KADER - ÇAĞLA IRMAK ANNESİYLE BULUŞTU

Kırgın Çiçeklerin 9. Bölümünde Kader Annesiyle Buluşuyor.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KADER - ÇAĞLA IRMAK ANNESİYLE BULUŞTU

Kırgın Çiçeklerin 9. Bölümünde Kader Annesiyle Buluşuyor.

Kırgın Çiçeklerin yeni bölümleri İstanbul Sarıyer’de çekiliyor. Sarıyer balıkçı barınağının yanındaki tarihi çeşme başında kurulan dizinin 9.bölüm setinde kader ile annesinin duygulu karşılaşması çekim ekibini de duygulandırdı.

KIRGIN ÇİÇEKLER’DE MUTLULUK

Yaz sezonunun sevilen dizisi Kırgın Çiçekler 17 Ağustos pazartesi yayınlanan yeni bölümünün ardından 9. Bölüm fragmanını yayınlandı.

Yayınlanan Yeni Bölüm Fragmanında Büyük Sürpriz

Kader İle Annesi Karşılaşacağı Görülüyor.

Pazartesi akşamları ekrana gelen Kırgın Çicekler Kader Karakterini Oynayan Çağla Irmak’ın hakkında çok bilgi olmasa da aramalarda çok popüler olduğu görülüyor.

KIRGIN ÇİÇEKLER'İN DİZİ KONUSU

Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre…

Dağılan yuvaların Kırgın Çiçekleri… "Kırgın Çiçekler"

Kırgın Çiçekler'in hikâyesi, Çocuk Esirgeme Kurumu'na müdür olarak atanan Feride'nin; Eylül, Kader, Meral, Songül ve Cemre'nin yaşamlarına dokunmasıyla başlıyor.

16 yaşında üvey baba taciziyle sıkışmış Eylül…

İki günlükken un çuvallarının üzerine terk edilmiş Kader…

Gayri meşru olduğu için yuvadan atılan Meral…

Annesi olmayan, babası da adam öldürmekten hapse girmiş Songül…

Pamuklar içinde yaşadığı yuvadan sert bir şekilde kimsesizliğin ortasına düşen Cemre…

Ve hikâyenin tam ortasında Feride'ye olan aşkı uğruna savaşan biri: Toprak…

Çekimlerine Mayıs ayında başlanan ve Senaryosunu Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı Kırgın Çiçekler dizinin yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit ALP üstleniyor, yönetmenliğini ise Serkan Birinci yapıyor.

Kırgın Çiçekler 9. bölüm

Dram yüklü dizi Kırgın Çiçekler yeni bölüm fragmanıyla izleyicilerini heyecanlandırdı. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 9. bölümünde Songül, yetimhaneden ayrılıyor, kızlar hüzne boğuluyor.

sevilen dizi Kırgın Çiçekler yepyeni bir bölüm ile ekrana geldi. Merakla beklenen Kırgın Çiçekler 8. son bölümde heyecan doruktaydı. Kırgın Çiçekler son bölümde Eylül aşk acısı çekti.

Genç kadrosu ve güçlü senaryosuyla adından söz ettiren Kırgın Çiçekler 8. bölümüyle izleyicilerini ekrana bağladı. Kırgın Çiçekler son bölümünde evlilik için ilk ciddi adımı atan Toprak ve Ferideyi yeni bölümde romantik dakikalar yaşadı. Dizide yaşanan her şeye rağmen çiftin ilişkisi sağlam bir şekilde ilerledi. Ancak, Kırgın Çiçekler'in yeni gelişmelerinin sinyalini veren fragmana bakılırsa; güzel anlar kadar tatsız olaylar da yaşandı.

KIRGIN ÇİÇEKLER 8. BÖLÜM ÖZETİ
Ekranların sevilen dizisi Kırgın Çiçekler yeni bölümünde tüm tatsızlıklara rağmen Toprak ve Feride çifti aşklarını doludizgin yaşıyor. Ancak, her hafta ayrı bir dramın yaşandığı dizinin bu bölümünde gençler için aynı durumu söz konusu değil, yeni bir aşk üçgeni kızların arasını bozacak gibi görünüyor.
Kırgın Çiçekler'in yayınlanan son bölümünde Serkan'dan çıkma teklifi alan Eylül, Cemre'nin aşk itirafıyla sarsılıyor. Kızların kâbusu Kemal, Kırgın Çiçekler 8. bölümünde yeniden ortaya çıkıyor ve kızların en naifi Kader'i sıkıştırıyor. Kızlar, Kemal'den bu bölümde kurtulabilecek mi.?


OYUNCU KARAKTERLERİ
Özgür Çevik - Toprak

Mesleğini ve çocukları seven, iyi niyetli dürüst bir insan, Öğrencilerine sonuna kadar güvenen deneyimli bir öğretmen, Aynı zamanda aksi bir adamdır. Özellikle kadın erkek ilişkilerinde duygularını ifade edemeyen, kadın ruhundan pek de anlamayan biri.
İpek Karapınar -  Feride
Trabzonlu okumuş, zengin bir ailenin kızı. Çocuk Esirgeme Kurumu'nda müdür yardımcısı. Hayatın çok sert davrandığı bu çocuklara kalbini sevgisini açacağını, onların yaralarını sarabileceğini umut etti. Kızlara hayat umudu aşılamaya çalışırken kendisi de onlardan bir şeyler öğrenecek.
Biran Damla Yılmaz - Eylül
16 yaşında. Babasını 11 yaşındayken kaybetmiş. Annesi ve küçük kız kardeşiyle beraber kıt kanaat bir çocukluk sürmüş. Üvey babasının tacizine uğruyor. Annesi tarafından yetimhaneye teslim ediliyor.

Gökçe Akyıldız - Songül
16 yaşında. Babası cezaevine girmiş. Annesi de yeniden evlenmiş. Yeni kocası Songül'ü istememiş. Hiçbir yerde güvende hissetmiyor. Bu yüzden sert, Oysa gerçekte duygulu, duyarlı ve fedakârdır.
Hazar Motan - Cemre
16 yaşında. Nişantaşı'nın zengin ve popüler kızı, Bir evin bir çocuğudur. Yetimhane kızlarıyla arasında asla yıkılmayacak duvarlar olduğuna inanıyor. Babasının nasıl bir bataklığa saplanıp günden güne karardığını fark edemiyor...
Çağla Irmak - Kader
16 yaşında. Doğduğu gün bir fırının un çuvalları arasına bırakılmış. O gün bugündür yetimhanede yaşıyor...

Aleyna Solaker - Meral
16 yaşında. Gayri meşru olduğundan annesi tarafından yetimhaneye verilmiş.

8. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mesude'nin Kemal cinayetini üstlenmesiyle kızlar serbest kalır. Kader, Kemal'i ortadan kaldıranın annesi olduğunu düşünür. Eylül, Mesude'nin serbest kalması için çareler düşünürken hepsini bir sürpriz beklemektedir. Toprak, Feride ile barışmaya çalışırken bir yandan kendini ona acındıran Defne'nin tuzağına düşer. Nazan, Eylül'ü hayatlarından uzaklaştırmak için Serkan'ı kızlara zarar vermekle tehdit eder. Serkan, Eylül'e bir zarar gelmesin diye ondan uzak durur. Cemre ise Serkan'a git gide âşık olmaktadır.

7. BÖLÜMDE NELER OLDU.?

Kader'i kurtarmak için harekete geçen kızlar bu sefer de Songül'ün Seda ve Ali'nin evinde mahsur kalmasıyla yeni bir telaşa düşerler. Songül hapse düşmeden onu kurtarmaları lazımdır. Defne'nin yarışmayı kaybetmesi ve Serkan'ın Eylül'e olan duygularıyla korkuya kapılan Nazan ise çocuklarını korumak için kızlardan acil olarak kurtulmaya karar verir. Fakat bu uğurda oğlunu attığı tehlikenin farkında değildir. Feride, Topraktan gelen evlenme teklifinin şaşkınlığını yaşarken onu bir sürpriz beklemektedir... Kader annesinin ona ulaşması için her yolu denemeye karar verir. Kemal ise ortadan kaybolmuştur. Kızlar, Kemalden kurtulduk mu diye düşünürlerken yurda gelen polis ekipleriyle herkes şok yaşar...

6. BÖLÜMDE NELER OLDU.?

Altınları yerinde bulamayan kızlar panik halindedir. Kemal, Eylül'ü ziyaret etme bahanesiyle yurda gelince korkuları büyür. Hemen bir plan yapmaları gerekmektedir. Okuldaki liseler arası ses yarışmasına katılan Meral, yeteneğiyle herkesi şaşırtır. Serkan'ın Cemre ile yakından ilgilenmesi ise Eylül'ün dikkatini çeker. Cemre'yi ilk defa biraz mutlu gören Eylül'ün aklı karışır. Kemal'in altınlarını bulup geri verme telaşında olan kızlar, yurda gelen bir telefonla şaşkınlık yaşar. Kader'in hayatı altüst olacaktır...

5. BÖLÜMDE NELER OLDU.?

Hem vicdanının sesine hem de baskılara daha fazla dayanamayan Eylül, Kırgın Çiçekler son bölümünde tüm sorumluluğu üzerine alarak, her şeyi itiraf etti. Dizinin 5. bölümünde bir diğer önemli gelişme ise Kader cephesinde yaşandı. Anne ve babasının kim olduğunu öğrenmek için çırpınan Kader, kritik mektubu açacak ve sonunda hayatının en büyük gerçeğini öğrenedi. Kader'in annesi ve babasının kim olduğu Kırgın Çiçekler 5. bölümünde açıklık kazandı.. Kırgın Çiçekler dizisinin son bölümündeki en çarpıcı sahne ise hiç kuşkusuz: "Elinde bıçak olan bir adamın Eylül'ün üzerine yürüdüğü" anlar oldu. Bu eli bıçaklı adam kim.? Yoksa Kemal ölmedi de intikam için geri mi döndü.?

GENEL HİKÂYE:
Eylül 16'sında bir kız. Bir gecekonduda annesi Mesude, kız kardeşi Büşra ve üvey babası Kemal'le birlikte yaşıyor. Eylül, Kemal'in tacizine uğruyor. Durumu annesine anlatıyor. Annesi düşünüp taşınıp bir çözüm buluyor, Eylül'ü yetimhaneye teslim ediyor.
Yetimhanenin karşısındaki binada Cemre oturuyor. Yetimhanenin iki üç metre ilerisinde bambaşka bir hayat yaşanıyor Cemrelerin evinde. Zengin bir hayat...
Annesi tarafından yetimhaneye bırakılan Eylül'ü yetimhanenin müdür yardımcısı Feride avutmaya çalışıyor. O geceden itibaren Eylül'ün yetimhane günleri başlıyor.

 

 

Etiketler: kırgın çiçekler, dizi, yeni bölüm, sürpriz, atv, kırgın çiçekler yeni bölüm, aşk, ATV, dizi, Youtube, Özgür Çevik, Çocuk Esirgeme Kurumu

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2015 okkesb61@gmail.com, 

 

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP