1967 TRABZONSPORLULAR DERNEĞİ İFTARI-25

1967 Trabzonsporlular Derneği Geleneksel İftar Yemeğinin 25. Yılını Konuklarıyla Birlikte 2.Temmuz.2015 Perşembe günü yaptı.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

1967 TRABZONSPORLULAR DERNEĞİ İFTARI-25

1967 Trabzonsporlular Derneği Geleneksel İftar Yemeğinin 25. Yılını Konuklarıyla Birlikte Bugün

-2.Temmuz.2015 Perşembe Günü- Yaptı.

 

İftar bereketi ile bir sofrada buluşan 1967 trabzonsporlular derneği birlik mesajı verdiler. Çok sayıda Trabzonspor'a emek vermiş çok değerli başkanlar ve yöneticiler iftar sofrasında yer aldılar. Dernek başkanı Alaattin Hatayoğlu ve yönetimi gelen misafirleri tek tek karşıladılar.

İftar Sofrasında Trabzonspor Sevdalıları İle Bir Araya Geldiler

 

Eski başkan Mustafa Günaydın. Eski başkan yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu. Basın ilan kurumu eski genel müdürü Mehmet Atalay. Trabzon spor eski  as başkanı ve TFF eski yöneticilerinden Taylan Üner, Erdal Atalay. 1961 Trabzon eski başkanlarından Suat Şen, Güngören spor kulüpleri birlik başkanı Atilla Kırali.

İftar yemeği sonrasında selamlama konuşması yapan 1967 Trabzonsporlular dernek başkanı Alalattin Hayatoğlu yaptığı sert açıklamalarla da mevcut yönetime ateş püskürdü.  

 

Alaattin Hatayoğlu; Hacıosmanoğlu yönetimi Trabzonspor için bir faciadır.

Alaattin Hatayoğlu Konuşmasında; "Trabzonspor’un kupasını çalanları bu mübarek günü lanetliyorum. 2010-2011 sezonunda kara leke vardır. Ceza evinde olması gerekenler futboldan men edilmesi gerekenler futbolu yönetiyor. Demirören de davada dosyada ismi olan biriydi Türk futbolunu idare edenler şike ile hüküm giymişlerdir.

Trabzonspor Yönetimi Şike İle İlgili Hiç Bir Mücadele Yapmadı.

Taraftarın sadece gazı alındı. 2 yıllık Hacıosmanoğlu yönetimi Trabzonspor için bir faciadır. 11 yöneticisi istifa etmiş bir yönetim hale kongre kararı almıyorsa Trabzonspor eski kadrosuna hakaret eder gibi efsane kadroyu kuruyoruz diye yola çıktılar.

52 transferden sonra hala kadrosu yok. Söylemlerinde ve eylemlerinde hangi samimiyet var. Mehmet Ali Yılmaz bugünlerde konuşmayacak da ne zaman konuşacak. Şike konusunda bu camiye sınıfta kalmıştır. Meclise gidip şike yasasına hayır diyemeyip kafalarını kuma sokmuşlardır. "dedi.

Kimi zaman konuşmasında sert üsluplar kullanırken de kendisine hakaret edildiğini zan edenler içinde mahkeme yolunun açık olduğunu dile getirdi.

Mehmet Atalay; Daha sonra davetliler arasında yer alan Eski basın ilan kurumu genel müdürü Mehmet Atalay'da selamlama konuşmasında sevgi birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.

Haklarına sahip çıkacaklarını da dile getiren Mehmet Atalay" Sevgi, Barış, dostluk kardeşlik artık sporda konuşulması lazım. Trabzon Sporcuları, hocaları ile alasını yetiştiriyoruz. Bunlar doğum sancısı. Trabzonspor bu şehre bu bölgeye karakterini vermiş bir kulüp. Trabzonspor kulübü iktidarı ve muhalefeti ile birlik beraberlik içinde olunması gerekmektedir." Dedi.

Sebahattin Çakıroğlu ise konuşmasında İbrahim'e sayın demiyorum artık. Onun başkanım olduğu içinde utanıyorum." dedi.

Merter Green Park'da verilen  İftar sofrasında bir araya gelenler Trabzonspor’un içinde bulunduğu durumu dile getirirlerken  program sunuculuğunu TV program yapımcısı Elif Neslihan Sağır yaptı. Basınında yoğun ilgi duyduğu iftar yemeği Trabzonspor’un geleceğine dair umut dilekleri ile son buldu.

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Temmuz.2015 – okkesb61@gmail.com,

Tags; 1967 TRABZONSPORLULAR DERNEĞİ İFTARI-25

1967 Trabzonsporlular Derneği, Geleneksel, İftar Yemeğinin 25. Yılını, Konuklarıyla Birlikte, Bugün yaşadı, Mustafa Günaydın, Erdal Atalay, Sebahattin Çakıroğlu, Mehmet Atalay, Suat Şen, Taylan Üner, Atilla Kırali, Medyagünebakış.Com,

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP