LÜLEBURGAZ'IN ULUSAL ELÇİLERİ - 2018

Lüleburgaz Belediyesi 2016 Yılında 'Kadın Yılı' İlanıyla Başlattığı Temalı Yıllar Kapsamında 2017 Yılını ‘Bisiklet Yılı’ Ve Önümüzdeki 2018 Yılını Da Belediye Meclis Kararıyla ‘İnovasyon Ve Tasarım Yılı’ Olarak İlan Etti.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

LÜLEBURGAZ'IN ULUSAL ELÇİLERİ - 2018

Lüleburgaz Belediyesi 2016 Yılında 'Kadın Yılı' İlanıyla Başlattığı Temalı Yıllar Kapsamında 2017 Yılını ‘Bisiklet Yılı’ Ve Önümüzdeki 2018 Yılını Da Belediye Meclis Kararıyla ‘İnovasyon Ve Tasarım Yılı’ Olarak İlan Etti.

25 Aralık Pazartesi günü Lüleburgaz'da yapılan 'İnovasyon ve Tasarım Yılı' lansman gecesinin sunuculuğunu Metin Uca yaparken geceye konuşmacı olarak Serdar Kuzuloğlu katıldı. Sanatçılar; Güneş Özgeç ve Hülya Uysal ise sahne alarak elektro keman ve saksafon eşliğinde katılımcılara müzik ziyafeti verdiler.

'İnovasyon ve Tasarım Yılı'nın planlanan etkinlikleri, paydaşları ve kent vizyonunun anlatıldığı gecede yılın ulusal elçileri de takdim edildi. 2018 yılı 'İnovasyon ve Tasarım Yılı' ulusal elçileri olarak:

ULUSAL ELÇİLER

Serdar KUZULOĞLU (Teknoloji Yazarı), Metin UCA (Moderatör), Ümit ÖNCEL (E-Ticaret Çağı Dergisi Yayın Yönetmeni), Okan KARACAN (Komedyen-Yapımcı-Sunucu-Onka Grup Founder), Baturay ELÖNU (Sosyal Medya Kampüsü Yöneticisi), Ertuğrul Belen (Networking Uzmanı), Gökhan GEYİK (Startup Trakya), Ayşe SABUNCU (İmpacthub İstanbul Kurucu Ortak), Osman AKIN (BİSİAD Yönetim Kurulu Başkanı), BTSO Bilişim Konsey Başkanı, Ayşe BALIBEY (Yazar-Senarist), Emre Can DURMAZ (Ceotudent Kurucu Ortak), Kaan GÜLTEN (Webtures Kurucu), Fırat Demirel (Editör) olarak açıklandı.

İYİ FİKİR TAZE YENİR

Teknoloji Yazarı Serdar Kuzuloğlu, ‘İyi Fikir Taze Yenir’ sunumuyla çok önemli açıklamalarda bulundu.

Kuzuloğlu açıklamasında tüm katılımcıların dikkatini çeken şu ifadelere yer verdi: ‘Böyle çabaların çok nadir ve çok kıymetli olduğunu düşünüyorum. Lüleburgaz değişirse Marmara değişir ve bu böyle zincirleme sürüp gider.Dönüşümleri okuyabilmek önemli fakat dönüşümlerin nereye doğru evrildiğini okuyabilmek her baba yiğidin harcı değil.

KARINCANIN AĞZINDAKİ SU DAMLASI

Gecede konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak:

"Önümüzdeki yıl İnovasyon ve Tasarım Yılı. Yani Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm kadrolarıyla geleceğe hazırlanmaya çalıştığı bir iş için biz de karıncanın ağzındaki su damlasıyla ormanın yangınına yetişmeye çalışıyoruz. Gücümüz ne olursa olsun bunu yapmaya çalışıyoruz. 2018 yılının hepimiz için mutluluk getirmesini arzu ediyoruz. Mutluluk başarmayarak değil ancak başardığımızda mümkün olan bir şey.” dedi.

3K1P İletişim - atakanmetin@gmail.com  +905452468097

 


@ #MedyaGünebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul –Aralık.2017- okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP