Sesinize Montaj Yapılır

Eğer sesiniz tiz perdelere çıkamıyorsa, endişe etmeyin, aynı sesin daha tizlerini hemen monte ediyoruz. Titreşim, volüm, ton, renk farkı kesinlikle olmaz, eklediğimiz sesin sizin sesiniz olmadığını kimse fark etmeyecek şekilde kusursuz montaj yaparız…

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Sesinize Montaj Yapılır

 

İsmail Hakkı Karadayı’ya Sevgilerimle

Yazımın başlığını şöyle koymalıydım aslında; “Sesinize Montaj Yapılır” İstanbul SMY Stüdyoları. Şaşırdınız değil mi?

Evet, artık sesinize montaj yapılabilen teknolojiye ulaştı müzik teknolojisi. Unkapanı basit ses kayıt stüdyolarından geldik buraya.

Reklâmı edilen müzik stüdyosunun patronundan şunları duyacaksınız yakında:

Eğer sesiniz tiz perdelere çıkamıyorsa, endişe etmeyin, aynı sesin daha tizlerini hemen monte ediyoruz. Titreşim, volüm, ton, renk farkı kesinlikle olmaz, eklediğimiz sesin sizin sesiniz olmadığını kimse fark etmeyecek şekilde kusursuz montaj yaparız…

Yaptığımız işler reklâmımızdır.

Ses fukaralarını bile şarkıcı yapıyoruz, konserlerini hazır kayıttan seslendirme eğitimini de veriyoruz ve böylelikle kusursuz konser verebilmektedirler. Dinleyici bu ses yamalarını hiç fark edemez. Mesleki etik gereği, bu tür hizmet verdiğimiz şarkıcıların adlarını açıklamıyoruz,

Şarkı söyleme özlemi çekenler için de hizmet veriyoruz. Ses örneğini vermeniz yeterlidir. Bunun için sesinizin birkaç saniyelik kopyasını alıyoruz. Tıpkı hücrenizden örnek alıp onunla uyumlu yeni bir doku üretmek gibi, hücre yerine ses dalgası parçası ile çalışıyoruz. Önce sesin dalga boyunu tespit ediyoruz, sonra dalgayı dilediğimiz kadar çoğaltıyoruz. Bu işlem için stüdyolarımıza kadar gelmeniz gerekmemektedir, cep telefonuyla da ses örneğinizi vermeniz yeterlidir.

Ancak, açıklanmasında sakınca görmediğimiz, Sertap Erener’in bir şarkısı, firmamızın sahip olduğu teknik düzeyi göstermesi bakımından önemlidir. Sertap Erener’in ses sınırının üzerinde üçüncü oktavı aşan, doğa dışı, sınırsız ses kaydırmada (glisando) ilk örneği gerçekleştirdik.

Sertap Erener’in reklâmcı kardeşini de reklâm eden Haber Türk’ün haberleri içerisinde bu teknik üstünlüğümüzün reklamını okuyabilirsiniz

: http://www.haberturk.com/haber.asp?id=111280&cat=190&dt=2008.11.27

 

            “ŞARKI SÖYLEYEMEYEN HERKES ŞARKI SÖYLEYEBİLİR

Müziğe başladığı ilk yıllardan beri canlı konser kaydının bulunduğu bir DVD çıkarmak istediğini belirten Sertab Erener, canlı söylemenin albüm kayıtlarından çok daha zor olduğunu söyledi. Erener, ‘Şarkı söylemek o kadar zor değil, şarkı söyleyemeyen herkes artık şarkı söyleyebilir. O TEKNOLOJİMİZ VAR.’ dedi.”

Talep olduğu takdirde, verebileceğimiz diğer hizmetler:

Ses üzerine her türlü kayıt, silme, ekleme, üst üste bindirme, kolaj, montaj ve ses rengini değiştirme yaparız. Örneğin, mahkemede maskeli tanık dinlenecekse, “anında sesini değiştirme” hizmeti veririz.

Çok yakında, “anında ses değiştirme” teknik hizmetlerimizi Ergenekon duruşmalarının yapıldığı salonda canlı yayında izleyebileceksiniz.

Ayrıca, cep telefonlarınıza yerleştireceğimiz çiplerle, sesinizi dilediğiniz kişinin sesi olarak gönderebiliriz.  Sesini çok beğendiğiniz ünlü tiyatrocunun veya politikacının ses rengini cep telefonunuza monte edebiliriz.

SMY’de teknik hizmetlerimiz sınırsızdır, müzik stüdyolarımızda her türlü talebe cevap verilir.

İstanbul SMY stüdyolarının reklâmı böyle bitebilir. Ama benim yazım böyle bitemez.

Bu yazımı,  Sevgili Emekli Orgeneral İsmail Hakkı Karadayı’ya, Genel Kurmay Başkanlığına, Ergenekon mahkemesinin tüm tutukluları adına Doğu Perinçek’e ve yüce Türk ulusuna saygılarımla sunarım!

Ve yazımı, bugünkü emperyalist işgalin nasıl yapıldığının daha iyi anlaşılması için,  2 Mart 2009 günü, bugün, Rus işgalinden kurtuluşunun 70.yılını kutlayan değerli Rizeli hemşerilerime sunarım.

Mahiye Morgül – 02. Mart. 2009

 

 

 

Diğer Haberler

  • ALİ SİRMEN UĞURLANDI
  • TİP, ESENYURT ADAY TANITIM TOPLANTISI
  • ÖDEMİŞLİLER GELENEKSEL KAHVALTIDA BULUŞTU
  • *BELEDİYE HİZMETİ PARTİCİLİK DEĞİL, HALK HİZMETİDİR.!*
  • MUSTAFA AKGÜN ve KAÇAR SOKAK SAKİNLERİ RÖPORTAJI
  • AYSEL ÖYMEN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
  • KRİZİN FATURASINI ÖDEMEMEK İÇİN NE YAPMALI.?
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE İŞÇİ PARTİSİ ŞİŞLİ İLÇESİ ÇALIŞTAYI YAPILDI
  • TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİNDE GÖREV DEĞİŞİMİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP