TABZONSPOR BAŞKAN ADAYLARI KONUŞTU

Trabzonspor Başkan Adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Birlik Çağrısı Yaptı..

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Trabzonspor Başkan Adaylarının Projeleri

Trabzonspor Başkan Adayları Bugün Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde Bir Araya Gelerek Yapılacak Projelerini Dile Getirdiler

Trabzonspor başkan adayları bugün Bağlarbaşı Kongre Merkezi'nde bir araya gelerek yapılacak projelerini dile getirdiler. Konferansa başkan adaylarından Metin Atasoy, Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu ve İbrahim Hacıosmanoğlu katıldı.

METİN ATASOY: “TRABZONSPOR’UN YÜCELTMENİN TALİBİYİZ”

İstiklal Marşı ile başlayan konferansta ilk olarak konuşmaya başlayan Trabzonspor başkan adayı Metin Atasoy, diğer başkan adaylarının ve kendisinin Trabzonspor başkanlığına talip olduklarını belirterek, “Trabzonspor’u yüceltmenin talibiyiz. Niye talibiz? Birileri yönetemediği için. Eğer onlar doğru yönetseler, doğru yönetilen yerde biz niye olalım. Olsak bile kim bize teveccüh eder, oy verir. Siz bunu beceremediniz o zaman erdemli olun biz bunu yapamadık, 'becerebilecekler gelsin yapsın' deyin. Daha çok alkış alırsın. Ben diğer arkadaşları bilmem. Benim kimliğimi, kültürümü, vizyonumu ve ekonomik durumumu tartacak kantar sayın Sadri Şener’de yoktur ve olamayacaktır” diye konuştu. Gençlerle ilgili projesinin olduğunun söyleyen Atasoy, “İsmi Trabzonspor Gençlik Parlementosu” dedi.

HAKAN KULAÇOĞLU: “KALAN EKSİKLERİ GİDERECEĞİZ”

Trabzonspor başkan adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu ise, yaptığı açıklamada, “Özkan Sümer’den, Atay Aktuy’dan, Nuri Albayraktan, Sadri Şener’den gelen kurumsallaşmanın adım adım her gün yükselmesi sonucu aslında kurumsallaşmanın yüzde 60, yüzde 70‘ini tamamlamış çok önemli bir spor kurumu Türkiye'de. Biz kalan eksikleri gidereceğiz. Bizden öncekiler hiçbir şey yapmamış” şeklinde konuştu.

İBRAHİM HACIOSMANOĞLU: “EĞER SÖYLEMLERİMİZİ GERÇEĞE ÇEVİREMEZSEK, ALLAH O BAŞKANLIK KOLTUĞUNU NASİP ETMESİN”

Trabzonspor başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu da, kendi gücü kadarı ile Trabzonspor’u temsil ettiğinin altını çizerek, “Bu süredeki duruşumuzdan dolayı Trabzonspor sevdalılarının gönlünde bir yerimiz var. Trabzonspor başkanlık koltuğu her aklına gelenin 'ben aday oluyorum' diyeceği kadar basit bir koltuk değil. Duruşumuzda hiçbir değişiklik olmadan, başını eğmeyen, Trabzonspor’unda başını eğdirmeyen bir anlayışta kulübümüze hizmet vereceğiz. Trabzonspor’un sevdalısı olarak son nefesimize kadar yaşayacağız. Bunda sonra bir daha Trabzonspor başkanlığına aday olma haddini kendimde görmüyorum ve aday olacak insanlarında bu kriterde hareket etmelerini diliyorum. Teveccüh sandığa yansırsa bu güne kadar ki söylemlerimiz yapacaklarımızın teminatıdır. Ben hep şunu söylüyorum. Eğer söylemlerimizi gerçeğe çeviremezsek Allah o başkanlık koltuğunu nasip etmesin” ifadelerini kullandı.

“FATİH TEKKE’Yİ SPORTİF DİREKTÖR YAPACAĞIZ”

Köklü bir değişime ihtiyaç olduğunu vurgulayan Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor’un kurumsallaşması adına büyük hamleler atmasına ihtiyacımız var. Önce sportif yapıdan başlayarak idari yapıyı profesyonellerin yönetmesi lazımdır. O yüzden bizde sportif direktör olarak kendisine inandığımız, Trabzonspor’un haklarını koruyacak, fonların satılıp çarçur edilmesine müsaade etmeyecek Fatih Tekke’yi sportif direktör olarak seçilirsek göreve başlayacağını söyledik. İdari yapının başına da ismini açıklamadan sürpriz olsun diye bu zamanlarda Türkiye'de yerlerde olan çok önemli bir kurumumuzu dünya starları arasına sokan çok değerli bir büyüğümüzdür. İdari yapıyı da onu başına getireceğizz. Türkiye'de futbolu ego manyası altına alan çıkar şebekelerinin, emek hırsızlarının Türk futbolunun dışına atılmasını sağlamak zorundadır ve bunun önderliğini Trabzonspor yapmak zorundadır” dedi.

İstanbul - 11.05.2013 -19.47



 

TABZONSPOR BAŞKAN ADAYLARI KONUŞTU

 

Trabzonspor Başkan Adaylarından İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan Birlik Çağrısı Yaptı..

Tabzonspor Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu, hem Trabzon hem de İstanbul’da delegelerle bir araya gelerek projelerini anlatıyor.

Trabzonspor’un ve Türk futbolunun köklü değişimlere ihtiyaç duyduğunu belirten Hacıosmanoğlu, “Trabzonspor’a, ‘Anadolu Beyi’ unvanını kazandıracak, güzide Anadolu kulüplerimizi yanına alacak bir anlayışı ihtiyacı var. Biz de buna talibiz. Kalıcı başarıyı ve temiz futbolu sürdüremezsek Allah bana başkanlığı nasip etmesin” dedi.

İbrahim Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun kirlendiğini ve kirletenlerin de belli olduğunu ifade ederek “Şuanda Türk futbolu temiz değil. Trabzonspor, hak yiyen değil, hakkı koruyan bir kulüptür. Trabzonspor Türk futbolunu da temizlemek zorundadır. Bu anlayışı isteyen aileyi bir araya getirip futbolu temizlemeliyiz. Bunun da öncüsü olacağız. Namusluların, namussuzlardan daha güçlü olduğunu göstermeliyiz. Çirkin insanları Türk futbolundan atmak zorundayız. Bunun yöntemi bellidir. Bunun mücadelesini vereceğiz. Trabzonspor başkanlığı altında Türk Futbolu'nu temiz bir hale getireceğiz” diye konuştu.

Hacıosmanoğlu, kulübün ekonomik sorunlarına çözüm üretecek iradenin kendilerinde bulunduğunu kaydederek “Ekonomik manada sorunları bilmediğiniz ve çözüm üretmediğiniz zaman geldiğiniz gibi gidersiniz. Bizim bu konuda hazırlık yapmama gibi bir lüksümüz yok. Sorunları ve sıkıntıları biliyoruz. Bunların üstesinden gelecek güce ve iradeye sahibiz. Bütün planlarımızı yapmış durumdayız. Trabzonspor sevdalıların hiç bir sıkıntısı olmasın” şeklinde konuştu.

"Cesaretimizi ve gücümüzü Trabzonspor camiasından alıyoruz" diyen Hacıosmanoğlu “Onların gönlünde edindiğim yeri biliyorum. Duruşumuzla birçok Trabzonsporlunun gönlünde yer ettik. Söylemimizle kabul görürsek Trabzonspor'a ve Türk futboluna temiz bir futbol adına hizmet etmeye çalışacağız. Trabzonspor başkanlık makamına aday olurken, ona layık bir şekilde temsil edilmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Üsküdar, İstanbul - 12.05.2013 -13.57

 

 

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

http://www.medyagunebakis.com/  okkesb61@gmail.com,

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2013

 

Who İs İt.?  Wanted.!.
"White Men Have Forked Tounge.!"

“Dili Çatallı, İki Dilli Beyaz Erkek.!”

Türkçesi; Yalancı, İki Yüzlü Adam.!.

Kızılderili Deyişi....

 

Hiç Bir Şey İçin Aşırı Endişe Etmeyin.

Bakarsınız; Yarın Ya Deve, Ya Deveci

Ya da Üstündeki Hacı Ölebilir. İ.İnönü

 

Nene dedim.

“Dedem Sana Hiç Çiçek Aldı mı.?”
Durdu ve Şöyle Dedi:

“Bana Aldığı Fistanların Hepsi Çiçekliydi.!.!”

 

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP