HAMİ MANDIRALI ACI KONUŞTU

Şanlı Formayı Adam Gibi Temsil Etsinler

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HAMİ MANDIRALI ACI KONUŞTU

 

Şanlı Formayı Adam Gibi Temsil Etsinler

Trabzonspor’un efsane futbolcusu ve Spor programı yorumcusu Hami Mandıralı İstanbul’da katıldığı Şalpazarı Dernekler Federasyonu gecesinde yaptığı konuşmada çok acı konuştu.

Hami Mandıralı yaptığı konuşmada;

“Şunu gördüm ki hep överek bir şey olmuyor.

Şu anki takımımızın durumunu hepimiz biliyoruz ki kötü durumda. Bunun için biraz daha Farklı yorumlar yapmak lazım diye düşünüyorum. Çünkü bir maçta hatırlıyorum üç gol atmıştım ama kafama yine de ayran şişesi yemiştim. Şunu yapın, bunu yapın demiyorum tabi taraftarlarımıza.

Sadece alkışlamayın, takıma küsmeyin ama tepkinizi de gösterin. Tepki verin ki oyuncularımız kendilerine gelsinler, ayaklansınlar, gelişsinler ve bu anlı şanlı formayı adam gibi temsil etsinler.”

Diyerek sözlerine şöyle devam etti. “Bizim zamanımızda önünüze kâğıdı koyuyorlardı, imza atıyorduk, parayı ise sonra yöneticilerimiz veriyordu.  Şimdi futbolcularımızın menajerleri var ve istediklerini yazdırıyorlar ve yenildiği maçtan sonra da futbolcu benim paramda iyileştirme yap diyorsa biraz daha düşünmesi lazım.

Bir tek Trabzonspor’umuz var, böyle güzel renkleri olan forma hiçbir takıma nasip olmadı, bize kısmet oldu. Onun için bu oyuncuları böyle zaman zaman eleştirmemiz lazımdır ki kendilerine gelsinler ve silkelensinler.

Çünkü büyük bir takımın oyuncuları olarak, büyük takımın formasını temsil eden oyuncular bunlar. Onun için onların biraz daha ayakta durabilmesi için, Trabzonsporu ayağa kaldırabilmek için hepimizin gerekli, Hem desteği, hem de eleştiriyi yapmamız lazım. Trabzonspor’un şu anki durumu bizi mutlu etmiyor” dedi..

 

 

 

 

 

İSTANBUL’DA COŞKULU AĞASAR GECESİ

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Kasım.2012

 

Merkezi İstanbul, Üsküdar, Kirazlıtepe’de bulunan ŞALFED - Şalpazarı Dernekleri Federasyonu “Buluşma - Tanışma” gecesi düzenledi.

Konuklara yöresel Trabzon, Ağasar yemeklerinin ikram edildiği coşkulu gece Çavuşbaşı Saklıbahçe’de gerçekleştirildi.

Birbirlerini göremeyen eski dostların hasret giderme fırsatı buldukları gecede; Trabzonluların olmazsa olmazı Kemençe eşliğinde horon edildi.

Gecenin özel konukları ise;

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Üsküdar Belediye başkan Yardımcısı aslen Şalpazarılı Hilmi Türkmen ile birlikte İş adamları, Siyası parti temsilcileri,

Geceye katılan CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi yaptığı konuşmasında;

“Hemşerilerimizin bu tür gecelerine katılarak birlikte olmaya çalışıyoruz. Oldukçada keyif alıyor, sizlerin bu şekilde birlikte horonlar oynayıp, kol kola olarak görmek bizlere bir başka sevinç veriyor. Çok mutlu oluyoruz. Allah bu birlikteliğinizi bozmasın.”dedi.

Geceye davet edilen ve gönderdikleri gerekçelerini belirten tebrik telgrafları okunan diğer Trabzon milletvekilleri ile Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa KARA ise çiçek gönderdi.

 

ŞALFED Genel Başkanı Köksal Durmuş teşekkür konuşmasında; Gerek Şalpazarı’ndaki Sosyal çalışmalar için gerekse İstanbul’daki faaliyetleri için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını belirterek; “Bizler Federasyon yönetimi olarak İlçemizin ve Ağasar’lıların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda Federasyon olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizlerden isteğimiz yaptığımız çalışmalarımıza katılmanız ve destek vermenizdir.” Dedi.

Hilmi Türkmen de yaptığı konuşmada;bizler bir derenin balığıyız. Aynı şeylere üzülür, aynı şeylere seviniriz. Şivemiz bir, tasa ve sevincimiz birdir. İstanbul’da özellikle Anadolu yakası ve Üsküdar’da yoğun bir Ağasarlı nüfusumuz yaşıyor.

Ankara’da da önemli sayıda hemşerimiz yaşıyor. Daha fazla bir araya gelmemiz ve daha fazla muhabbet içinde olmamız gerekiyor.

Bu gecelerin faydası oldukça fazladır. İstanbul’da çok fazla sayıda gece yapılıyor.

Sayın başkanın şahsında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.”dedi.

Gecede Şalpazarı Derneklerinin oluşturdukları Halk oyunları ekiplerinin sergiledikleri oyunlar izleyenlerin beğenisini kazandı.

Geceye Trabzonspor’un efsane oyuncusu Hami Mandıralı’ da katılarak hemşerilerini yalnız bırakmadı.

Gecede federasyon ve Derneklere katkıda bulunanlarla birlikte, spor programı yapımcısı Mustafa Karaman’a ve Hami Mandıralı’ya onurluk ödülü verildi.

ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Kasım.2012

http://www.medyagunebakis.com/ okkesb61@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Diğer Haberler

  • TRABZON NASIL BU HALE DÜŞTÜ.?
  • Adnan Kahveci’den İki Federasyon Meselesine...
  • MAVİ ÇIĞLIK; BAKRAÇ SANAT GALERİSİNDE.!
  • BÜYÜK SORUNUMUZ*RİCANİA SİMULANS**VAMPİR KELEBEK*
  • FAROZ; MAHALLENİN ÖTESİNDE BİR KÜLTÜR.!
  • 3.KAHRAMANMARAŞ TANITIM GÜNLERİ ANKARA'DA
  • TDF'DA SAYGISIZLIK ve HUKUKSUZLUK DEVAM
  • HÜSEYİN AYAZ; TEHDİTLERE HODRİ MEYDAN DEDİ.!
  • TOLGADIRLILAR TÜRKMEN TOYU YAPILDI
  • TRABZON’UN FETİH TARİHİ 15.Ağustos.1461, PAZAR
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP