ALİ GÜRBÜZ KISPETİNİ GİYDİ

Başpehlivan Ali Gürbüz Yağlı Antrenmanına Başladılar

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ALİ GÜRBÜZ KISPETİNİ GİYDİ

Başpehlivan Ali Gürbüz Yağlı Antrenmanına Başladı

650 ve 651’nci Tarihi Kırkpınar Başpehlivanlıklarını kazanan Başpehlivan Ali Gürbüz, er meydanına çıkacağı günü bekliyor.

Muratpaşa Belediyespor adına er meydanına çıkacak olan Başpehlivan Ali Gürbüz, 1 Mayıs’ta yapılacak Kumluca Yağlı Pehlivan Güreşleri ile güreş severlerle buluşacak.

Kumluca er meydanına çıkacak olan Ali Gürbüz, kıspet giyip, ekibi ile birlikte çim saha yağlı antrenmanlarına başladı.

BU YIL ER MEYDANLAR RENKLENECEK

Bu yıl er meydanlarında Başpehlivanlar Ali Gürbüz, Salih Dorum, Sermest Bulut ve Büyük ortada Kürşat Korkmaz ve Küçük ortada Hasan Güzeller Muratpaşa Belediyespor kıspeti giyecek.

Muratpaşa Belediyesporlu pehlivanların Lara Beach çim sahasında yaptıkları ilk antrenmanı Muratpaşa Belediye Başkanı ziyaret ederek, sporculara yeni sezonda başarılar diledi.  Yaklaşık üç saat boyunca çim sahada yağlı antrenmanı yapan sporcular, birbirleri ile kıran kırana mücadele etti.

MİLLİ TAKIMA GÜREŞÇİ YETİŞTİRİLECEK

Muratpaşa Belediye Başkanı Antrenman bitiminde sporcularla bir araya geldi. “Bu sezon er meydanlarında büyük atılım yapacağız.   Hem kendimizi iyi temsil edeceğiz , hem kendimizi iyi ifade edeceğiz. Güreşe aklı başında, düzgün ,temiz  ve medeni bir bakış getiriyoruz.  Olimpiyatlarda, dünya Şampiyonalarında ve Avrupa Şampiyonası’nda ülke olarak yokuz.  Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezimizde  genç yetenekler yetiştirilsin istiyorum. Çocuklarımıza olimpik ruhla minder güreşi yaptıralım ve Milli takıma sporcular yetiştirelim” diye konuştu.

ALİ GÜRBÜZ'ÜN İLK HEDEF KUMLUCA

Er meydanlarında Muratpaşa Belediyespor kıspeti giyeceğini ve heyecanlı olduğunu belirten Başpehlivan Ali Gürbüz, “Uzun bir aradan sonra er meydanlarına döneceğim.

1 Mayıs’ta Kumluca’da sezonu açacağız. Öncelikli hedefim Kumluca güreşlerinde başpehlivanlığı kazanmak. Ardından Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yapılacak olan güreşlerine katılarak Kırkpınar’a en iyi şekilde hazırlanacağım.

Hedefim Kırkpınar’da başpehlivan olup altın kemeri Muratpaşa’ya ve Antalya'mıza getirerek, yarım kalan işimi tamamlamak istiyorum” diye konuştu.


 

Fatih Bacak, Antalya –  Nisan.2016 fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ – mail: okkesb61@gmail.com,

https://twitter.com/okkesb – web: http://www.trabmarder.org,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,-okkesb@telmar.net

Fatih Bacak, Antalya –  Nisan.2016 fb.antalya007@gmail.com,

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP