Hakan Bilal Kutlualp Basın Toplantısı

Hakan Bilal Kutlualp 5 Ağustos 2011 Cuma Günü Basın Toplantısı Yaptı. -*videoizle*-

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

Hakan Bilal Kutlualp Basın Toplantısı Yaptı

Hakan Bilal Kutlualp 5 Ağustos 2011 Cuma Günü Çırağan Sarayı Toplantı salonunda Basın Toplantısı Yaptı.

Gün Fenerbahçe Günüdür. Şahısların Kendilerine Pay Çıkarma Veya Şahısları Kurtarma Günü Hiç Değildir.

 

FB HAREKET KABİLİYETİNİ ETKİN, SAĞLIKLI KARAR ALMA YETİSİNİ KAYBETMİŞTİR

FB Şike Soruşturması sonrası futbolcusuyla, taraftarıyla, yönetimiyle, muhalefetiyle müthiş bir dayanışma örneği sergiledi. Ancak FB de sular bir türlü durulmuyor. Her kafadan bir ses çıkıyor. Yönetim Kurulu her gün toplantı halinde, kimselerle görüşmüyor ya da görüşmekten kaçınıyorlar.

Bu arada Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı Aziz Yılmaz’ın bombardımanıyla şok olan Fenerbahçe camiasında şimdi de gözler Hakan Bilal Kutlualp’a çevrildi.

Yönetimden ayrıldıktan sonra Başkan Aziz Yıldırım’a en sert muhalefeti yapanlardan biri olan Kutlualp; Bu gün “5. Ağustos. 2011 cuma günü” saat 10.30-11.00 de Çırağan Sarayı toplantı salonunda bir basın toplantısı düzenledi.

Hakan Bilal Kutlualp; bugün gelinen durum itibariyle kulüp hareketsiz, ne yapacağını şaşırmış gibidir. İnisiyatif alma ve inisiyatif kullanma eksikliği ortaya çıkmıştır. Bu kulüp sahipsiz değildir. İçerisinde daha çok liderler vardır ve çıkarır dedi.

Mali konularda eleştirilerde bulunup, yaşanan şike soruşturması nedeniyle Yönetim Kurulu’nun istifasını isteyeceği söylentileri yayılan bu basın toplantısında Hakan Bilal Kutlualp aksine.

“Bu süreçte Fenerbahçe’nin haklarının layıkıyla ve kararlılıkla savunulamadığını, şu an ki yönetimin panikleyerek veya seyrederek ve de gereksiz yere Devlet kurumlarını, Yargıyı, Emniyeti hedef aldığını en önemlisi de taraftarı yanlış yönlendirdiğini” belirtmiştir.

TC DEVLETİ BİR HUKUK DEVLETİDİR

Ayrıca; “Fenerbahçe divan başkanının açıklamalarını şiddetle reddetmekteyim ve bunları talihsiz açıklamalar olarak görmekteyim. TC Devleti bir Hukuk Devletidir. Eğer ki kendisinin söylediği gibi Polis Devleti olsaydı, böyle ağır bir sözü söyleme özgürlüğünü hissedemeyeceği gibi bugün dışarıda serbestçe dolaşıyor da olamazdı.” Dedi

Fenerbahçe her durumla yüzleşebilecek ve sonuçları ne olursa olsun göğüsleyebilecek büyüklüğe, olgunluğa ve potansiyele sahiptir. İnancımız bu süreçten hızla aklanarak çıkacağımızdır. Diyen Hakan Bilal Kutlualp; 104 yıllık şanlı tarihinde Fenerbahçe hiçbir zaman böyle şeylere tevessül etmemiştir. Ve bu gibi şeylere ihtiyaç duymamıştır. Bizler Fenerbahçeliler her zaman Milletine, Devletine gönülden bağlıyızdır. Bu süreçte yüce Türk Adaletinin işleyişinden, dürüstlüğünden adımız kadar eminizdir. Sürecin sonunda aklanarak bu durumdan daha da güçlenerek çıkacağımıza inancım sonsuzdur.

Yüce Türk Adaletinin yargılama sonunda vereceği karar hangi yönde olursa olsun saygı duyacağımız bir karar olacaktır. Şayet iddialardaki gibi şike, teşvik veya teşebbüsler doğru olsa bile bunları yapmış olanlar var ise bunlar kendi başlarına bu işlere teşebbüs eden işgüzarlardır.” Dedi.

FENERBAHÇE’Yİ BUGÜNKÜ DURUMDAN HEP BERABER NASIL ÇIKARABİLİRİZ

“Bildiğiniz gibi 5 yıldan bu yana birçok defa Sayın Aziz Yıldırım ve Yönetimini gerek yönetim şekli açısından gerekse Fenerbahçe spor kulübünün ekonomik açıdan durumu, gidişatı ve mali tablolarının şeffaf olmadığı için Divan toplantılarında ve Genel Kurullarında kürsüde yüzlerine bakarak en sert şekilde eleştirdim.

Ben bunu Sayın Başkan’ın ve yönetiminin en güçlü olduğu dönemlerde yaptım. Şimdi başkan ve yönetim hiç birimizin arzu etmediği bir durumdayken aynı minvalde bir eleştiride bulunmak benim hayat görüşümle uymaz. Bu gün benim amacım Fenerbahçe’yi bugünkü durumdan hep beraber nasıl çıkarabiliriz ’in çalışmalarıyla ilgilidir. Çünkü şahıslar gelip geçicidir. Fenerbahçe ise Dünya döndükçe var olacaktır.” Diyen Hakan Bilal Kutlualp; “Sayın federasyonun yapıcı tutumunun devamını, Türk futbolunu daha iyi yerlere getirme çabasını destekliyor ve kurumlarla şahısları birbirinden ayırması için gerekeni yapacağına inanıyorum.” Dedi.

 

FENERBAHÇE YÖNETİMİ DERHAL İSTİFA ETMELİ

Bütün bunların yanında tabii ki hareket kabiliyetini ve etkin, sağlıklı karar alma yetisini kaybetmiş olan Fenerbahçe yönetiminin de derhal istifa ederek federasyona ve Kamuoyuna bu doğrultuda bir mesaj vermesi, Fenerbahçe’nin önünü açması, hızla Fenerbahçe’yi Genel Kurul’a götürmesi gerekmektedir.

İstifa suçu kabullenmek demek değildir. Bilakis kendinden emin olanların cesaret edebileceği onurlu ve erdemli bir davranış biçimidir. Hepimizin arzusu olan yargıdaki aklanma’dan sonra Fenerbahçelilerin başları üzerinde yerleri vardır.

Bugün geldiğimiz noktada Fenerbahçe’nin Ari menfaatleri söz konusudur. Seçim sürecinde de kişisel çıkarların kesinlikle bir kenara bırakılarak, kırgınlıkları unutarak ve tek vücut olarak herkesin üzerinde mutabakat sağlayacağı bir adayla seçime gitmeli ve Fenerbahçe hızla normale dönerek kaldığı yerden devam etmelidir. Ve şu aşamada da benim şahsi hiçbir beklenti içinde olmadan bu açıklamaları yaptığımı da kamuoyunun bilmesini isterim. Çünkü gün Fenerbahçe günüdür. Şahısların kendilerine pay çıkarma veya şahısları kurtarma günü hiç değildir ve hiç kimse de Fenerbahçe’nin üzerinde değildir.

www.medyagunebakis.com

 

http://www.medyagunebakis.com/ -http://www.tdfajans.com/

TDFAJANSToplum Dinamikleri Fikir Ajansı

Sosyal, Kültürel, Ticari, Eğitim ve Sanatsal Alanlarda;

Düşünce Üretimi. Paylaşımı. Toplum Yararına kullanımı.!

Bilgi Sahibi Olunmadan Fikir Sahibi Olunamaz.! Olunsa olunsa;

Ancak Başkalarının Fikirlerini Tekrarlayan Papağan Olunur.


Hakan Bilal Kutlualp’in Çırağan Sarayı Basın... okkesb " title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

  • BİR ÖLÜM & BİR ÖYKÜ & HALNAME
  • 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ DENİLİNCE.!
  • 10 KASIM ATATÜRK'Ü ANMA GÜNÜ VE HAFTASI
  • *AYNI FAY ÜZERİNDE BU BÜYÜKLÜKTE DEPREM OLMADI*
  • THE WORLD RALLİES İN THE FACE OF DİSASTER
  • ABD SAVAŞ GEMİSİ USS NİTZE İSTANBUL BOĞAZI'NDA
  • İSTANBUL’UN BÜTÇESİ EMİN ELLERDE
  • YENİLENEN YEREBATAN SARNICI TÖRENLE AÇILDI
  • KIBRISTA NELER OLUYOR.?
  • Kahvaltıya Atılan İmza:*BALIKESİR*
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP