CEMİL CANDAŞ İSMİYLE YAŞATILACAK

8 Eylül’de yapılan Şişli Belediyesi Meclis Toplantısında Alınan Karar İle Şişli Kent Kültür Merkezi’nin Adı Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi Olarak Değiştirildi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

CEMİL CANDAŞ İSMİYLE YAŞATILACAK

Şişli Belediye Başkan yardımcısı Cemil Candaş’ı katleden ve temiz ve düzgün imarlı bir Şişli ilçesi istemeyenlerin, bu hain saldırısını şiddetle kınıyoruz.

 

Cemil Candaş İsmi Kent Kültür Merkezine Verildi...

8 Eylül’de yapılan Şişli Belediyesi Meclis Toplantısında Alınan Karar İle Şişli Kent Kültür Merkezi’nin Adı Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi Olarak Değiştirildi.

8 Eylül’de yapılan Şişli Belediyesi Meclis Toplantısında alınan karar ile Şişli Kent Kültür Merkezi’nin adı Cemil Candaş Kent Kültür Merkezi olarak değiştirildi.

Şişli Belediyesi internet sayfasında şu bilgilere yer verildi.

"18 Temmuz’da Şişli Belediyesi'nde uğradığı hain saldırı sonunda hayatını kaybeden İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın adı Şişli’de yaşatılacak.

Dürüstlüğü, demokrat duruşu ve hümanist dünya görüşü ile herkesin sevgisini kazanan rahmetli Cemil Candaş fikirleriyle her zaman aramızda olacak."

 

CEMİL CANDAŞ İSMİYLE YAŞATILACAK

Şişli Belediyesi İmar ve Şehircilikten Sorumlu Başkan Yardımcısı Trabzonlu Cemil Candaş (52), 18 Temmuz 2016 tarihinde belediye binasında saat 15.30 sularında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılmış ve beynine isabet eden kurşun nedeniyle, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamış, 19 Temmuz 2016 Salı günü saat 17.15’te hayatını kaybetmişti.

Şişli Belediye Başkanlığı konuyla ilgili değerlendirme ve açıklamasında; "Cemil Candaş, Ölümünden 7 ay önce göreve gelmiş, eskiden beri Şişli’yi imarda rant yuvası olarak gören ve bundan sonra da böyle devam edeceğini sananlara göz açtırmamıştı.

Onurlu duruşu ve dürüst kişiliği ile herkese örnek olan Cemil Candaş, daha önce de iki kez silahla tehdit edilmiş, konuyla ilgili olarak savcılığa suç duyurusu yaparak koruma talebinde bulunmuştu.

Ne yazık ki, olayın olduğu güne kadar kendisine koruma tahsis edilmemiş olan Cemil Candaş, söz konusu saldırı olayından 2 gün önce de savcılığa giderek, tehdit olayının ciddiyetini bir kez daha aktarmıştı.

Failler, temiz belediyecilik ilkemizi bir türlü kabullenemeyip, bozuk düzenin devam etmesini isteyenler ve rant kapıları teker teker suratlarına kapananlardır.

Olayın aydınlatılması, azmettirenlerin bulunması için Şişli Belediye Başkanlığı olarak İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ve emniyet güçleri ile yakın temaslarımızı devam ettirdik.

Çok kıymetli çalışma arkadaşımızı katledenlerin peşini bırakmayacağımızın ve hainlerin en ağır cezayı alması için hukukun bize verdiği her türlü olanağı kullanacağımızı herkesin bilmesini isteriz.

Adalet önüne çıkarılıp, cezalarını alıncaya kadar Cemil Candaş’ı katledenlere şunu haykırıyoruz; ne sizlerin, ne başkalarının ne bugün ne de yarın, Şişli halkını sömürmesine canımız pahasına izin vermeyeceğiz! Korkmuyoruz.!

Bizler sadece çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımızı kaybetmedik, haksızlıklar karşısında dilsiz şeytan olmayan, gerçek bir demokratı kaybettik.

Her zaman sevecen kişiliğiyle hatırlayacağımız Cemil Candaş’a Tanrı’dan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2016 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2016 okkesb61@gmail

 

Ey Türk Gençliği.!

Birinci vazifen, Türk istiklâlini, Türk Cumhuriyetini, İlelebet, Muhafaza Ve Müdafaa Etmektir.

Mevcudiyetinin Ve İstikbalinin Yegâne Temeli Budur. Bu Temel, Senin, En Kıymetli Hazinendir. İstikbalde Dahi, Seni Bu Hazineden Mahrum Etmek İsteyecek, Dahilî Ve Haricî Bedhahların Olacaktır.

Bir Gün, İstiklâl Ve Cumhuriyeti Müdafaa Mecburiyetine Düşersen, Vazifeye Atılmak İçin, İçinde Bulunacağın Vaziyetin İmkân Ve Şerâitini Düşünmeyeceksin.!

Bu İmkân Ve Şerâit, Çok Nâ müsait Bir Mahiyette Tezahür Edebilir. İstiklâl Ve Cumhuriyetine Kastedecek Düşmanlar, Bütün Dünyada Emsali Görülmemiş Bir Galibiyetin Mümessili Olabilirler.

Cebren Ve Hile İle Aziz Vatanın, Bütün Kaleleri Zapt edilmiş, Bütün Tersanelerine Girilmiş, Bütün Orduları Dağıtılmış Ve Memleketin Her Köşesi Bilfiil İşgal Edilmiş Olabilir.

Bütün Bu Şerâitten Daha Elîm Ve Daha Vahim Olmak Üzere, Memleketin Dahilinde, İktidara Sahip Olanlar Gaflet Ve Dalâlet Ve Hattâ Hıyanet İçinde Bulunabilirler.

Hattâ Bu İktidar Sahipleri Şahsî Menfaatlerini, Müstevlilerin Siyasi Emelleriyle Tevhit Edebilirler.

Millet, Fakr-ü Zaruret İçinde Harap Ve Bîtap Düşmüş Olabilir.

Ey Türk İstikbalinin Evlâdı.!

İşte, Bu Ahval Ve Şerâit İçinde Dahi, Vazifen; Türk İstiklâl Ve Cumhuriyetini Kurtarmaktır.!

Muhtaç Olduğun Kudret, Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur.!

Mustafa Kemal Atatürk
20 Ekim 1927

http://biomaten.metu.edu.tr/genclige-hitabe

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2016 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi, - okkesb@telmar.net

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ekim.2016 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP