KARAMOLLAOĞLU; 'CUMHUR İTTİFAKI' HAKKINDA.!

Karamollaoğlu; 'Cumhur İttifakı' Hakkında Açıklama Yaptı: Ben Deli miyim.?

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

KARAMOLLAOĞLU; 'CUMHUR İTTİFAKI' HAKKINDA.!

Karamollaoğlu; 'Cumhur İttifakı' Hakkında Açıklama Yaptı: Ben Deli miyim.?

SP - Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AKP ile MHP'nin 'Cumhur İttifakı' konusunda konuştu. ''Bugün Hükümetin aleyhinde konuşanlar, yarın hapse atılıyor, işinden oluyor.

Böyle bir ülke olmaz. Şimdiden gelin Cumhur İttifakı'na katılın diyorlar. Yaa ben deli miyim ki böyle bir mesuliyetin altına gireyim.

http://www.msn.com/tr-tr/haber/turkiye/karamollao%c4%9flundan-cumhur-ittifak%c4%b1-a%c3%a7%c4%b1klamas%c4%b1-ben-deli-miyim/ar-BBK52wl?li=BBpmdUa

Bizim hangi beklentilerimiz varmış da, kaç bakanlık, kaç milletvekili? Bu millet, 20 tane değil, 120 tane değil, 250 tane milletvekilliğine bile satılamaz. Bunu herkes bilsin" dedi.

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, AK Parti ile MHP'nin 'Cumhur İttifakı'na değinerek, ''Hükümetin aleyhinde konuşanlar, yarın hapse atılıyor, işinden oluyor. Böyle bir ülke…SP Lideri Temel Karamollaoğlu, Karaman'da partisinin il başkanlığı kongresine katıldı. Salon önünde meşale ve konfetilerle karşılanan Karamollaoğlu, ülke sorunlarının hükümetin gündeminde olmadığını ileri sürdü. Karamollaoğlu, şöyle konuştu:

ÜLKEMİZ KARIŞIK BİR DÖNEMDEN GEÇİYOR.

''Ülkemiz oldukça karışık bir dönemden geçiyor. Kiminle ülke meselelerini görüşmeye kalksak, her birinin çok ama çok ciddi problemlerle karşı karşıya olduğuna şahit oluyoruz. Öbür taraftan da dönüp bu ülkeyi yönetenlere, bu ülkeyi 15 yıldır idare edenlere, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne, hükümete bakıyoruz. Hikmet-i ilahi, bu problemlerin neredeyse hiçbirisi gündemlerinde yok. Türkiye’de bir tane gündem var onlara göre. Meclis'ten seçimlerle ilgili yasalar çıktı. Uyum yasalarını bekliyorduk biz ama sadece seçimlerle ilgili bir paket getirildi. İttifak kurabilme şartları oluşturuldu. Daha seçim gündemde bile değilken yer yerinden oynuyor, Cumhur Birliği, Cumhur İttifakı gibi. Şu anda bir hükümet var, Meclis var, şu anda ülkenin problemleri dertleri var.''

'HAREKÂT SİYASİ MESELE HALİNE GETİRİLEMEZ'

Şimdiden seçim ittifakının konuşulmasına tepki gösteren Karamollaoğlu, ''Niye bu memleketin dertlerini gündeme getirip tartışmıyorsunuz da, ne zaman olacağı belli olmayan seçim ittifakları için şimdiden ülkeyi ayağa kaldırmaya çalışıyorsunuz? Biz dün de, bugün de ülkenin meselelerini önümüze kor, o meseleleri nasıl çözeceğimizi konuşurduk. Bugün, dört bir tarafımız ateşle çevrili, ordumuz Afrin’de bir harekât yapıyor. Her gün canlı yayınları seyrediyoruz televizyonlarda ama bunu iç politik malzemesi haline getirmek Türkiye’ye yapılacak en büyük kötülüktür. Bu milli bir davadır. Her ülke kendi sınırlarında kendisini tehdit eden bir hadise meydana geldiği zaman elbette müdahale hakkını taşır ama bu siyasi bir mesele haline getirilemez getirilmemelidir'' dedi.

SEÇİM İTTİFAKI

Seçim ittifakına katılıp mesuliyetin altına girmek istemediklerini de ifade eden Karamollaoğlu, ''Ülkemizde büyük bir baskı var. Herkesin üzerinde bir endişe var. Niye? Acaba benim yakınlarıma bir zarar gelir mi, diye. Adalet mekanizması var. Birileri sahip çıkar size. Yo kimse sahip çıkamıyor. Hükümetin aleyhinde konuşanlar, yarın hapse atılıyor, işinden oluyor. Böyle bir ülke olmaz. Şimdiden gelin 'Cumhur İttifakı'na katılın diyorlar. Ya ben deli miyim ki, böyle bir mesuliyetin altına gireyim. Bizim hangi beklentilerimiz varmış da kaç bakanlık, kaç milletvekili? Bu millet, 20 tane değil, 120 tane değil, 250 tane milletvekilliğine bile satılamaz. Bunu herkes bilsin" diye konuştu.

© CNN TÜRK

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul Mart.2018 - okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

 

TEMEL KARAMOLLAOĞLU VE EŞİ KİMDİR.?

Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu'nun eşinin İngiliz olduğunu biliyor muydunuz.?

Fatih Altaylı'nın programında Temel Karamollaoğlu karısı hakkında ilk kez açık konuştu.

Temel Karamollaoğlu eşi ile ilgili 'gizlemeyi düşünmüyorum' dese de kimse adını ve görüntüsünü bilmiyor.

Temel Karamollaoğlu'nun karısı kadar İngiltere'de eğitim aldığı üniversite de tartışma konusu.

Saadet Partisi'nin Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu İngiltere'deki eğitim hayatı ve esrarengiz İngiliz asıllı eşi ile gündemin ilk sırasına çıktı. Temel Karamollaoğlu Fatih Altaylı'nın programında 'gizlemeyi düşünmüyorum' dese de İngiliz karısını medyadan köşe bucak saklıyor.

Bugüne kadar Temel Karamollaoğlu'nu eşi ile birlikte görüntülemeyi başarabilen yok. Ne sosyal medyada ne Saadet Partisi'nin sitesinde Temel Karamollaoğlu karısı ile hiç resmedilmemiş.

ESRARENGİZ EŞİN İSMİ BİLE BİLİNMİYOR : Temel Karamollaoğlu'nun karısının fotoğrafını bulmak mümkün olmadığı gibi Müslüman olan eşinin ismi dahi bilinmiyor. Habertürk'teki canlı yayında da Temel Karamollaoğlu eşi ile ilgili soruya yanıt verirken hiç ismini telaffuz etmemesi dikkat çekti.

İNGİLTERE'DE EŞİMLE EVLENDİM: 

Temel Karamollaoğlu eşiyle ilgili Fatih Altaylı'nın "Diyorlar ki, nasıl milliyetçilikten bahsediyor eşi İngiliz..." sözleri üzerine şunları söyledi: 
- "Doğru ben İngiltere'de tahsil yaptım. Ortaokul liseyi Kayseri'de okudum. Oradan mezun olduktan sonra önce teknik üniversiteye girdim arkasından da Avrupa imtihanlarından birkaç tanesini kazandım İngiltere'ye gittim. Orada tekstil tahsili yaptım ve döndüm. Oradayken de eşimle evlendim. Kendisi bana en büyük destek veren kişi. İnancında ve yaşantısında çok titizdir.

KARIM MÜSLÜMAN VE TÜRK OLDU : 

"Hem Müslüman oldu hem Türk vatandaşı oldu. Evleneli 53 yıl oldu. Benim çocuklarımın çoğu 50 yaşının üzerinde. Bunu gizleyecek halim de yok. Gizlemeyi de düşünmüyorum."

Temel Karamollaoğlu'nun karısı Saadet Partisi'nin etkinliklerine de katılmayan bir isim. Hal böyle olunca ne ismi ne fotoğrafı bugüne kadar medyada yer almadı.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU İNGİLTERE'DEKİ OKULU: 

Temel Karamollaoğlu'nun İngiliz eşi kadar İngiltere'de eğitim aldığı üniversite de gündemde. Temel Karamollaoğlu Manchester Üniversitesi UMIST Tekstil Mühendisliği Bölümü'nü bitirdi, aynı üniversitede yüksek lisans yaptı. İddialara göre Manchester Üniversitesinin en önemli özelliği Siyonist baronlar tarafından İngiltere’de kurulan ilk üniversitelerden biri olması.

TEMEL KARAMOLLAOĞLU'NUN KIZI VE OĞLU :

Temel Karamollaoğlu'nun kızı Zeynep ve oğlu Zahid Karamollaoğlu da bir dönem haklarındaki Ali Kalkancı iddiaları ile gündem olmuşlardı. Ali Kalkancı'nın eşi Emire Kalkancı, Temel Karamollaoğlu'nun oğlu ile kızının kocasının tarikatının müritleri olduğunu iddia etmişti. Bu iddialar gündeme geldiğinde Temel Karamollaoğlu Refah Partisi'nde grupbaşkan vekiliydi. Karamollaoğlu bunun üzerine yazılı açıklama yapmış ve "Bildiğime göre, çocuklarımın da dergâh tabir edilen bu yere birkaç defa (arkadaşlarının telkiniyle) gitmekten başka ilgileri olmamıştır" demişti.

 

@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul Mart.2018 - okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP