İTALYA’YA GİTTİLER

Antalya, Döşemealtı meslek liselerinde eğitim gören 30 öğrenci 4 hafta boyunca İtalya’daki çeşitli kurumlarda staj yapmak üzere yola çıktı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

İTALYA’YA GİTTİLER

Döşemealtı Belediyesi’nin, Avrupa Birliği Hayat boyu Öğrenme - Leonardo Da Vinci projesini başarıyla tamamlayan Döşemealtı meslek liselerinde eğitim gören 30 öğrenci 4 hafta boyunca İtalya’daki çeşitli kurumlarda staj yapmak üzere yola çıktı.

ÖĞRENCİLERİ BELEDİYE BAŞKANI NURETTİN TURSUN YOLCU ETTİ.

“Mesleki Eğitim Öğrencilerinin AB’deki staj Programları ile mesleki bilgi, beceri ve deneyimlerinin Geliştirilmesi Projesi” staj dönemi başladı. 30 kişilik ilk kafile İtalya’ya yola çıktı. Proje öğrencilerini aileleri ve yakınları yolcu etmeye gelirken Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’da çocukların bu anlamlı yolculukları öncesinde hazır bulundu. Belediye Başkanı Nurettin Tursun heyecanlı olan yurt dışına ilk kez çıkacak olan öğrencilere hitaben kısa bir konuşma yaptı. Tursun, “Bu proje ile büyük bir tecrübe kazanacaksınız. Ülkeniz ve diğer ülkeler hakkında çok yakın bilgilere tanıklık edeceksiniz” diye konuştu.

İLK KAFİLE İTALYA’YA

Toplam 10 ay süren proje kapsamında Döşemealtı Belediyesi sınırları içerisinde bulunan, OSB-Organize Sanayi Bölgesi Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Antalya Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve Döşemealtı Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nde eğitim öğretim gören 30 öğrenci, 4 hafta süreyle İtalya ve Almanya'da staj yapacak. Proje sonunda programa katılan öğrencilere Avrupa Birliği'nde geçerli olan 'Europass Sertifika Eki' verilecek.  Eğitimi başarılı bir şekilde tamamlayan ilk 30 kişilik ekip İtalya’ya yola çıktı. Çocuklarını yolcu eden veliler duygusal anlar yaşadı.

 

Fatih Bacak Antalya – Ağustos.2012

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

 

Diğer Haberler

TrabzonSporKlübü

Nasa

Kentim_İstanbul

Doga_İcin_Sanat

ABD_USA

Department_State

TelerehberCom

Google_Blog

Kemencemin_Sesi

Kafkas_Music

Horon_Hause

Vakıf_Ay

Dogal Hayatı_Koruma

Seffaflık_Dernegi

Telerehber

Sosyal_Medya

E-Devlet

Türkiye Cumhuriyeti

BACK TO TOP