ŞAMPİYON BAŞKANDAN ZİYARET

İki Eski Dost Akdeniz TV 'Yi Ziyaret Ederek Önemli Görüşmelere İmza Attılar.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

 ŞAMPİYON BAŞKANDAN ZİYARET

İki Eski Dost Akdeniz TV 'Yi Ziyaret Ederek

Önemli Görüşmelere İmza Attılar.

 

Manisa İshak Onur Spor Kulübü Başkanı Ve Antrenörü, 2003 Yılı Dünya Kick Boks Şampiyonu, Tiyatro-Sinema Oyuncusu (Zaman Tüneli)Ege Bölgesi Kick-Boks Baskan Yardımcısı İshak Onur

Antrenör Arkadaşı Ve Oba Boksu Federasyon Başkanı Talat Ayhan'ı Antalya Oba Boksu Spor Kulübünde Ziyaret Etti.

İki Eski Dost Akdeniz TV 'Yi Ziyaret Ederek Önemli Görüşmelere İmza Attılar.

Ju - Jitsu Sampiyon Sporcusu Mehmet Ünal Köksal da bulundu.

 

Oba Boksu Federasyon Başkanı  Talat Ayhan
Ju-Jitsu Federasyon Başkanı Hulisi Elmas
Combat Sporları Federasyon Başkanı Hasan Urlu


 

 

Fatih Bacak, Antalya – Mart.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya – Mart.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

 

YÖRÜKLÜĞÜ KONUŞTULAR HEM DE SİYASET

Antalya CHP İl Başkanı Ve Merkez İlçe Belediye Başkan Adayları YÖRSİAD'ın Konuğu Oldu

HEM YÖRÜKLÜĞÜ KONUŞTULAR

 HEM DE SİYASET

Halil ÖNCÜ-ANTALYA

YÖRSİAD (Yörük Sanayici ve İş Adamları ) Derneğinin 2014 Faaliyet Yılı kapsamında düzenlediği Mart ayı Kahvaltı Toplantılılarının konuğu bu kez CHP İl Başkanı Devrim Kök, CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek ve CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner oldu. Porto Bello Otel’de düzenlenen toplantıya YÖRSAİD Yönetim Kurulu Başkanı Semih Beken, Yönetim Kurulu Üyeleri ve diğer üyeler katıldı. Başkan Beken, yaptığı açılış konuşmasında seçimlere çok az bir zaman kaldığını ve Belediye Başkan adaylarını dinlemeye devam ettiklerini söyledi. Toplantıda söz alan İl Başkanı Devrim Kök ve Başkan Adayları YÖRSAİD’ın SİAD’lar içindeki önemine değindiler ve Yörük kültürünün değerlerini katılımcılar ile paylaştılar.

Semih Beken, “ Seçimlere az bir zaman kaldı”

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken, “ Seçimlere artık çok az bir zaman kaldı. Yerel yönetimlere aday olan değerli siyaset adamlarımızı konuk etmeye devam ediyoruz. Bugün burada bizlerle birlikte olan ve projelerini bizlerle paylaşan CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal’a, CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek’e ve CHP Kepez Belediye Başkan Adayı Erdal Öner ile CHP İl Başkanı Devrim Kök’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Devrim Kök, “Yörükler Atatürk’çüdür!”

CHP İlçe Başkanı Devrim Kök ise yaptığı konuşmasında, kendilerini konuk eden YÖRSİAD Başkanı ve Yönetimine teşekkür ederek Yörük kültürü konusunda konuştu. Kök “ Biz bütün kültürleri, bütün farklı yaşam biçimlerini bir ayrılık değil, bir zenginlik ve renk olarak görüyoruz. Yörük kökenli bir ailenin çocuğu olmaktan da büyük bir gurur duymuşumdur. Çünkü Yörük Türkmen Kültürü denildiği zaman benim aklıma hemen şu gelir. Yörükler, ataerkil toplumlar değil, anaerkil toplumlardır. Devenin üzerinde bayanı oturturlar, devenin ipini ise erkek çeker. Yörükler kadına değer verir. Haremlik selamlık yoktur. Kadın ve erkek beraber düğünlerde, iyi günlerinde ve kötü günlerinde kol kola olurlar. Yörükler Atatürk’çüdür” dedi.

Öner  “İnşallah 12 gün sonra zafer bizim olacak”

Kepez Belediye Başkanı Erdal Öner toplantıda yaptığı konuşmasında, YÖRSİAD’ın daveti için teşekkür ederek, “ Daha öncede toplantılarınıza katılım göstermiştim. Geçmiş dönem Kepez Belediye Başkanı olarak sohbet etme imkanımız olmuştu. Aynı zamanda bende Akdeniz’in Toros dağlarından bir Yörük olarak, çalışmalarınızı desteklediğimi defalarca ifade etmiştim. Hızlı bir seçim atmosferi içerisindeyiz. 2004-2009 yılları arasında Kepez Belediye Başkanlığı yaptım. Çalıştığımız dönemde ciddi çalışmalara imza attık. Bugün de 85 gündür adaylığımız konusunda çalışıyoruz. İnşallah 12 gün sonra zafer bizim olacak. Bundan hiç şüphemiz yok. Kepez Belediye Başkanlığımız döneminde birçok hizmetlere imza attık. Burayı ilgilendiren en önemli hizmetlerimizden bir tanesi o dönemde Yörük kültürünün yaşaması adına masa dağının üzerinde 10 dönümlük bir araziyi Yörüklerimize tahsis etmemizdi. Aynı zamanda Kent ormanımızda Yörük yolu ve Yörük göçü konusunda çalışmalar yapmıştık. Yörük Kültürünün devam etmesi adına bir her zaman desteğe varız” dedi.

Ümit Uysal “Kurumsal açık şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile geliyoruz”

Kendisinin de bir Yörük olduğunu ve bu kültür içinde olmaktan da büyük bir gurur duyduğunu söyleyerek sözlerine başlayan CHP Muratpaşa Belediye Başkan Adayı Ümit Uysal, annesinin Serik Sarıabalı’dan ve yaylalarının Beycik sınırları içerisinde bulunan Aliefendi yaylası, babasının da Gazipaşa Yeşilyurt’tan ve yaylalarının da Ermenek sınırları içerisinde olduğunu hatırlattı. Uysal Muratpaşa’da Kurumsal,açık şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile talip olduklarını ifade ederek, “ Belediye Başkan Profilimiz insanların şehremini olarak nitelendirdiği bir Belediye Başkanı profildir. Bundan 100 yıl önce Belediye Başkanı Şehremini unvanı ile anılırdı. Hukukiyetlerle anılırsanız o kadar Belediye Başkanı olursunuz. Ama gönül bağı ile de insanları temsil eder hale gelirseniz, insanların ortak aklını temsil ederseniz, makul olanın destekçisi olur, makul olmayanın destekçisi olmaz iseniz gerçek bir şehremini olursunuz zaman içinde. Bizim hedefimiz budur. İnsanın teşekkürünü almak, insan merkezli yaşamak, insanlarımızı mutlu etmek, bürokratik blokajları, özel ilişkileri dışlayan bir yapı içinde olmak, kurumsal, açık çalışkan ve 24 saat insanla yaşayan bir Belediye oluşturmaktır. Bizler bunu hedefliyoruz. Sizlerden de yeni kuşak yetişmiş insanlarımızdan da kendilerini destekler gibi desteklerini bekliyorum” dedi.

Böcek, “Konyaaltında 2009-2014 yılları arasında vermiş olduğumuz bütün sözlerimizi tuttuk fazlasıyla yerine getirdik”

YÖRSİAD’ın daha önce de bu kahvaltılarına katıldığını ifade eden CHP Konyaaltı Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek, “Bizleri sizler ile buluşturan başta Başkan Semih Beken Bey olmak üzere tüm Yönetim Kurulunuza ve üyelerine teşekkür ediyorum. YÖRSAİD benim 3. Dönemimde kurulmuştu. Az zamanda çok iş başardılar. Türkiye’de örnek oldular. Ben doğduğum topraklara, insanlara sizlere hizmet edebilmek adına siyasete yapıyorum. Konyaaltı Belediyesine geldiğimiz süreç içerisinde sosyal demokrat Belediyecilik anlayışımız gereğince çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Konyaaltında 2009-2014 yılları arasında vermiş olduğumuz bütün sözlerimizi tuttuk hatta fazlasıyla yerine getirdik. Geçtiğimiz dönem % 66 oy almıştık. Bu arada bize oy vermeyen % 34 neden memnun değil diye bunun üzerine çalıştık. Bunda da vatandaşlarımızın kemikleşmiş siyasi oylarının olduğunu gördük. Bu yeni dönemde de yeni hedeflere hep birlikte yürüyeceğiz. CHP’den dördüncü dönem belediye Başkanı adayı olabilmek her babayiğidin de harcı değil. Bu süreçte önce Allah’ıma güvendim, sonra halkıma ve tabiî ki en önemlisi genel başkanıma, genel başkan yardımcılarımıza, MYK Üyelerine, İl Başkanına, İlçe Başkanına güvendim” dedi.

Toplantı sonrasında günün anısına hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

Fatih Bacak, Antalya – Mart.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@telmar.net,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Fatih Bacak, Antalya – Mart.2014 - fb.antalya007@gmail.com,

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP