaret ediliyor. İslam kaideleri tarumar ediliyor. Kimseden ses çıkmıyor.

Daha kötüsü Türkiye'de ilahiyatçı geçinen gölgelerden de ses çıkmıyor.

İslam'a karşı Başbakan'dan başlayan ahlak ve edep dışı tavırlar, partinin tüm kademelerine yayılmış durumda.

Başbakan'ın sustuğu, tek kelime söylemediği AKP'deki dine isyankârlık tablosuna bakar mısınız.?

 

1- Başbakan: "Rahmetimiz gazabımızı aşacak."

İmam hatipli olduğunu söyleyen Başbakan, bir imam hatip talebesinin bile sarf etmekten imtina edeceği bir söz söylüyor. Başbakan, Allah'ın ayetlerinde kullandığı "ayet meali retoriği" ve "hitap üslubu"nu alenen ve fütursuzca kullandı. Ya zerre kadar imam hatip kültürü yok veya kul hitabetini aşan bu hadsizliği bile bile yaptı. Bugüne kadar bu dince tehlikeli tutumundan geri adım da atmadı.

 

2- Başbakan: "Kibir ve gurur, mutlak yaratıcı olan Allah'a aittir."

Allah'ın sıfatları (sıfat-ı zâtiyye ve sübûtiyye) arasında kibir ve gurur yok. Esma-ül Hüsna'da (Allah'ın isimleri) "kibir ve gurur" yok. Hassaten "kibir" sıfatı, Allaha değil şeytana delalet eder. Şeytana yakışan bir sıfattır kibir. Bu itibarla Allah'a "kibir ve gurur" isnat etmek, O'na ağır bir saygısızlıktır. Kimse Allah'a kafasına göre isim ve sıfat isnat ve izafe edemez. Zira Allah bunları bizzat kendisi bildirmiştir.

 

3- Egemen Bağış:

"Bakara makara... Her cuma Google'dan bir ayet sallama..."

Egemen Bağış tüm yönleriyle Başbakan tarafından çok iyi tanınan bir isim. Her yönü bilinerek Başbakan'ca zirveye taşınmış bir isim. Egemen Bağış dindar olmak durumunda değil. Ama dini değerlere saygı duymak zorunda, Bu milletin Allah'ı ve Kur'an'ıyla alay edemez. Ama Egemen Bağış alay ediyor, Başbakan sükût edip normal karşılıyor, AKP'liler de tek kelime etmeyerek Egemen Bağış'ın Allah'a ve Kitabına matuf bu hakaretine sessiz kalıp yutuyorlar kepazeliği.

 

4- Aynı Egemen Bağış AB Bakanı'yken; "Başbakanımızın doğduğu şehirler de mübarektir" diyerek bir başka kepazeliğe imza atmıştı.

Rize Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, meydanda yere konan bir televizyonu ısrarla yerden kaldırtmış ve "Başbakanımızın çıktığı televizyon yere konmaz" demişti. Bu cinnet tablolarına karşı Başbakan'dan tık yoktu. Hoşuna gidiyordu bu yaltakçılıklar, perestişler, tapınışlar, dalkavukluklar...

Artık şaşırmıyorum.

Bundan sonra AKP içinden biri daha çıksa Allah'a, Peygamberine ve Kitabına hakaret etse şaşırmam. Çünkü Başbakan ve AKP İslam'a karşı gerçek tavırlarının ne olduğunu gösterdiler tüm millete. Dine olan itikatlarının kimyasını gösterdiler âleme.

 

5- AKP Düzce Milletvekili Fevai Aslan:

"Başbakan Allah'ın tüm vasıflarını üzerinde toplamış bir lider..."

Sürç-ü lisan denildi. Başbakan tek kelime söylemedi. Oysa kendi partisinin bir milletvekili kendisini (hâşâ) Allah yerine koymuş ve şirk koşmuştu. Oysa gerçek bir dindar o milletvekilini yerin dibine geçirirdi.

Başbakan'ın asla dilinin uzanmaması gereken ama çoğu zaman örnekler getirdiği Sultan Fatih olsa Fevai Aslan'ın boynunu vurdururdu. Mustafa Kemal ise kendisini Fatih'e benzeten birini huzurundan kovdu. Ama Başbakan kendisini Allah'la bir tutan milletvekiline ses çıkarmadı.

 

6- AKP Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin:

"Başbakanımıza dokunmak bile ibadettir."

İbadet ancak ve ancak Allaha yapılır, Allah rızası için yapılır. Ve Allah'ın emrettiği/Peygamberinin açıkladığı hal ve şekillerle yapılır. Bu ifade açık bir sapkınlıktır. Bu sapkınlığa AKP'den ve Başbakandan hiçbir ses gelmedi.

 

7- Gölcük AKP Kadın Kolları Başkanı:

"AK Parti li olmak, Başbakanımıza nikâhla bağlı olmaktır..." (2013)

Başörtülü bir kadın bu, Keşke başörtüyle her şey bitiyor, kulluk ve İslam tamamlanıyor olsaydı. Bu cahil kadın İslam'da nikâh ve talak hususlarında şakanın ve teşbihin dahi "ciddi" sayıldığını, nikâh ve talakta mazeret kabul edilmediğini bilmiyor. Umarım cahillikten bunu söylemiştir. Eğer biliyorsa çok daha büyük kepazeliktir. Başörtüye ve İslam'a asla uymaz. Medyaya ve kamuoyuna yansıyan bu rezalete Başbakan ve AKP'den tek bir ses gelmedi. Yukarıda arz ettiğim serencam, İslam akidesine tamamen aykırı bir sapkınlık tablosudur.

Ve bu cinnet sahnelerine sükût eden ve yol veren de başbakan’dır.

Sosyal paylaşım siteleri üzerinde, uluslararası anlaşmalarla bağlı olduğumuz hukuk iç hukuk yolları kullanılarak ihlal edilmesi dışarıda endişe ile izleniyor, Türkiye üyesi olduğu Avrupa birliğine bunları anlatamayacaktır.

Twitter'ın dün geceden beri erişilemez olması, büyük yankı uyandırdı. Bugün ekşi sözlükte yer alan bir şikâyet mektubunda bazı kullanıcıların yasağı nasıl deldiği şöyle anlatılıyor

Twitter'ın dün geceden beri erişilemez olması Türkiye'deki kullanıcıları büyük hezimete uğratmış gibi görünse de bugün ekşi sözlükte yer alan bir şikâyet mektubunda bazı kullanıcıların yasağı nasıl deldiği şöyle anlatılıyor. 

Her ne kadar twitter kapatılmış gibi görünse de, Twitter’a dün gece yasak gelmesinin ardından tweet rekoru kırıldı, 1 milyon 750 bin tweet atıldı. Twitter'da günde ortalama 1 milyon 800 bin tweet atılıyor.

Twitter Türk'ün raporuna göre dün gün boyu atılan tweet sayısı 1 milyon 750 bini aşarken, yasak kararına rağmen bu sabah saatlerine kadar Türkiye'de 500 bini aşkın tweet atıldı.

Sadece 10 saatte tweet sayısı 500 bine ulaşırken, bu rakam bu şekilde artmaya devam ederse atılan tweet sayısında herhangi bir düşüş olmayacağı söylenebilir.

DNS ayarlarını değiştirmek gibi alternatif yollarla Twitter‘a girebilen kullanıcıların ise sadece yaklaşık 3 saat içinde 2,5 milyona yakın tweet gönderdiği belirtiliyor.

Sanal sansürü aşmak için geliştirilen yöntemlerden Hotspot Shield, DNS ve VPN kelimeleri ise trend- eğilim listesinde kendine üst sıralarda yer edindi.

Twitter'ın Türkiye'den engellenmesini kişisel hesaplarından duyuran yerli ve yabancı birçok ünlü isim de alınan engelleme kararına tepki gösterdi.  

Erdoğan'a twitter mektubu

Sayın Recep Tayyip Erdoğan(makamınıza hürmeten), siz dün "twitter, mivıtır kökünü kazıyacağız" dedikten sonra aynı gece yurt çapında twitter yasaklandı. ülkecenek yasağınızı aşmış olduğumuzu bilmenizi isterim. 

Şu anda eskisinden de coşkulu bir şekilde twitter'da takılıyor, sizin ve bu saçma yasağınız hakkında ileri geri konuşuyoruz. DNS değiştirmeyi geçtik, artık hepimiz VPN kullanıyoruz.

Bu da, bundan sonra koyacağınız hiçbir yasağın işe yaramayacağı demektir.

Ya interneti toptan kapatın (gerçi onu da aşarız bir şekilde ya).

Ya da her birimizi toptan susturun.

Bunun dışında koyacağınız yasaklar, tıpkı dün gece koyulan twitter yasağı gibi, vaktimizi harcamaktan, size duyduğumuz öfkeyi ve nefreti arttırmaktan başka bir işe yaramayacak.

İmza; Size zerre sevgi ve saygı duymayan bir Türkiye cumhuriyeti vatandaşı

 

 

 

Sana Gelince Usta...
Hatırlanmak Bile İstenmeyeceksin,
Yatacak Yerin Yok, Bilesin.!
Tükürmesinler Diye Mezar Taşına,

Toma Bekleyecek Başında.!
Y. Özdil

 

Savcı Sordu:

Cezaevinden Açtığınız Tünelden

Çıkan Toprağı Ne Yaptınız.?
Mahir Çayan:

Topraksız Köylülere Dağıttık
İyi ki doğdun Komutan

 

 

Abdullah Gözaydın, İstanbul –Mart.2014– agozaydin@hotmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,              

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Abdullah Gözaydın, İstanbul –Mart.2014– agozaydin@hotmail.com,

Diğer Haberler

  • BERAT’A BERAT.!,
  • TÜRKİYE'NİN MEDYA HALİ & BALKAN ÜLKELERİ
  • ÜÇ YILDIR DİRENEN BOĞAZİÇİLİLER VE NAZIM
  • İSKİ'YE HAK ARAMAYA GİTTİLER, KOVULDULAR
  • MEDYA DÜNYASINI ÜZEN ÜÇ KAYIP
  • YENİ “DOSTUMUZ” İNGİLTERE... HAYIRLI OLSUN.!
  • 100’ÜNCÜ YILINDA TÜRKİYE FOTOĞRAFI
  • TÜRKİYE’DE SOSYAL DEMOKRASİ
  • LGBT VE 250 BİN KİŞİLİK GÖSTERİ
  • FELAKETİN DEMOGRAFİK ETKİSİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP