KOCA ULUS, KÜRTAJ DERDİNE DÜŞTÜK.!

KOCA BİR ULUS, PİÇLERİ BÜYÜTMENİN DERDİNE DÜŞTÜK.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KOCA BİR ULUS, PİÇLERİ BÜYÜTMENİN DERDİNE DÜŞTÜK.!

 

Televizyonlarda hararetli bir tartışma başlamış. Başbakan kürtajın yasaklanması için kanun çıkartacakmış.! Peki, ama tecavüze uğrayan kadınlar hamile kalırlarsa, taşıdıkları bebekler ne olacak.?

Yanıtlar oldukça ilginç; başında Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın olduğu “eğitimli” bir grup, o kadın çocuğu doğursun, çocuğa devlet  bakar diyor, bir başka grup ise daha radikal;  çocuğu doğuran anneler, ceza olarak o çocuğu büyütsün istiyorlar.!

Evinde otursaymış da tecavüze uğramasaymış efendim.!

Ama “ensest” ilişkilerden doğan çocuklar var! Sapıkların hamile bıraktığı kadınlar  var.! Gazetelerin üçüncü sayfalarında okuyoruz. Kız çocukları ve kadınlar bu hayvanlarla baş edebilir mi? Bu şekilde dünyaya merhaba diyen çocukların sayısı geçen yıl açıklanmıştı. Rakamlar korkunçtur. Bir meslektaşım o yazıyı okuyunca şok geçirmiş. Merak edenler bağlantıyı izleyip de görsünler…(1)

Anlaşılan hükümetin piç çocuklara ihtiyacı var.!

O nedenle doğmalarından yanalar… Bir de daha doğmadan, sakat olacağı kesin olarak belirlenmiş ceninler var, onlar için de aynı formül düşünülmüş. Doğsunlar isteniyor. Kadınların bir kısmı bu şekilde eve bağlı kalır ve sokaktaki  erkekler tahrik edilmekten kurtulurmuş.!.?

Aman boğaları tahrik etmeyin.!

Tecavüze uğrayan kadınlar, karınlarındaki bebekleri ne yapacaklar.?

Aslında bu sorunun yanıtını Sağlık Bakanı’ndan çok önce HSYK Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Başkanı vermişti. (2) Bizde balık hafızası var, çabuk unuttuk. Ne demişti hazret: Tecavüz edilen kadınların, tecavüzcüsü ile evlenmesine olanak sağlanırsa dava sayısında azalma olu.! Adaleti hızlandırmak için düşünülmüş çözüme bakın.!

 

Sorunun yanıtını yüksek bir yargıç verdikten sonra, kim ne diyebilir ki.? Geriye bu konuda bir kanun çıkartmak kalıyor. Anayasa’ya aykırılığı bile dert değil! Bu konuda da bir sorun yaşanmaz.! Bu nedenledir ki Sağlık Bakanı, Başbakan’ın saçma sapan ve bilim dışı sözlerini, yasaya bağlamak için kollarını sıvamış.!

Türkiye gerçeğidir ne yapalım.?

Başbakanın arkasında % 50’ye yakın bir halk desteği var. Demokrasinin gereğidir; çoğunluğun kararına saygılı olmak lazım. Asıl ilginç olan, Başbakan’a verilen desteğin, yarıdan fazlasını kadınlara ait olmasıdır.! “Yargı reformu” nu seçtikleri yapıyor, oh olmuş bunu fazlasıyla hak ettiler diyemem.  Yakışmaz.!

Demek ki, bundan böyle, TECAVÜZE UĞRAYAN KADINLAR KÜRTAJ YAPTIRAMAYACAKLAR.! Tecavüzcü sapıkların, neslini devam ettirmesi başka türlü mümkün değil.! Onları da korumaya aldılar.!

Son bir şey daha var; o da  “bizim” SOROS’un isteğini yerine getirmektir. Vaktiyle ne demişti anımsayalım: Türklerin en iyi ihraç kalemi ordusudur.” (3) Asker dediğiniz 20 yaşındaki delikanlılar, önce bir kadının karnında bulunacaklar. Oraya nasıl girdikleri çok da önemli değil.! Sonra, yasanın güvencesi altında doğup, dünyaya merhaba diyecekler. Ellerinde turuncu bayraklar tabi. Ardından devlet baba veya anneleri tarafından beslenip büyütülecekler. Akıldan yaya ve piç olup olmadıkları ile ilgilenen yok.

Çünkü ihraç ürünü olarak genç insanları bekleyenler var. SOROS’un dediği yere tabi. NATO’nun ISAF adlı askeri kanadına, çok rahat ihraç edilebilirler örneğin… Bu işte spekülasyondan çok daha fazla para var galiba.!

Başbakan, kürtaj yasağının gerekçesini nüfusumuzun azalması olarak göstermiş.! 75 milyonu az buluyor demek ki. O çocukları doğuracak olan memurların maaşlarına % 4’lük zammı ise fazla buluyor. Bir taraftan da dünyanın 16. Büyük ekonomisi olmakla övünüyor.! Güya Çin’den sonra gelişmekte olan ülkeler arasında ikinci sıradaymışız.!

Duy da inanma…

Madem öyledir, neden hala seçmenlerimiz bir paket makarna ve bulgura oylarını veriyorlar.?

Başbakan, halktan kimsenin nikâhına katılmış olmadığından bilmiyor olabilir. Etrafındaki varsılların nikâh törenlerinde 3 çocuk yapmalarını öğütlemesi, oralarda garip karşılanmayabilir.  Yeni gelin ile damat, utangaç bir tavırla nikah defterini alıp balayına gidiyor diye, Erdoğan çok önemli bir şey söylemiş sayılmaz.!

Üç çocuk projesi de NATO’nun isteğidir.!

Hadi gelsin bu öğüdü yoksul vatandaşa versin de alsın boyunun ölçüsünü! Vatandaş, artık o eski vatandaş değil. 1 Mayıs’ı kutlayabiliyor, 23 Mayıs’ta grev yapıyor, 19 Mayıs’ta Cumhuriyet’e ve Atatürk’e sahip çıkmak için sokağa çıkıyor. Az iş değil yaptığımız. Korkudan korkmamayı öğrenmişiz.

Grev hakkı elinden alınmak istenen Hava-İş’e bağlı işçiler, 29 Mayıs’ta iş bırakıyor. Greve başlayacaklarını söylüyorlar. Diğer sendikalar onları desteklemek zorunda. Aksi halde biliyorlar sıra kendilerine gelecek…15 milyonluk İstanbul’da 250 otobüsle, öğle yemeği de büyük ihtimal döner ekmek olarak verilmişti, stadı zor doldurabildiler…

Halkın desteği giderek azalıyor mu ne.? Geçti o eski günler, geçti Beyler.!

 

Kürtaj ve sezaryen”, hiçbir şekilde Türkiye’nin gündeminde değil. Bu iki kavram, gündemi Uludere ve Suriye’den uzaklaştırmak için ortaya atılmıştır. Bu kesin. Buna rağmen, durumu bilenler bile, bir türlü bu gündemden uzaklaşamıyor. Örnek isterseniz, uzağa gitmeye gerek yok, kendimi veriyorum. Neden derseniz, gündem değiştirmek için ortaya atılmış konular üzerinde yazmak çok daha kolay oluyor. Anlayacağınız çalakalem yazıp geçiyorsunuz. Düşünmek, araştırmak bile gerekmiyor… Aklınızda ne varsa yazıp geçin, yemin ederim Başbakan’ın ve adamlarının savunmalarından çok daha iyisini söylemiş olursunuz.!

 

Bu hafta sonuna doğru, kendimi Suriye konusunda bir şeyler yazmak için hazırlıyordum. Suriye ile ilişkilerimizin geçmişi nasıldı, araştıracaktım. Fırsat verilmemiş. Uludere olayının, ABD tarafından Türkiye-Suriye ilişkilerini germek için kasten yapıldığını söyleyenlerin, haklılık nedenlerini araştıracaktım. Arkasını akla yatkın gerekçelerle doldurmaya çalışacaktım tabi. Uludere’deki bombaları önce ABDnin insansız uçağı atmış, sonra bizim uçaklar, kaçakçıları bombalamışlar!.. Hata yaptık demekle geçiştirilecek kadar basit değil!.. Buna rağmen benim görüşüm baskın görüşten biraz farklı. Dileyenler katırların ne çektiğini bu bağlantıyı izleyerek öğrenebilirler.! (4)

Hükümet, aralarında çocukların çoğunlukta bulunduğu  34  yurttaşı öldürülmüş. Sınırda güvenlik yok! Al sana güvenlik şeridi oluşturmak için haklı bir neden. Yetmez mi? Sabah akşam acıklı Uludere’yi konuşmak, sınırdan içeriye girmeyi dahi haklı göstermez mi.? Belli ki, ABD Suriye’ye saldırmayı gündeminden çıkartınca, ihale Erdoğan’a kalmış. O da bugüne dek hiç bu kadar yalnız kalmamıştı.!

Diplomatları da kapı dışarı etmiş. Gösterilen sebebe bakın: Hula’da 50’si çocuk, 100 kişinin öldürülmesi imiş.! Bizimki, kendi vatandaşlarını öldürüyor, önemli değil! Aylar sonra, “hata olmuştur, kaç defa dedik, otomata mı bağlayalım” diyerek, kendini temize çıkartmaya çalışıyor ama komşu bir ülkenin isyancısının öldürülmesine, nasılsa dayanamıyor.!

Bu nedenle, Suriye’ye savaş ilan etmek için çırpınıyor. Son aylarda Kılıçdaroğlu’ nun beğendiğim bir tek sözü vardı. Grup toplantısında söylemiş. Uludere’de sivilleri terörist sanıp öldüreceksin, Kayseri’de teröristi sivil sanıp serbest bırakacaksın.” Trajikomikliğe bakın. Kendi vatandaşını öldürdüğün için özür bile dilemeyeceksin ama komşun  vatandaşını öldürdüğü için ona savaş ilan etmeyi kendine hak görebileceksin.! Yakışır mı yakışır.!

 

Hükümetimiz yerlerde sürünüyor kısaca. Peki, CHP ne yapıyor bu arada? Onların işi daha ağır, akil adamları devreye sokmakla meşgul oluyorlar. Biliyorsunuz  kanaat önderleri de denen akil adamlar, öyle kolay bulunmazlar. Ayrıca akıllar  da nazar almadığı için birbirlerini beğenmezler. Anlaşıldığına göre, Kürt Sorununu çözmek CHP‘ye ihale edilmiş. Belki de CHP, bilerek taşın altına elini sokuyor.

Biliyorsunuz akil adamlar bir Abdullah Öcalan’ın projesidir. (5)  Demek ki, bu iş başararak Y-CHP iktidar olmaya koşuyor.! Bölünmüş bir ülkede iktidar olmak nasıl bir duygu.? Hükümet İmralı’ya Apo’nun avukatlarının gidişini yasaklamış ama Y-CHP bu yasağı da delmiş!  Apo’nun avukatlığı da bizde.!

Av.Cemil Can

Tarih 03 Haziran 2012 yazar cemilcan içinde 

 

DİPNOTLAR:

(1)   http://www.cemilcan.av.tr/s.281.htm

(2)   http://haber.sol.org.tr/kadinin-gunlugu/hsyk-baskani-tecavuzle-ilgili-oneriyi-savundu-haberi-46545

(3)   http://www.aydinlikgazete.com/yazarlar/172-smet-oezcelik/9888-smet-oezcelk-soros-tuerkiyenin-en-oenemli-ihrac-kalemi-ordusudur.html

(4)   http://www.cemilcan.av.tr/s.355.htm

(5)    Abdullah Öcalan, Aralık 2007 ve Ocak 2008′da avukatları aracılığı ile konuyu gündeme getirmişti. CHP’nin 2011 yılında genel seçimlerden önceki Van’da düzenlenen “Kürt  Çalıştay”ı sonunda yayınlanan raporla konu sahiplenilmiş, daha sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun  Diyarbakır ve Osmaniye il kongrelerinde de gündeme getirilmiştir.

a.) http://www.haber365.com/Haber/Akil_Adamlar_Ocalanin_Projesiymis/

b.) http://guncelyorum-canadil.blogspot.com/2011/10/akp-akil-adamlar-komisyonu-kuruyor.html

Etiketler: piç, sapık, sezaryen, sezeryan. kürtaj, Uludere

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

 

* * * * * * * * * *

TEK YOL DEVRİM.!

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.!

Yaşasın Halkların Kardeşliği.!

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ.!

ÜLKÜMÜZ TAM BAĞIMSIZLIK VE

GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE.!

 

Hazırlanmakta olan AKP Anayasası Halkımız İçin Kölelik Anayasasıdır,

KÖLELİK ANAYASASINA HAYIR.!

 

YORUM

HER KÜRTAJ BİR ULUDERE’DİR

RTE'nin bu açıklamasına en güzel eklemeyi sağlık bakanı yapmıştır.

"tecavüz sonucu doğan bebeğe devlet bakar" demiştir.

Çok güzel bi ekleme yapmış hatta bence olaylar şöyle gerçekleşir.

Tecavüz sonucu olan bebek doğar, anne bakmak istemez.

(o bebek anneye hep o tecavüzü hatırlatır istese de sevemez bebeğini) ve devlet babamız onu şefkatli kollarına alır bir yetimhaneye yerleştirir.

Bebek orada büyür ve sonra büyük ihtimal devletin bu kurumunda tecavüze uğrar.

Eğer kız ise, belki o da annesinin yaşadıklarını yaşar sonra o da bebeğini doğurur o da devletin şefkatli kollarına bebeği bırakır ve bu bir döngü halini alır...

Ayrıca RTE'yi kutlamak lazım İdris Naim Şahin'in Roboski için dediklerini unutturmak için gündemi iyi değiştirdi.

Epeydir bu kürtaj meselesi gündemi meşgul ediyor ama Kürt halkına Roboski'yi unuturamazsın RTE.!.!.!

Boşuna kürek çekiyorsun.

 

Diğer Haberler

  • PASTIRMALI KAŞARLI PİDE KAÇ LİRA.?
  • *GİDERLERSE GİTSİNLER.!* DEDİNİZ, GİTTİLER.!
  • MUĞLA NÜKLEER TIP MERKEZİ AÇILDI
  • IŞIK BİNYILI DERNEĞİ SU-GIDA-ENERJİ PANELİ
  • TARIM TÜRKİYE’SİNDEN AÇLIĞA.!
  • İTALYAN, *DEFNE SAHRA HASTANESİ* AÇILDI
  • HOLLANDA’DA TARIM.!
  • ÜRETİCİYİ KAZIKLADILAR, KANDIRDILAR.!
  • ONAY ALAN COVİD AŞILARI VE ÖZELLİKLERİ:
  • TÜRKİYE'NİN BUĞDAY KARNESİ.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP