HAKSIZLIĞA KARŞI TEK YÜREK

Bu Bizim Namus Davamızdır, Gazamız Mübarek Olsun. Adaletsizliği Ortadan Giderip, Trabzonspor’un Hakkını Almak İçin Bizde O İrade Ve Yürek Var

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

HAKSIZLIĞA KARŞI TEK YÜREK

Bu Bizim Namus Davamızdır, Gazamız Mübarek Olsun. Adaletsizliği Ortadan Giderip, Trabzonspor’un Hakkını Almak İçin Bizde O İrade Ve Yürek Var

 

TRABZON'DA "ŞİKE" SÜRECİ YÜRÜYÜŞÜ

"Bu Dava Her Trabzonsporlunun Namus Davasıdır"

25 Ocak 2014 23.16 -25 Ocak 2014 -23.20

Trabzonspor Taraftarları, TFF Trabzon Bölge Müdrülüğü'ne Kadar Yürüyerek, TFF Ve Fenerbahçe Kulübü Yöneticilerini Protesto Etti.

 

Trabzonspor taraftarları, Atatürk Alanı'ndan TFF -Türkiye Futbol Federasyonu Trabzon Bölge Müdrülüğü'ne kadar yürüyerek, TFF ve Fenerbahçe Kulübü yöneticilerini protesto etti.

Atatürk Alanı'ndan toplanan bordo-mavili taraftarlar, ellerinde Trabzonspor bayrakları, çeşitli döviz ve afişlerle, TFF ve Fenerbahçe aleyhinde sloganlar atarak Yalı Mahallesi'nde bulunan TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne kadar yürüdü. 

Taraftarlar, TFF binası önünde de slogan attı, bu sırada Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, binanın kapısına bordo-mavili kaşkol bağladı.

Hacıosmanoğlu, taraftarlar yürüyüşüne devam ederken Kahramanmaraş Caddesi'nde, bir aracın üstüne çıkarak taraftarlara seslendi. Hacıosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon sokaklarının şampiyonlukların sahadan alın teriyle kazanılmasını isteyenlerle dolduğunu ifade etti.

"Bu Dava Her Trabzonsporlunun Namus Davasıdır" diyen Hacıosmanoğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Türk futboluna adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Sadece bir teneke parçası kupanın peşinde değiliz ama Türk futbolunu kirleten kirli ellerin direncinin kırılmasını istiyoruz.

 

Biz dönem dönem sessiz kaldık. Bundan sonra Türk futbolunda adaletin tecelli etmesi, hukuk kuralları için hak aramanın nasıl olduğunu hem Türkiye'ye hem de dünyaya göstermenin zamanı geldi. Bizim bundan sonraki yol haritamız sadece o tekene parçası kupa değil, sadece Türk futboluna adil, adaletli bir düzenin gelmesi için yürüyüştür. Bu bizim namus davamızdır, gazamız mübarek olsun. Adaletsizliği ortadan giderip, Trabzonsporun hakkını almak için bizde o irade ve yürek var."

Konuşmanın ardından bir süre daha slogan atan ve tezahüratta bulunan gruptakiler daha sonra dağıldı.

 

 

HAKSIZLIĞA KARŞI TEK YÜREK

Trabzon'da 2010-2011 Şampiyonluk Kupasının Trabzonspor'a Verilmesi İçin Protesto Yürüyüşü

 

Spor Toto Süper Ligi'nde ikinci yarının ilk maçında bu akşam saat 19.00'da sahasında Beşiktaş'la oynayacak olan Trabzonspor'da maçtan önce yürüyüş yaptı.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı, “Haksızlığa Karşı Tek Yürek” yürüyüşünde, Yargıtay'ın şike yapıldığı kararından sonra 2010-2011 şampiyonluk kupasının Trabzonspor'a verilmesi için harekete geçilmemesi kınandı. Yürüyüşe Trabzon'un yanı sıra birçok ilden gelecek taraftarların da katıldığı bildirildi. Trabzon'da “Haksızlığa Karşı Tek Yürek” yürüyüşü düzenleyen bordo-mavili taraftarlar aynı yürüyüşü İstanbul'da da düzenleyecek.

HAKSIZLIĞA TEK YÜREK.!

Trabzonlu Taraftarlar, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Liderliğinde "Haksızlığa Karşı

Tek Yürek" Yürüyüşüne Katılarak TFF Ve F.Bahçe Yöneticilerini Tezahüratlarla Protesto Ettiler

Trabzonspor taraftarları, dün tarihi bir protesto yürüyüşü gerçekleştirdi. Yaklaşık 50 bin bordo-mavili taraftar, Atatürk Alanı'ndan TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne kadar yürüyerek, TFF ve Fenerbahçe Kulübü yöneticilerini protesto etti.

Atatürk Alanı'nda toplanan bordo-mavili taraftarlar, ellerinde Trabzonspor bayrakları, çeşitli döviz ve afişlerle, TFF ve Fenerbahçe aleyhinde sloganlar atarak Yalı Mahallesi'nde bulunan TFF Trabzon Bölge Müdürlüğü'ne kadar yürüdü. 
 
TRABZONSPOR'UN NAMUS DAVASI 
Taraftarlar, TFF binası önünde de slogan attı, bu sırada Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ve Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, binanın kapısına bordo- mavili kaşkol bağladı.

Başkan Hacıosmanoğlu, Kahramanmaraş Caddesi'nde, bir aracın üstüne çıkarak taraftarlara seslendi. Hacıosmanoğlu, burada yaptığı konuşmada, Trabzon sokaklarının şampiyonlukların sahadan alın teriyle kazanılmasını isteyenlerle dolduğunu ifade ederek, “Bu Dava Her Trabzonsporlunun Namus Davasıdır” ifadesini kullandı.

ADALET TECELLi ETMELi
Trabzon sokaklarının, şampiyonlukların sahadan alın teriyle kazanılmasını isteyenlerle dolduğunu ifade eden Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu şöyle devam etti: Türk futboluna adaletin tecelli etmesini istiyoruz. Sadece bir teneke parçası kupanın peşinde değiliz ama Türk futbolunu kirleten kirli ellerin direncinin kırılmasını istiyoruz.

Adaletsizliği ortadan kaldırmak için mücadelemizi hep birlikte vereceğiz. Eğer ki bu adaletsizliği ortadan kaldıran bir başkan olamazsam, Allah bana başkan olarak o koltukta oturmayı nasip etmesin.

 

TRABZONSPOR'DAN BÜYÜK TEPKİ YÜRÜYÜŞÜ

Trabzonspor taraftarları, “Haksızlığa karşı tek yürek hayde Trabzon” sloganıyla bugün Atatürk Alanı'ndan Hüseyin Avni Aker Stadı'na yürüdü.

 

Yargıtay'ın verdiği 2011-2012 sezonu ile ilgili son şike kararı sonrasında hafta içinde taraftar derneklerinin önderliğinde örgütlenen on binlerce Bordo Mavili taraftar bugün saat 14.00'da Atatürk Alanı'nda toplanarak Hüseyin Avni Aker Stadı'na doğru yürüyüşe geçti.

Yürüyüş nedeniyle Trabzon'da hayat adeta dururken, Atatürk Alanı'ndan Kahramanmaraş caddesi üzerinden Beşiktaş maçının oynanacağı Hüseyin Avni Stadyumu'na yürüyen taraftarlar yürüyüş boyunca Türkiye Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe aleyhinde sloganlar attı. Takımları lehine de tezahüratlarda bulunan taraftarlara Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu bir aracın üzerine çıkarak seslendi.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun da katıldığı yürüyüşte açılan ilginç pankartlar da dikkat çekti.

Yürüyüş güzergahında bulunan Türkiye Futbol Federasyonu'nun Trabzon'daki tesislerinin önüne gelindiğinde taraftarlar tepkilerini arttırırken, burada Bordo Mavili kaşkolları tesislerin demir parmaklılarına bağladılar.

Polis ekiplerinin yoğun güvenlik önlemi aldıkları gözlenirken, taraftarlar uzun süre burada Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören'e tepkilerine haykırdılar.

 

 

Tekin Küçükali, İstanbul–Ocak.2014 – tekinkucukali@gmail.com, http://www.medyagunebakis.com/ – okkesb61@gmail.com,

  

  

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2014 - okkesb@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/  - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb61@gmail.com,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,

MEDYAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Kasım.2013 - okkesb@gmail.com,

Diğer Haberler

  • BİR ÖLÜM & BİR ÖYKÜ & HALNAME
  • 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DENİLİNCE.!
  • 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ VE HAFTASI
  • *AYNI FAY ÜZERİNDE BU BÜYÜKLÜKTE DEPREM OLMADI*
  • THE WORLD RALLİES İN THE FACE OF DİSASTER
  • ABD SAVAŞ GEMİSİ USS NİTZE İSTANBUL BOĞAZI'NDA
  • İSTANBUL’UN BÜTÇESİ EMİN ELLERDE
  • YENİLENEN YEREBATAN SARNICI TÖRENLE AÇILDI
  • KIBRISTA NELER OLUYOR.?
  • Kahvaltıya Atılan İmza:*BALIKESİR*
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP