ŞALPAZARI 4. ÇOCUK VE GENÇLİK FESTİVALİ BİTTİ

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneğinin düzenlediği, 4. Çocuk Ve Gençlik Festivali 29 Mayıs - 1 Haziran 2015 Tarihleri Arasında İstanbul’da Gerçekleştirildi.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ŞALPAZARI

4. ÇOCUK VE GENÇLİK FESTİVALİ  BİTTİ

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneğinin düzenlediği, 4. Çocuk Ve Gençlik Festivali 29 Mayıs - 1 Haziran 2015 Tarihleri Arasında İstanbul’da Gerçekleştirildi. 

Etkinliğin son gününde Şalpazarlı çocuklara Trabzon Dernekleri Federasyonu tarafından Fındıkzade de bulunan Trabzon Öğrenci yurdunda akşam yemeği verildi.

Trabzon Dernekleri Federasyonu ile Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği tarafından öğrenciler verilen yemeğe TDF Genel Başkanı Mustafa Demir, Başkan Vekili Hüseyin Ayaz, Sayman Salih Zeki Durmuşoğlu, Kadın Komisyonu Başkanı Asuman Durmuşoğlu, Yönetim kurulu üyesi Salim Şahin ve İbrahim Akın, TDF Gençliği ile Trabzon Kahramanmaraş Kardeşlik Köprüsü Derneği Başkanı Ökkeş Bölükbaşı katıldılar.

Trabzon Öğrenci yurdunda verilen akşam yemeği sonrasında Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği başkanı Hasan Keskin tarafından, Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Demir’e destek ve katkıları nedeniyle özel onur plaketi verildi.

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği, Şalpazarılı Çocukları, Hayata Bağlayacak, Eğitimlerini En İyi Şekilde Almalarını Sağlayacak, Sevgiyle Besleyip Umutla Yükseltecek Ve Ülkemiz İçin, Aydınlık Geleceğimiz İçin, Yeni Nesiller Yetişmesine Katkıda Bulunacak Çalışmalarımıza Siz Eğitim Gönüllülerinin de Desteği İle Büyük Bir Azim Ve Şevk İçinde Yapmaya Devam Ediyor.


Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği,  29 Mayıs - 1 Haziran 2015 Tarihleri Arasında Gerçekleştirilen 
4. Çocuk Ve Gençlik Festivali’nde Şalpazarılı 50 Öğrenciler Ve Eğitimciler İstanbul’a Getirildi ve Öğrencilere İstanbul - Çanakkale - Edirne Gezisi Yaptırıldı.


Festival Kapsamında 30 Mayıs 2015Cumartesi Günü Saat 19.00 da DSİ 14. Bölge Müdürlüğü Sosyal Tesislerinde Şalpazarı’nda Lise Ve Ortaokullarda Yaptırılan Çanakkale Zaferi Asırlara Değer Bir Yıl  Temalı  Kompozisyon-Şiir –Resim Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilere Ödül Töreni ve Yemekli-Müzikli Büyük Ödül Gecesi  Yapıldı.


Dernek Yönetim; Sizleri de Bu Gecemizde Aramızda Görmekten Büyük Mutluluk Duyarız. “Eğitime Yapılacak Destek Sadece Çocuklara Değil, Toplumsal Değişime Yatırım Olacaktır” Dedi.

Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği, Eğitim Gönüllüleri Olarak Eğitime Önem Vermenin Gayreti İçerisindedir. Bu Doğrultuda Öğrencilerinin Başarılarını Artırmak, Kültürel Değerlerini Muhafaza Etmek, Sosyal Alanda Kendilerini Geliştirmelerine Olanak Sağlamak İçin Her Türlü Özveriyi Göstermektedir.


Başarılarla Büyüyen Yeni Nesiller İçin Sizlerden Alınan Desteklerle Her Yıl Yeni Hedeflerle Yoluna Devam Ediyor.


Şalpazarı Eğitim Kültür Sanat ve Turizm Derneği

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2015 – okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2015 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP