FETÖ MÜCADELESİ & HAKAN ŞÜKÜR

FETÖ Mücahidi Hakan Şükür Günü Dolunca TBMM'den Emekli mi Olacak.?

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

FETÖ MÜCADELESİ & HAKAN ŞÜKÜR


FETÖ Mücahidi Hakan Şükür Günü Dolunca TBMM'den

Emekli mi Olacak.?

CHP Milletvekili Cemal Okan Yüksel'in sorusunu yanıtlayan TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı, eski milletvekili Hakan Şükür'ün "emeklilik için gerekli yaş haddi ve prim gün sayısı koşullarını henüz yerine getirmediği için" emekli maaşı alamadığını bildirdi. Ancak eski milletvekillerine sağlanan diğer haklara onun da sahip olduğu ifade edildi.

15 Temmuz darbe girişiminden önce Türkiye'den kaçtığı iddia edilen eski golcü ve AKP'li Milletvekili Hakan Şükür’ün TBMM’den emekli olup olmadığı merak konusu oldu.

Milletvekili Cemal Okan Yüksel, TBMM’ye bilgi edinme kanunu kapsamında Hakan Şükür’le ilgili sorular yöneltti.

TBMM Milletvekili Hizmetleri Başkanlığı’ndan gelen yanıtta, “Hakan Şükür, 12 Haziran 2011 tarihinde yapılan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde İstanbul ilinden milletvekili seçilmiş olup milletvekilliği 07 Haziran 2015 tarihinde sona ermiştir. Adı geçen Yasama Organı eski üyelerine tanınan haklara sahiptir. Yapılan incelemede adı geçenin emekli olabilmesi için gerekli kanuni yaş ve hizmet süresini doldurmadığı anlaşıldığından emekli aylığı bağlanmamıştır” ifadeleri yer aldı.

Ancak yapılan açıklama sonrası, Şükür'ün herkes için geçerli olan koşulları yerine getirirse emekli olup olamayacağı netleşmedi.

HAKAN ŞÜKÜR'ÜN ABD'DEKİ SÜRPRİZ ORTAĞI.!

CNN Türk Washington Temsilcisi Serdar Cebe'nin haberine göre ABD'de Hakan Şükür'e ait kafe işletmesinin ortağının Kadir Topbaş'ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı'nın ağabeyi Ahmet Sait Kavurmacı olduğu ortaya çıktı.

Hakan Şükür, Yavuz Sultan Selim'in kaftanını çalmaya kalkışmış.! Darbe başarılı olsaydı...

Hakan Şükür, Yavuz Sultan Selim'in kaftanını çalmaya kalkışmış! Darbe başarılı olsaydı...

 23 Kasım 2017

UTGAM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Yılmaz, Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türkçe olimpiyatlarını kara para aklama mekanizması olarak kullandığını söyledi. Firari FETÖ'cü hain Hakan Şükür'ün Yavuz Sultan Selim'in kaftanını çalmaya kalkıştığı ortaya çıktı.

Polis Akademisi UTGAM - Uluslararası Terörizm ve Güvenlik Araştırmaları Merkezi Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Mehmet Levent Yılmaz, FETÖ - Fetullahçı Terör Örgütü'nün Türkçe olimpiyatlarını kara para aklama mekanizması olarak kullandığını söyledi.

UTGAM tarafından düzenlenen "Uluslararası Bir Tehdit Olarak FETÖ" temalı "2'nci Uluslararası Güvenlik Sempozyumu", Antalya'da bir otelde sürüyor.

Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Çolak'ın moderatörlüğünde, UTGAM Müdür Yardımcısı Yılmaz, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu, gazeteci Nedim Şener, Ankara Cumhuriyet Başsavcı Vekili Ramazan Dinç'in katılımıyla panel düzenlendi.

Polis Akademisinin yaptığı FETÖ çalıştayının sonucunda hazırlanan "Yeni Nesil Terör: FETÖ'nün Analizi" başlıklı raporun sunumunu gerçekleştiren Mehmet Levent Yılmaz, ulaştıkları ilginç sonuçları açıkladı.

Yılmaz, FETÖ'nün, örgüt üyesi olmayan herkesin risk altında olduğu algısını oluşturduğunu, kişinin görevinde ne kadar başarılı olursa olsun bir üst makama geçebilmesinin risk altında olduğunu söyledi.

BEYİNLERİ SOHBET TOPLANTILARINDA YIKANDI

Temelde "ben", "biz" ve "onlar" vurgusunun olduğuna dikkati çeken Yrd. Doç. Dr. Yılmaz, bireyin sahip olduğu değerlerin tamamının "biz" vurgusunun içerisinde yok edildiğini, sohbet toplantılarında beyinlerin yıkanarak, örgütün değerlerinin empoze edildiğini bildirdi.

Orgeneral, genel müdür, müsteşar gibi kavramların örgüt içerisinde bir değerinin olmadığına işaret eden Yılmaz, örgütün temel hareket noktalarından birisinin psikolojik kontrolü sağlama olduğunu ifade etti.

Örgütte mehdilikten kainat imamlığına uzanan süreç olduğunu vurgulayan Yılmaz, FETÖ kapsamında cezaevinde bulunanlara "Rüyamda Peygamber Efendimizi gördüm" mesajının götürüldüğünü aktardı.

"DARBE BAŞARILI OLSAYDI FETÖ'NÜN BAŞI KAFTANI GİYEREK TÜRKİYE'YE DÖNECEKTİ"

Yavuz Sultan Selim'in kaftanını Hakan Şükür'ün Türkiye'den çalıp Amerika'ya götürmeye çalıştığını dile getiren Yrd. Doç. Dr. Yılmaz, "Yavuz Sultan Selim'in önemi, Türk ve İslam tarihinde halifeliği Osmanlı'ya yeniden kazandıran padişahtır. Eğer örgüt 15 Temmuz'da başarılı olup da, kaftan çalınıp ulaştırılsaydı, FETÖ'nün kaftanı giyerek, Türkiye'ye döneceği yönünde ciddi şüpheler var." dedi.

VATANDAŞIN VERGİLERİ NERELERE HARCANIYOR.?
Yavuz Sultan Selim'in kaftanını, 15 Temmuz darbesi başarılı olunca Türkiye'ye gelirken giymesi için, Türkiye'den çalıp Amerika'ya, F.Gülen'e götürmeye çalışan Hakan Şükür'ün Millet Vekilliği neden düşürülmüyor da sadece Leyla Zana'nın Millet Vekilliği düşürülüyor.? Burada Leyla Zana'yı savunmuyoruz.
Konu devamsızlık ise Hakan Şükür de devamsız, ayrıca kaçak devamsız, ayrıca darbeci devamsız. Bu haliyle TBMM vekillik haklarından yararlanmaya devam ediyor ve emeklilik için de gün doldurması mı bekleniyor.? Nasıl iş bu, öksüzün, yetimin, gariban işçinin, köylünün vergileriyle FETO'cu darbeci kaçak vatan hainlerini mi besliyorsunuz.?


@#MedyaGünebakış ©#MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ocak.2018- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP