TRUMP: BRUNSON'U TÜRKİYEDEN KURTARACAKMIŞ.!

Donalt Trump'tan, Andrew Brunson'a Mesaj: 'Seni Türkiye'den Kurtaracağız'

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TRUMP: BRUNSON'U TÜRKİYEDEN KURTARACAKMIŞ.!

Donalt Trump'tan, Andrew Brunson'a Mesaj: 'Seni Türkiye'den Kurtaracağız'

İzmir'de FETÖ ve PKK suçlamalarıyla yargılanan ABD'li rahip Andrew Brunson'a geçtiğimiz haftalarda destek mesajı veren ABD Başkanı Trump, dün yeni bir açıklama yaptı. Trump, "O harika bir Hıristiyan rahip. Uzun süredir Türkiye'de ve ona casus diyorlar ama değil. Sana bir ara yardım edeceğiz" açıklamasını yaptı.

TÜRK İzmir'de FETÖ ve PKK suçlamalarıyla yargılanan ABD'li rahip Andrew Brunson'a geçtiğimiz haftalarda destek mesajı veren ABD Başkanı Trump, dün yeni bir açıklama yaptı.

Trump, "O harika bir Hıristiyan rahip. Uzun süredir Türkiye'de ve ona casus diyorlar ama değil. Sana bir ara yardım edeceğiz" açıklamasını yaptı.

ABD ile Türkiye arasında krize sebep olan konulardan biri de 2016’dan beri FETÖ ve PKK suçlamalarıyla yargılanan ABD’li rahip Andrew Brunson’dı. Geçtiğimiz haftalarda Trump, Brunson hakkında, “O casus ise ben ondan da casusum” açıklamasını yapmış ve bu mesajı Twitter üzerinden milyonlarca takipçisiyle paylaşmıştı.

Donalt Trump Beyaz Saray’daki Bir Etkinlikte Basın Karşısına Çıktı.

2016’da Venezuella’ya, internet üzerinden tanıştığı bir kadınla tanışmak için giden ve ABD ajanı olduğu iddiasıyla 2016’dan beri hapiste olan Josh Holt’un geri dönmesi üzerine Beyaz Saray’da etkinlik düzenlendi.


Oval Ofis’te, Venezuela’da CIA ajanı olmakla suçlanan Joshua Holt’un ABD’ye dönmesi sonrasında düzenlenen etkinlikte konuşan Trump Brunson hakkında, “O harika bir Hıristiyan rahip. Şu anda Türkiye’de. Uzun zamandır orada. Ona ajan diyorlar ama ajan değil.

Rahip Brunson. Umarım bizi duyabiliyorsundur. Sana bir ara yardım edeceğiz. Çok uzun süre oldu. O tamamen masum bir adam” yorumunu yaptı.

Trump, Türk yargısını da anlamsız bir şekilde eleştirdi. Trump, “Orada bir yargı süreci var fakat yargı gibi değil. Türkiye’deki insanlarla bu konuda bir şeyler yapmak hakkında konuşuyoruz” dedi.

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Mayıs.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com

©medyagunebakis.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP