GEZİ PARKI NOTLARI

Kardeş Türküler - Tencere Tava Havası

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

GEZİ PARKI NOTLARI

Kardeş Türküler - Tencere Tava Havası

 
 
Hızır Kabil
Yüksek ses tonuyla bilimsel tabanı olmayan açıklamalar yaparak, toplumun gözünü korkutmak ve halkı yıldırmak da şiddet uygulamanın başka bir versiyonudur. Hele bu sözlü şiddeti uygulayan bilumum yerel yetkileri kendinde topladığını sanan başbakan olursa, çok daha anlamlı bir şiddet uygulaması ortaya çıkar. Gezi parkıyla ilgili halkın görüşlerine başvurulması gerekirken, İ.B.Belediye'sinin ve Mahalli İdarelerin tüm yetkilerini kendinde toplayarak Sn Kadir Topbaş'ı saf dışı etmesi, katılımcı demokrasiye ve halkın seçme özgürlüğüne yapılabilecek en büyük ihanettir.
 

Yüksel Yalova
Değerli Dostlarım.... kendimden söz etmek zorunlu olduğunda hep teeddüp ederim,ne ki bilgi vermek için ihtiyaç hissettim...bugün hastane tatilimi bitirip yola çıktım,önceden kararlaştırılmış işler nedeniyle bir süre yurt dışında olacağım...Ufuk Hastanesi camiasına, Prof. Dr. Rıdvan Ege, Prof. Dr. Ömer Şarlak'a,hocaların hocası Prof. Dr. Aysel Gürler hocama,çalışma arkadaşlarına kalbi ve rahmani teşekkürlerimi, minnetlerimi sunarım.Doktor tedavi eder, Doğa iyileştirir der Latinler... Doktorlarım beni tedavi ettiler, Çapulcularım beni iyileştirdiler... Hepsine can feda...
 

  

Metin Feyzioglu

İÇ, DIŞ MİHRAK ARAMAK BOŞUNA 
Köşk’e çıkarak “Cadı avı başlatılmasın” çağrısı yapan Barolar Birliği Başkanı Feyzioğlu’ndan, Gezi yorumu: Eylemler tamamen spontane bir dip dalgası. İç ve dış mihrak aramak, olayları anlamamanın göstergesi. Şiddet uygulayan polis ve bu emri verenler ortaya çıkarılmalı.

 

TC Kadir Dinçer, 
Uğur Dündar'ı Seviyoruz Ve Destekliyoruz'un fotoğrafını paylaştı.
Recep Tayyıp Erdoğan CHP'ye ve ona oy verenlere hakaret etti.!  " CHP zihniyeti pisliktir"
Bu yeni değil ki.. Durmadan Atatürk’e küfrediyor.
Zaten, CHP.! Bahane.!. Şimdilik onun üzerinden sövüyor...
 
 
GAZİ Mustafa Kemal Atatürk
Atatürk Yıkılacak Dedi.!
Son Dakika: Tayyip Erdoğan Ankara' da... ''Atatürk Kültür Merkezi Yıkılacak'' Dedi.
Buna Kimin Engel Olmaya Gücü Yeter, Yıkılacak..!' Dedi. GAZİ Mustafa Kemal Atatürk
 
TC Serpil Özkaynak
DİKKAT DİKKAT.! İstanbul’da ve Ankara'da esnaf kan ağlıyor. Yaklaşık bir haftadır süren gösteriler nedeniyle çok büyük sıkıntıdalar. Direnişi yürekten destekliyorlar, ama bir yandan da direniş uzadıkça onların dayanma gücü kalmıyor.
Tunalı esnafının çoğu ucu ucuna geçimini sağlayan insanlar, siftah yapmadan kepenk kapatmaya uzun süre dayanamazlar. Direnişi fedakârca destekleyen esnaf kardeşlerimize de biraz biz destek atalım.
 

Turan Dursun

Beni Provoke Etme.! (Tevfik Güleryüz) 7 Haziran 2013-soL
Başbakan sözüm sana. İki dakika soluklan, oksijen akışını hızlandır. Bi dur. Her konuşmanda höt zöt yapma! 
Talimatı verdim yolu açtım diyen sen, bana hukuku tehdit aracına dönüştürerek gelme. Beni tehdit etme. Melih Gökçek’in tehdit etmesine izin verme. Bizi tükürerek boğacakmış. Biz gaz yeriz gaza gelmeyiz ama yine de belirtelim. Değil tükürükle Keban Barajı ile gelse bize bişey yapamaz senin Melih. 
İki de bir
“% 50 yi zor tutuyorum ha!” diyerek sünnetçi korkusu verme bana. Adam adama markaj devri bitti. Kimseyi tutma. Serbest bırak. Alan savunması yap. Alanlara AVM, kışla yapma. ! AVM den sen bahsettin, ben uydurmuşum gibi davranma. 
Benim görüntüm net başbakan ayarlarımla oynama
“Polis orantısız şiddet kullanıyor ama” deme. Abdullah Cömert’in, Mehmet Ayvalıtaş’ın, kafasında bilinmeyen bir cisimle uyutulan Ethem Sarısülük’ün isimlerini unutma başbakan. Bana iki de bir eylemin maliyeti, kırılan cam, yakılan araba deme. İki kişiyi öldüren,10 kişiyi kör bırakan,4800 kişi hastanelik eden şiddetinden bahset. Şiddetin hiç hoş değil. Kırılan camın çerçevenin faturasını sokağa çıkana çıkarma. Polis kameralarına iyi bak, olmadı kepenklerin üzerindeki izlere iyi bak. Baktığın yerde göreceğin gaz bombası izleridir onları tanı. Başbakan.!
Beni marjinalize, kriminalize, karamelize, kategorize etme.
Halkım kardeşim ben. Yeşilci, çevreci, LGBT, devrimci, komünist, Kemalist,13,14,15,16,66,76 yaşında, saçı uzun,kısa,kel, işçi,doktor,işsiz senin deyiminle ÇAPULCU… Sokaktayız.Çoğumuz örgütlü değiliz ama örgütlü hareket etmeyi öğreniyoruz. Korkma!”İç ve dış düşmanlar karşısında” örgütlü bir halkı kimse yenemez.
Şurekana söyle başbakan. Meclise saldırdılar, hükümete darbe yapmaya niyetlendiler edebiyatını boş versinler. Bil ki senin meclisin önüne diktiğin emekliliği gelmiş, göbeklerini pantolonlarının üzerinde zor tutan polislerin değil halkın ve
“ideolojik marjinallerin” sağduyusu geçti o işin önüne. Tersi olsa ne sevinirdin değil mi başbakan. Bırak meclisi, önünde binlerin biriktiği meclis ek binasının bile kılına dokunmadı insanlar.
Başbakan, biliyor musunuz demokrasilerde “istifa” diye bir müessese var.
“Diktatör”lüğü kabul etmiyorsunuz ya, seçilmişlerin de kullandığı, vatandaşların dile getirebildiği bir müessesedir istifa. Halk onu dile getiriyor.” Sandıkta olmayınca sandık dışı yollarla devirmeye çalışıyorlar “ diyerek mevzuyu sulandırma. İstifa et ya da etme ama yalan söyleme.
Başbakan beni sınırlama, bana isim koyma… Demokrasi için senin canını feda etmene gerek yok. Olayı dramatize etme. Yapman gereken basit şeyleri yapsan yeter. İçkime, uçkuruma, dinime, imanıma, yaşantıma karışmayarak başlayabilirsin. Bana ayyaş, alkolik, dindar mindar deme. Yasaları dinin gereği olarak değil mümkünse insanların ihtiyaçları için çıkar. Üstüme gelme.!

 
Gülsen Ahıska
Yüreğine kalemine sağlık Tülay Bilginer.
Sayın Başbakan; sizin düşmanlarınız sokakta, Gezi Parkı'nda, eylemciler arasında değil, hemen yanı başınızda...
Danışmanlarınızın, ilgili bakanlarınızın, bürokratlarınızın sizi yalanla, dolanla, kışkırtıcılıkla, cehaletle, kültür noksanlığı ile yanlışlarla, dedikodularla ne durumlara düşürdüklerini fark etmiyor musunuz.?
Bu kadar mı görgü-bilgi, kültür eksikliğiniz var, bu kadar bu gözünüz karardı... İnsanın en büyük düşmanı kendisidir sözü işte tam burada... Çıkıp aklı başında, iftira ve hakaret etmeden, dedikoduları aktarmadan, aklı başında tek cümle söyleseniz, yüreğimiz bu kadar yanmayacak... Çok yazık.!
 

Metin Feyzioglu

Adana'da şehit olan Komiserimiz Mustafa Sarı için başsağlığı dileklerimizi iletmek üzere Adana Barosu Başkanı Avukat Mengücek Gazi Çıtırık, Mersin Barosu Başkanı Avukat Alpay Antmen, Osmaniye Barosu Başkanı Avukat Hamza Tor ve TBB Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Kürşat Karacabey ile birlikte İl Emniyet Müdürü A. Zeki Gürkan'ı makamında ziyaret ettik. Ardından Komiserimizin ailesine taziyelerimizi sunmak üzere Osmaniye Düziçi'ne hareket ettik. 
Polis teşkilatının itibarının korunmasını bir yurttaş olarak ve temsil ettiğimiz kurumlar olarak talep etmek zorundayız. İnsan en çok değer verdiği varlıkların ve kişilerin yanlışlarından rahatsızlık duyar. Bir iki kişinin yanlışı bir kurumu kuşkusuz karalamamalı ama sorumlular da ortaya çıkarılmalı.

 
 
Nuray Tarhan
Neden bu kadar korkuyorsunuz halktan.? Madem korkuyorsunuz, tebdil-i kıyafet gidin Gezi'ye. Gidin de görün o pırıl pırıl gençleri. Bir yandan o gürültüde finallerine hazırlanan üniversitelileri, bir yanda acemi acemi "Tayyip pabucu yarım, çık dışarıya oynayalım" diye slogan atan liselileri, bir yanda kardeşlerine omuz veren, onlarla birlikte direnen, zamanı gelince namazını kılan türbanlı kızlarımızı. Bu kadar mı zor bunu yapmak.?.!.!.!
 

Gezi Parkı'ndaki Alevileri Kabul Etmeyiz

Gelinen yer burasıdır. - 10.06.2013 22:

AKP araştırmalarını yapan kamuoyu araştırma şirketi Pollmark’ın kurucu ortaklarından İbrahim Dalmış, Gezi Parkı olayları ile ilgili yazdığı twitter mesajında, “Taksim Platformu’nun temsilcileriyle görüşürüz ama bunlar Alevi olmayacak, sol örgüt üyesi olmayacak” dedi.

Pollmark’ın kurucu ortaklarından İbrahim Dalmış’ın twitter hesabı üzerinden paylaştığı “Taksim Platformu’nun temsilcileriyle görüşürüz ama bunlar Alevi olmayacak, sol örgüt üyesi olmayacak. Bulun böyle birini görüşelim” mesajı vatandaşların tepkisini çekti. Dalmış, yazdığı mesajın büyük tepki çekmesinin ardından twitter hesabını kapattı.

Konuyla ilgili ANKA’nın görüştüğü, Pollmark kurucu ortaklarından Ertan Aydın ise, İbrahim Dalmış’ın duygusal birisi olduğunu ve yazdıklarının kendi kişisel görüşü olduğunu, araştırma şirketini bağlamayacağını söyledi. Twitter hesabının Dalmış tarafından askıya alındığını söyleyen Aydın, son günlerde yaşananların kendisini etkilediği için böyle bir şey yazmış olabileceğini ifade etti.

TWİTTER MESAJI

“Taksim Platformu’nun temsilcileriyle görüşürüz ama bunlar (1) Alevi olmayacak, (2) Sol örgüt üyesi olmayacak. Bulun böyle birini görüşelim.” 
“Hak şerleri hayreyler; Sen sanma ki gayreyler;

Görelim mevlam neyler; Neylerse güzel eyler.”

POLMARK KİMİN

POLLMARK Piyasa ve Kamuoyu Araştırmaları, 2003 yılında kurulan bir kamuoyu araştırma şirketi. İbrahim Dalmış, Ertan Aydın, Yusuf Ziya Özcan, İhsan Dağı tarafından kuruldu. AKP’ye yakınlığı ile biliniyor. Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde, AKP teşkilatı, belediye başkanları ve milletvekillerine anket uyguladı. 

Odatv.com

 
TC Nejat Özbay
Ben Sana
Ben Sana Bok Demem, Boklar Duyar Ar Eder.
Bir Zerren Düşse Boka, Onu Da Mundar Eder....
 
Taner Akcam
Soykırım Anıtı Dikilme Projesi Olmadı. The Genocide Memorial Monument could not be erected. 
Niçin olmadı konusunda aldığım bilgiyi sizlerle paylaşmak isterim (This is the information that I got from the organizers, I will translate in English later):
Müthiş provokatif bir ortam vardı. Parkta, Türk Bayraklarının sayısı 3'e 5'e katlanmıştı. Daha açılışa 1 saat kala standımızın önüne toplananlar,
"burada size soykırım anıtı diktirmeyeceğiz" diye bağırmaya başladılar. Ana kürsüden bize uyarı geldi, provokasyonlar olacak diye. 
Yine de yapılabilirdi, kalabalıktık. Ama maketi parçalama eylemi yapacakları kesin gibiydi.
Dün miting çağrısı olduğu için alanın bileşenleri de değişmişti. Kürtlere saldırılar oldu. Onları alandan kovmaya çalıştılar. Bir sanatçı arkadaşın sahneden Kürtçe olarak
"Yaşasın barış" cümlesini söylemesine bile izin verilmek istenmedi. Ulusalcılar büyük bir ağırlıktaydı dün. 
Ek bir bilgi daha: bir de bir gece önceden, önceki yaptığımız Hrant Dink caddesi açılışı videosu
"İşte Ermenici hainler.!" mottosuyla çok paylaşıldı. Yayan da Türk Polisi isimli, 40 bin takipçili bir hesap oldu. Organize bir kampanya olduğu çok açık; en doğrusu ortamı germeden anıt konusunu iptal etmekti. 
"En özgürlükçü ortam"da bile "Ermeni sorununun" ne kadar özgür tartışılabileceğini görmüş olduk."
Bu bilgiler çok ama çok önemli; aklımda olan ise Âşık Veysel'in sözleri:
"Uzun ince bir yoldayım..."
 
Tahir Kalfazade
YALANIN DOZU NE ZAMAN ARTAR.? - Yüreği korku sarınca...
EN IYI YALAN NEDIR.? - Camiye ayakkabı ile girdiler, içki içtiler,
başörtülülere saldırdılar, faiz lobisi...
YALANIN ETKISI NASIL ARTIRILIR.? - günde üç kere tekrarlanarak...
YALANA NASIL CEVAP VERILIR.? - iki turlu...
NEDIR BUNLAR.? meeee... Hadi oradan sallama...
Yahu Fatih boş versene sen, Pencerenden görünen olayları
göremedin, görmezden geldin, üstelik çevrecilere karşı yazı yazdın... Evet, gerekirse secde de edersin ama kendi çıkarın için tabiiii...
 

Ernesto Che Guevara

Erdoğan: Tencere tava, hep aynı hava..

Halk: Emeğimiz bilek zoru, Allah'ım sen bizi koru.
Erdoğan: Yaklaşma toz olursun, geçme pişman olursun.
Halk: Çilemse çekerim, kaderimse gülerim.
Erdoğan: İktidar bir otobüstür binmesini bilmeli.
Halk: Son durağa gelmeden, inmesini bilmeli.
Halk: İstedim vermediler, sen çapulcusun dediler.
Halk: İktidar bir sudur, iç iç kudur.
Halk: Ferman senin, meydan benim.
Halk: Kabahat sende değil, sana oy verende.
Halk: N'aaaaaaaber.!.

 

Ali Sönmez 

kafa kesenin İslam’da yeri yoktur .. isterse kafir olsun bi insanın kafasını kesemezsin .. Hz. Muhammed S.a.v bile esir düşenlere merhamet etmiş onlara iyi davranın belki ıslah olurlar demiş .. Ama bugün İslam adı altında İslam’ın emir etmediği şeyleri yapıp davalarına İslam süsünü veren bu kafa kesenler Allah Katında inşallah cehennemliktir.

 

Ernesto Che Guevara

Direnişe destek veren sanatçılar:
Nejat işler ve Ruhi Sarı Gezi Parkında..
  TC İsa Dursun, Yasemin Deliduman, Evrim Vurdu ve Canan Kahraman ile birlikte.
 

Ernesto Che Guevara

Mahsun Kırmızıgül, Gezi eylemcilerine niçin destek vermediğini açıkladı.
Eylemcilere, ’gerici’ benzetmesi yapan Kırmızıgül, "Havalimanı, 3. Köprü, Kanal İstanbul, metro, metrobüs ve tüneller istemeyen gericilerin yanında yer almam mümkün değil" ifadelerini kullandı.
  o destek verseydi eğer Erdoğan amcası kulaklarını çekerdi... Aa niye öle diyorsunuz: ile birlikte.
Serkan Yılmaz İNSAN parasını kaybedince FAKİR 
Özgürlüğünü kaybedince ESİR 
Aşkını kaybedince ŞAİR
Kişiliğini ve özünü kaybedince AKP’i olur.!.!
Başbakanlık Karşılama Komitesi Fiyat Tarifesi ;
(karşılamaya katılanlara dağıtılacaklar )
- Karşılama; 50 TL - Slogan; 60 TL
- Tekbir; 70 TL - Takla; 80 TL
(Ayrıca sürpriz hediyelerimiz mevcuttur) 
(Fiyonk makarna, ithal kömür )
 
Tulin Dinçelli Pir
Halk; "ÜLKEM, BAYRAĞIM, TOPRAĞIM, ÖZGÜRLÜĞÜM, İŞİM,
AŞIM, YEŞİLİM" derken,
O’ Hala "PARTİM, PARTİLİM, İKTİDARIM, BENİM %50 LİM,
BENİM MİLLETİM; BENİM POLİSİM, BENİM TÜRBANLIM
DOLMABAHÇEM, BENİM.. BENİM.!."
Tarih bugünleri nasıl yazacak, çok merak ediyorum..
Gülsen Ahıska
Sen boş ver seni karşılamaya gelenleri başbakanım,
Hele bir gidiyorum de. Sen o zaman gör uğurlamaya gelenleri...
 
Bahri Kayaoğlu
BİLİN BAKALIM: BAŞBAKAN; "GİDİYORUM" DESE KAÇ MİLYON
KİŞİ UĞURLAR.?
Yalnız Giderken Şu Sattıklarının Yerine Ne Koymuş.?
Onu da Yazıp, Söyleseniz de Öğrensek...

 

Bahri Kayaoğlu

Son 10 Yılda Satılan Kuruluşlar...
01- TAKSAN
02- GERKONSAN
03- SEKA Afyon işletmesi
04- SEKA Balıkesir işletmesi
05- SEKA Çaycuma işletmesi
06- SEKA Kastamonu işletmesi
07- SEKA Aksu işletmesi
08- SEKA Taşucu Tersane Alanı
09- SEKA ya ait 4 taşınmaz
10- TZD Sakarya işletmesi
11- THY USAŞ
12- TDi Trabzon Limanı
13- TDi Dikili Limanı
14- TDi Kuşadası Limanı
15- Sümer Holdinge Ait Merinos Halı Fabrikası
16- SÜMER HOLDiNGE Ait ERYAĞ
17- SÜMER HOLDiNGE Ait Adıyaman İşletmesi
18- SÜMER HOLDiNGe ait 117 Adet Taşınmaz
19- KB’iye ait 103 arsa, 89 Lojman
20- EBÜAŞ-MEYBUZ
21- EBÜAŞa Ait 54 Taşınmaz
22- TEKEL Kaya Tuz
23- TEKELe Ait 30 Taşınmaz
24- ESGAZ
25- BURSAGAZ
26- ETi BAKIR
27- ETi GÜMÜŞ
28- ETi KROM
29- ETi ELEKTROMETALURJi A.Ş
30- Çayeli Bakır işletmeleri A.Ş
31- KBi Samsun işletmesi
32- KBi 65 Adet Taşınmaz
33- DiV-HAN A.Ş
34- Amasya Şeker Fabrikası
35- Kütahya Şeker Fabrikası
36- SÜMER HOLDiNGe Ait TÜMOSAN
37- SÜMER HOLDiNG Malatya işletmesi
38- SÜMER HOLDiNG Bakırköy işletmesi
39- SÜMER HOLDiNG Diyarbakır işletmesi
40- SÜMER HOLDiNG Çanakkale Deri işletmesi
41- SÜMER HOLDiNGE Ait 108 Adet Taşınmaz
42- SÜMER HOLDiNG Ortadoğu Teknopark A.Ş
43- SEKA Karacasu işletmesi
44- SEKA Ankara Alım Satım Binası Müdürlüğü
45- SEKA Ardanuç işletmesi Varlıkları
46- TÜGSAŞ
47- TÜGSAŞ Gemlik Gübre San. TAŞ
48- TÜGSAŞ-iGSAŞ HiSSELERi % 100
49- TÜGSAŞ Urfa Depoları Arazisi
50- TÜGSAsa Ait 23 Taşınmaz
51- iGSAŞ Kütahya Gübre Varlıkları
52- TEKEL Alkolü içkiler San. A.Ş
53- TEKELe Ait 60 Adet Taşınmaz
54- TEKEL İnegöl Kibrit Fabrikası T.A.Ş
55- TEKEL Gemlik Sun. İpk. Mües. T.A.Ş
56- TEKEL Tuzluca Tuzlası
57- TEKEL Sekili Tuzlası
58- EBÜAŞ Samsun Soğuk Hava Deposu
59- EBÜAŞ Manisa Kombinası
60- EBÜAŞ Manisa Arsası
61- EBÜAŞa ait 101 adet Taşınmaz
62- TDi ANKARA FERiBOTU
63- TDi Samsun Feribotu
64- PETKiM 2 Adet Taşınmaz
65- TEDAŞ 1 Arsa, 1 Adet Trafo binası
66- TEDAŞ 1 Adet Taşınmaz
67- ATAKÖY Turizm A:Ş
68- ATAKÖY Otelcilik A:Ş
69- ATAKÖY Marina Ve Yat işletmesi
70- SÜMER HOLDiNG Beykoz işletmesi
71- SÜMER HOLDiNG istanbul imar LTD.ŞTi
72- SÜMER HOLDiNG 2 Adet Taşınmaz
73- TDi Karadeniz Gemisi
74- TEKEL Kristal Tuz Rafinerisi
75- TEKEL Kağızman Tuzlası
76- TEKELe ait 49 Adet Taşınmaz
77- TÜPRAŞ 2 Adet Taşınmaz
78- TDi 1 Adet Taşınmaz
79- SEKA 5 Adet Taşınmaz
80- KÖY HiZMETLERi Genel Müdürlüğü (Tasfiye Edildi)
81- SSK Hastaneleri (Tasfiye Edildi)
82- SSK Eczaneleri (Tasfiye Edildi)
82- SEKA Kocaeli Fabrikası ve arsası
83- Sümer Holding Sarıkamış işletmesi
84- Sümer Holding Sivas Dokuma Fabrikası
85- Sümer Holding Manisa Pam. Men. A:Ş
86- Sümer Holding Makine Ve Teçhizat
87- Sümer Holding 32 Adet Taşınmaz
88- TÜGSAŞ Samsun Gübre Sanayi A.Ş.
89- Tekel 5 Adet Taşınmaz
90- Araç Muayene istasyonları 1. Bölge
91- DSi ERCiYES Sosyal Tesisi
92- Bayındırlık Ve iskan Bakanlığı ERCiYES Sosyal Tesisi
93- Karayolları ERCiYES Sosyal Tesisi
94- TEKEL Sigara Fabrikaları
95- Sümer Holding Bergama Pamuk ipliği Fabrikası
96- TEKEL Sigara Fabrikalarına Ait Taşınmazlar
97- TEKEL Puro Fabrikaları
98- TEKEL Alkol işletmelerine Ait Taşınmazlar
99- Tercan Ayakkabı işletmesi
100- TCDD Mersin Limanı
101- Adapazarı Şeker Fabrikası
102- Ereğli Demir Çelik Fabrikası
103- İskenderun Demir Çelik Fabrikası
104- Ereğli Limanı
105- İskenderun Limanı
106- Yarımca Limanı
107- Yarımca Porselen Fabrikası
108- Romanya’daki Silisli Sac Fabrikası
109- Divriği Demir Madeni
110- Hekimhan Demir Madeni
111- Kırıkkale Çelik Çekme Boru Fabrikası
112- BORÇELiK
113- TÜPRAŞ
114- PETKiM
115- TÜRK TELEKOM
116- KIBRIS TÜRK HAVA YOLLARI
117- TÜGSAŞ Toros Gübre Fabrikası
118- TÜGSAŞ Tekirdağ, Tarsus, Fatsa Depoları
119- Seydişehir Eti Alüminyum A.Ş.
120- OYMAPINAR BARAJI
121- ETi Alüminyuma Ait Madenler
122- Emekli Sandığı Ankara Emek İş hanı
123- Emekli Sandığı İstanbul Hilton Oteli.
124- İzmir Limanı

Son 10 yılda 171 milyar dolarlık bütçe açığı verildi. Özelleştirme

adı altında elde avuçta ne varsa satıldı ve elde edilen gelir ise

son Boğaz köprüleri ve otoyol satışıyla 41 milyar dolar oldu.

Bu Satış, açığın ancak yüzde 23’ünü karşılayabildi.

 

Doğa düşmanı AKP 
Bir Orman Yok Olmadan Erciş'e Sahip Çıkın
#Ercişedokunma

ERCİŞ'TE DOĞA KATLİAMI BAŞLATILIYOR.
Bakatalı Teyup’un Başlattığı Toplu Konut Yapım

İçin 200.000 Ağaç yok Olacak..

Van'ın Erciş ilçesinde, AFAD tarafından yüklenici firmaya

devredilen toplu konutların yapımı için binlerce ağacın

kesileceği alanda askerler eşliğinde çalışma başlatıldı.

Müteahhit firmanın, dün hasat toplama süresi verdiği alanda,

tekrardan çalışma başlatıldı. Yaşanılan duruma ağıt ve gözyaşları

içerisinde tepki gösteren köylüler, sivil toplum örgütlerine

sitemde bulunarak, "Bu doğa sizin de doğanız. Neden gelip

bu katliamı durdurmuyorsunuz" diye seslendi.

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2013

http://www.medyagunebakis.com/  okkesb61@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2013

Who İs İt.?  Wanted.!.
"White Men Have Forked Tounge.!"

“Dili Çatallı, İki Dilli Beyaz Erkek.!”

Türkçesi; Yalancı, İki Yüzlü Adam.!.

Kızılderili Deyişi....

 

 

Hiç Bir Şey İçin Aşırı Endişe Etmeyin.

Bakarsınız; Yarın Ya Deve, Ya Deveci

Ya da Üstündeki Hacı Ölebilir. İ.İnönü

 

 

Nene dedim.

“Dedem Sana Hiç Çiçek Aldı mı.?”
Durdu ve Şöyle Dedi:

“Bana Aldığı Fistanların Hepsi Çiçekliydi.!.!”

 

 

EĞER BİR ÜLKEDE

“Hukuk Üstün Değilse, Adalet Yok Hükmündedir.!”

"Türk Yargısında Kronik İşlev Bozukluğu Var"

Bağımsız Bir Millet Olan Papua Yeni Gine, 

Parlamenter Demokrasi Sistemini Kabul Etmiş

Ülkelerdendir.

"Adil Yargılamayı Etkileme Suçunun Oluşabilmesi

İçin, Öncelikle Adil Yargılamanın Olması Gerekir."

Türkiye, ‘Hukuk Devleti İlkesizlikleriyle Malul’

Ülkeler Kategorisini Oluşturan ‘Hibrit Rejimler’

Arasında 88. Sırada. 

* * * * * * * * * *

TEK YOL DEVRİM.!

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.!

Yaşasın Halkların Kardeşliği.!

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ.!

ÜLKÜMÜZ TAM BAĞIMSIZLIK VE

GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE.!

 

Hazırlanmakta olan AKP Anayasası

Halkımız İçin Kölelik Anayasasıdır,

KÖLELİK ANAYASASINA HAYIR.!

 

SU HAYATTIR… SU BİR HAKTIR…

SU, KAYNAK DEĞİL, DOĞAL VARLIKTIR.

SU YASASI ÇIKARILMALIDIR.!

 

TEMA Vakfı Eko Siyaset Bildirgesi:

 “Salt ekonomi odaklı projeler dönemi bitmeli,

Ekolojik Siyaset dönemi başlamalıdır.!”

 

GELECEĞİN TÜRKİYE’Sİ İÇİN

TEMA VAKFINDAN PARTİLERE..!

“Yaşamın sürdürülebilmesinin” ve

“sürdürülebilir gelişmenin” ön koşulu

“çevrenin, toprağın, suyun, ormanın,

biyoçeşitliliğin” korunarak yönetilmesidir.

 

ÜLKEMİZ, TOPRAKLARIMIZ…

GÖZ GÖRE GÖRE ÇÖL OLMASIN.!

YEŞİL OLMASI İÇİN DESTEK OLUN..

 

Bir Memlekette, Namuslular, Namussuzlar

Kadar Cesur Olmadıkça, O Memlekette

Kurtuluş Yoktur. İ.İnönü

Ülkeyi Dini İrticadan Kurtarmanın Tek Yolu

Millete Kuran’ı Türkçe Olarak Okutmaktır.

Şartlar Gelişirse İhtilal’ler Hak Olur.

İrtica Başbakan’dan Cesaret Bulursa,

Kim Onun Sokağa Dökülmesini Önleyebilir.?

İrtica’nın Sokağa Dökülmesi İse Ülkenin Kana

Bulanmasıdır. İ.İnönü


Biz Açıkça Milliyetçiyiz...

Ve Milliyetçilik Bizim Yegâne Birlik

Unsurumuzdur. Türk Ekseriyetinde Diğer

Unsurların Hiçbir Etkisi Yoktur. Vazifemiz

Türk Vatanı İçinde Türklüğü Yaşatmaktır.

Türkleri Ve Türklüğe Muhalefet Edecek

Öğeleri Kestirip Atacağız. Ülkeye Hizmet

Edeceklerde Her Şeyin Üstünde Aradığımız

Türk Olmalarıdır. İ.İnönü

 

Kızıldere Şehitleri Ölümsüzdür
Onlar Halkın Yüreğinde Yer Edinmişlerdi
Her Şey Özgür Bir Vatan İçin Dediler
Hiç Bir Tereddüt Etmeden Toprağa Düştüler
Anıları Önünde Saygıyla Eğiliyorum.
Yaşasın Devrim,Yaşasın Sosyalizm..

 

"Siz Bana Din İle Refaha Ulaşmış Bir Toplum

Gösterin, Ben de Size Devrim İle Geri Kalmış

Bir Toplum Göstereyim".  E. Che Guevara

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP