BAŞIMIZA "BOMBA" YAĞIYOR

BAŞIMIZA "BOMBA" YAĞIYOR, BİZ SONUNCUDA FARKINA VARDIK..!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

BAŞIMIZA "BOMBA" YAĞIYOR

BAŞIMIZA "BOMBA" YAĞIYOR, BİZ SONUNCUDA FARKINA VARDIK..!

Görgü tanıklarının anlatımına göre, ilk patlamadan sonra bir alev topu oluşmuş. Ardından arka arkaya 10 patlama daha meydana gelmiş. Patlamalar beyaz bir cipten başlamış. Cip ise yeni satın alınmış, fakat tescil işlemleri henüz yapılmamış!..

Kızılay’ın göbeği sayılan Kumrular’daki patlamalarda 3 kişi ölmüş, 5’i ağır 34 kişi de yaralanmış.!

Aynı gün Başbakan Erdoğan ABD’ye, Cumhurbaşkanı Gül, Almanya’ya uçmuşlar.!

ABD’nin 16 İstihbarat Kuruluşunun Başkanı İse, Bir Gün Önce Türkiye’ye Geldi.!

Anlayacağınız olay günü kimse yerinde değildi.!

Almanya’da Gül'ün konuşma yapacağı salona da bomba koyulduğu ihbarı yapılmış.!

Güney Ekspresi adlı treni, güvenlik kuvvetleri İstanbul’a giderken, ihbar üzerine Kırıkkale’de durdurulmuşlar. Trende bulunan ve içindeki bomba düzeneği henüz kurulmamış olan pakette, 1 kg civarında kuvvetli patlayıcı bulunmuş.!

 

NELER OLUYOR ALLAH AŞKINA.!.?

İsrail’i İran’dan korumak için kurulduğu son derece açık olan “Füze Kalkanı”nın, en önemli bölümü olan “Radar Üssü”, Malatya’nın Kürecik Beldesi’ne kuruluyor. Eli kulağında, karar kesinleşmiş.! Bizim için bu “Radar Üssü”, başkente düşen bombadan daha önemli.!

Birkaç gün önce, Cumhuriyetin Başbakanı, “laiklik” konusunda Mısır televizyonuna bir açıklama yapmış. O da bomba etkisi yaptı. Erdoğan açıklamasında: “Laiklik din karşıtlığı, din düşmanlığı değildir. Mısır’ın laik bir Anayasa’ya sahip olmasını istiyorum. Laiklikten korkmayın” demişti. Bu açıklama üzerine Müslüman Kardeşler örgütünün temsilcisi yüksek gerilime el tutmuş gibi titredi.!

Sırası geldiği için söyleyeyim: Recep Tayyip Erdoğan, yıllar önce laiklik için şöyle demişti: “Millet isterse laiklik de elden gider.!” (1) Kimine göre ise, “iki kişiden biri” onun o kadar çok oyu bu söylemine vermişti.!.?

Peki, o ne yaptı.? Oyları alıp iktidara geldi, sonra milletin isteğini yerine getiremedi.!.? Acaba neden.? Cevabı bilen varsa söylemesin.!

Aslında Bombanın En Etkili Olanını “Ergenekon Savcısı” Patlattı.!

 

Duruşmanın Cumhuriyet Savcısı, “Dink Davası” nın geçen gün yapılan duruşmasında, esas hakkındaki mütalaasını okumuştu. Müdahil taraf ve vekilleri, toplanmasını istedikleri başka deliller olduğunu ileri sürerek, mütalaanın okunmasına itiraz etmişler. Savcı bu itirazlara çok kızmış ve o kızgınlıkla söylediği sözler “hit” olmuştu. Bugüne kadar “Silivri Hukuku” hakkında söylenenlerin birinci sırasına oturmuşlar! Doğrusunu söylemek gerekirse, savcının mahkeme için “Burası delil toplama yeri değil” demesi,(2) hukuk öğrencileri için altın değerinde bir itiraf niteliğindedir.! Eminim defterlerinin en arkasına bu sözleri not ettiler.!

Yanlış duymadınız. Cumhuriyet’in Savcısı Hikmet Usta, mahkemenin delil toplama yeri olmadığını söyledi.! Mademki, mahkemeler delil toplama yeri değildi; pek çok sanık, neden deliller toplanmadığı gerekçesi ile tutuklu yargılanıyor.? Mademki, toplanmamış delillere istinaden iddianameler hazırlanabiliyor, mahkemeler kanıtları görmeden, sanıklar hakkında “kuvvetli suç şüphesi” bulunduğu kanaatine nasıl ulaşabiliyor.?

Delilleri görmeden kanaat sahibi olmak nasıl mümkün olabilir.? “İki kişiden biri” bu soruya lütfen yanıt verebilir mi.?

Yanıt gelmediğine göre, Silivri’de yapılanlar için; ”Yargılama değil, yargısız infazdır” diyenler abartmış değillerdir.!

Başımızın Üzerinde Duran Bir Bomba Daha Var:

Erdoğan, PKK-MİT görüşmesiyle ilgili olarak: ”Hükümet olarak yapmadık, devlet olarak yaptığımızı ben mecliste dile getirdim” demiş.! Sanki devletimizi yöneten Libya Lideri Kaddafi’dir. Erdoğan, bu kadar ucuz sözlerle “iki kişiden biri” nin kafasını karıştırabileceğini nasıl düşünebiliyor.?

Küçük Bir Bombamız Daha Var, O Da Bir Anket Kuruluşunun Elinde Patlamış:

Stratejik Düşünce Enstitüsü, Eylül 2011 “Siyasi Durum Araştırması” nı yayınladı. (3) Rapora göre; AKP oylarını yaklaşık 5 puan artırmış, muhalefet partilerinde ise 1-2 puanlık düşüş olduğu saptanmış!.. Bu rakamlarla anlatılmak istenen herhalde şudur: Türkiye iyice dibe vursun diye, iki kişiden diğeri de aklını yitirip, AKP’ye destek vermeye başlamış!..

Son Bir Bomba Da Kıbrıs Rum Yönetimi’nin Çantasından Düştü Ama Patlamadı:

Kıbrıs Rum Yönetimi (AB demek daha doğru olur) Doğu Akdeniz’de bir İsrail şirketi ile doğal gaz aramak üzere, sondaj çalışmalarına başlamış. Anlaşılan Emperyalistler, Doğu Akdeniz’de egemenlik tartışmasını başlatılıp, bomba gürültüleri arasında, o işi de halletmek istiyorlar. ABD Dış İşleri Bakanı Clinton, bu girişime henüz Erdoğan Beyaz Sarayda iken, desteğini bile açıklamış... Bizimkilerden hata çıt yok.!

Bu nasıl “stratejik ve model” ortaklıkmış anlamak mümkün değil.!

Ey millet! Farkında mısınız.? Doğalgaz ve petrol rezervlerimizi emperyalistler sahiplenmeye başladı!.. Hükümete göre ise, Kaddafi’yi ve Esat’ı düşürmek daha önemli.!

Suriye’de, Mısır’da ve Libya’daki rejimleri değiştirmenin, Gazze’ye karşı uygulanan ablukayı delmenin, bu millete ne yararı var?… “İki kişiden biri” bunu anlatabilir mi.?

Bu Kadar Bombardımandan Sonra, Kumrulardaki Gerçek Bombayı Kimin Patlattığını Tahmin Edelim:

Patlamanın meydana geldiği yere 5 metre mesafede, Namık Kemal İlköğretim Okulu var. Bu okula genellikle bakanların, milletvekillerinin ve üst düzey bürokratların çocukları kayıt ediliyor. Acaba birileri “Bir dahaki seferde, çocuklarınız teneffüste iken bombalar patlayabilir” mesajını mı vermek istiyor?.. Eski başbakanlık binası olayın meydana geldiği yere 300, yenisi 200 metre mesafede. Bomba patladığında, sesi Meclisten de duyulmuş. O sırada mecliste basın toplantısı yapan CHP’nin, Ankara İl Başkanlığı da olay yerine 100 metre uzaklıkta… Eylem yerine göre bakıldığında, verilmek istenen mesajın, doğrudan hükümete (ve muhalefete) yöneltildiği söylenebilir.!

Bombayı PKK’lılar kendi adlarına koymuş olabilir. Bu işi taşeron olarak üzerlerine alabilirler de. Geçmişte, yapmadıkları işler değil. O halde bu iki olasılıklar her zaman geçerlidir. Bir de son aylarda (sıfır sorunlu) dış politikamızdan canı yanan (komşu) devletler var. Onların gizli servisleri de bu eylemin arkasında olabilirler. Bu olasılık da oldukça akla yatkın görünüyor.! Baksanıza Ruslara karşı savaşan Çeçen komutanları, güpegündüz İstanbul’un orta yerinde infaz ediyorlar. Ve failler ellerini kollarını sallayarak kayıplara karışıyor!.. Türkiye adeta gizli servislerin eğitim alanı.! MİT ne iş yapıyor.?

Hükümetin, “gizli servisler” olasılığı karşısında nala, mıha vurarak olayı geçiştirmesi artık mümkün değildir.! Patlayan tüp olsaydı badem bıyıklıların işleri kolaydı, ama şimdi değil.!

Av. Cemil Can

 

DİPNOTLAR:

(1) “Halk isterse elbet laiklik gider, şeriat gelir” http://www.radikal.com.tr/Default.aspx?aType=YazarYazisi&ArticleID=999597&Yazar=%20&Date=23.09.2008&PAGE=

(2) 20 Eylül Tarihli Cumhuriyet Gazetesi’nin manşet haberi..

(3) “Son seçimlerde tüm oyların % 42,8’ini, geçerli oyların ise % 49,9’unu alan AK Parti’nin, olası bir yeni seçim durumunda tüm oyların % 44,2’sini ve geçerli oyların da % 54,7’sini alacağı anlaşılmaktadır.”

http://www.sde.org.tr/tr/haberler/1632/siyasi-durum-arastirmasi-eylul-2011.aspx

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.

  

* * * * * * * * * *

TEK YOL DEVRİM.!

YA İSTİKLAL YA ÖLÜM.!

Yaşasın Halkların Kardeşliği.!

KURTULUŞA KADAR SAVAŞ.!

ÜLKÜMÜZ TAM BAĞIMSIZ VE

GERÇEKTEN DEMOKRATİK TÜRKİYE.!

 

 

Diğer Haberler

  • BİR ÖLÜM & BİR ÖYKÜ & HALNAME
  • 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DENİLİNCE.!
  • 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ VE HAFTASI
  • *AYNI FAY ÜZERİNDE BU BÜYÜKLÜKTE DEPREM OLMADI*
  • THE WORLD RALLİES İN THE FACE OF DİSASTER
  • ABD SAVAŞ GEMİSİ USS NİTZE İSTANBUL BOĞAZI'NDA
  • İSTANBUL’UN BÜTÇESİ EMİN ELLERDE
  • YENİLENEN YEREBATAN SARNICI TÖRENLE AÇILDI
  • KIBRISTA NELER OLUYOR.?
  • Kahvaltıya Atılan İmza:*BALIKESİR*
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP