BİTCOİN VE MİLYONERLİK

Çöküşe Geçen Bitcoin Nasıl Milyoner Yaptı.?

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

BİTCOİN VE MİLYONERLİK

 

Çöküşe Geçen Bitcoin Nasıl Milyoner Yaptı.?

 

Bitcoin hakkında duydunuz mu.? Belki duymuşsunuzdur. Bu kripto para birimi karşılığında büyük para kazanılıyor.

Ama onun kurundan kazanmak için onu herkes satın alamayabilir. «Elde etmek» dahi oldukça masraflıdır.

Ama ben bir çıkış yolunu buldum.!

Artık sabah 9’dan akşam 6’ya kadar çalışamayacağınızı ve evden çıkmadan 2 gün içinde kelimenin tam anlamıyla günde nasıl 1200 - 1400 lira kazanmaya başlayacağınızı size anlatmak istiyorum.

 

Ben Bunu Yaptım Ve İsterseniz Siz De Yapabilirsiniz.!

Ben bir şey kaybetmem, ancak birinin köklü bir şekilde hayatımı değiştirmesine ve nihayetinde finansal özgürlüğü bulmasına yardımcı olur.

kendim hakkımda kısaca bahsedeyim. Benim adım Ali Tekin, 26 yaşındayım, İstanbulluyum, fakir bir ailenin en sıradan adamı. Ailemde geç gelen bir çocuktum. Annem şehir polikliniğinde hemşire olarak çalışıyordu, babam da çöp arabası sürücüsüydü.

Tüm çocukluk, daha ucuz yiyecek, kıyafet ve şans eseri tatil için biraz para kazanmak için sürekli bir gayretle harcandı. 3-4 yılda bir, hatta Karadeniz yakınlarındaki yaz mevsiminde dinlenme vakti geldi. 3 - 4 yılda yazın Karadeniz'de dinlenme şansım bile olmuştur.

Okulu bitirdim. Üniversitede okumak mümkün değildi, kendim ve ebeveynlerim için (o zamana kadar emekli olan) para kazanmam gerekiyordu.

Ve çalışmaya başladım. Ayda yaklaşık 1 300 lira maaşla bir danışman satıcı olarak yerleştim. 2008 senesiydi ve İstanbul için mükemmel bir maaştı.

Para Benim Her Şeyime Yetiyordu, Ama Bir Hayalim Vardı.

yeni bir BMW X6 otomobili. Ama çok pahalıydı, uzun süre para biriktirmek zorunda kalacağımı biliyordum. Ama beni rahatsız etmiyordu — çünkü bu benim hayalimdi! Hayaller kolaylıkla gerçekleşmezdi. O zaman ben öyle düşünüyordum...

7 sene sonra ise ekonomik kriz başladı. 2014 Aralık ayı idi, dolar ‘göklere fırladı’, insanlar panik içerisindeydiler. Benim kaybedeceğim çok bir şeyim yoktu, ve ben sakince çalışmaya devam ettim...

 

Bizim dükkan 3 ay daha varlığını sürdürebildi, ve 2005 Mart ayında iflas etti, ben ise ‘sokakta kaldım’. İşsiz, geçim kaynağı olmayan, emekli ebeveynlerin sırtından beslenen biri olarak.

2015 yılının Mayıs ayı bayramları ailemizde mutsuz geçti. Ben iki ay boyunca en azından bazı fırsatlar arayışında çılgınca interneti kurcaladım.

Bu aramalardan yaklaşık 2 hafta sonra, neredeyse tamamen umutsuz kalmışken; bir adamın Bitcoin’de ticaret yaparken, bilgisayardan oturup evden çıkmadan ve koltuğundan kalkmadan nasıl internet üzerinden 1 ay içerisinde 24 000 lira kazandığı hikayeye rastladım.

Bu Olymp Trade Web Sitesi aracılığıyla ikili seçenekler üzerinde nasıl işlem yaptığına dair bir hikayeydi.

Elektrik çarmış gibi görünüyordum. İşte, hayatımda bir kez olacak olan benim şansımdı!

İlk başta neredeyse hiçbir şey anlamadım, fakat anlamaya çalıştım, farklı siteler, forumlar ve blogları kurcaladım, bu konuyla ilgili bir grup bilgileri okudum ve sonuç olarak her şeyi anladım. Bu nasıl bir mutluluktu.! Aniden her şeyi anladığım anı hala hatırlıyorum...

Kendimi biraz bekleteceğim, çünkü bundan sonraki söyleyeceğim şeyleri sizin de anlamanızı istiyorum. Size kısaca ve açık bir şekilde ikili seçenekler hakkında bilgi vereceğim; benim daha önce yaptığım gibi, yüzlerce farklı siteyi kurcalayarak bununla ilgili bilgi aramak zorunda kalmazsınız. Size zaman kazandıracağım.

İkili opsiyonlar, finansal piyasalarda para kazanmak için tamamen yeni, çok basit, hızlı ve son derece karlı bir yoldur. Sizin gibi, belki biliyorsunuz, bu piyasalarda sürekli çeşitli dövizler satın alınıyor ve satılmaktadır: dolar, euro, pound, bitcoin vs günde 24 saat, haftada 7 gün, yani tatil ve bayram günleri olmaksızın kesintisiz olarak.

Sizin göreviniz, bu tür seçeneklerin sitede ücretsiz olarak satın alma / satma para birimi hesabı açmaktır (bu broker’ın web sitesine denir). Bundan sonra, sadece bu hesabı tekrar doldurmanız, işlem miktarını atamanız ve bir sonraki dakika veya saat içinde aynı Bitcoin’in gidişatını doğruca belirlemeniz gerekiyor.

 

İki seçenek bulunmaktadır: yukarı veya aşağı. Tahmin yapmak istediğiniz işlem zamanını siz kendiniz belirliyorsunuz — 1 dakikadan 3 saate kadar. Eğer doğru tahmin ederseniz hemen hemen işlem tutarının 2 kat fazlasını kazanmışsınız demekti. Eğer — tahmin yanlış ise, o zaman işlem tutarı sizin hesabınızdan düşülür.

Bu sizin işiniz olacaktır ve size «trader» denir. Böylece herhangi bir günde, günün herhangi bir saatinde ve her yerde bulunarak çalışabilirsiniz. Yalnızca bir bilgisayara ve internet erişimine ihtiyacınız olacaktır. Görüyorsunuz ki, hepsi çok basit, hatta bir çocuk bile baş edebilir!

Her şeyi sonuna kadar anladığım zaman zaten çok sabırsızlandım ve denemeye karar verdim.

Olymp Trade aynı komisyoncu sitesinde hesap açarak ücretsiz kayıt yaptırdım. Sonradan belli oldu ki — bu en iyi komisyoncudur.

Kayıt olduktan sonra test ve eğitim için hesabımda 10 000 sanal para vardı — bu miktarı broker, herkesin eğitim için ücretsiz  vermektedir.

Önce bu test parasıyla kendimi denemek istedim, her şey yolunda gitti, ilk saatte tam 11.000 para kazandım, fakat bunlar yalnızca sayıydı ve ben gerçek para kazanmak istedim. Ancak bu paraları hesabına para yatırarak kazanmak mümkündür. Hesaba para yatırma yöntemleri çoktur: herhangi bir Visa veya MasterCard plastik kartı, Kiwi, WebMoney, Yandex Money.

Aynı gün akşamında hesabıma gerçek para yatırdım. Bende eski iş yerinden aldığım İş bankası Visa kartı kalmıştır, bu kart üzerinden hesabıma para yatırdım. Başlangıç için biraz para yatırdım, bu komisyoncuda sadece 30 lira ile başlamak mümkündür, ve bu çok büyük avantajdır.! Bu miktarda parayı yatırabilirdim.

 

Bitcoin sekmesini seçerek ticarete başladım. O zamanlar bu kripto para birimi fiyatı düşüyordu ve daha da çöküşünü tahmin ettim, ve sık sık düşüşle işlem gördüm.

Gerçek para ile işlem yapmaya başladıktan bir saat sonra benim hesabımda 26$ bulunuyordu.!.!.! 

Bu inanılmazdı.! Kalbim küt küt atıyordu, ve ben heyecandan zar zor nefes alabiliyordum.! Her şey yolunda gidiyordu.!.!.!

Ben ‘değeri düşmekte olan’ Bitcoin üzerine ticaret yapıyordum ve aynı zamanda kazanıyordum.!

Bir sonraki gece boyunca gözlerimi kırpmadım, ve sonraki sabahında hesabımda artık 197 $ bulunuyordu.!.!.! 

Yüz doksan yedi ABD doları.!.!.! 

Akşam hesaba yatırılan 30 liradan.!.!.! 

Ben buna inanamadım!!! Sonsuza dek devam etmek istedim, ancak uyku beni yendi ve ben zorlukla yatağa ulaşarak uyuyakaldım...

Gün ortasında gözlerimi zar zor açarak tekrar hesabıma baktım, ve hesabımda yeniden 197$ gördüm. Demek bu bir rüya değildi.!.!

Ertesi gün bilgisayarı hiç terk etmedim, ve gece yarısında hesabımda artık 773$ bulunuyordu.!.!.! 

Başarımın ilk rakamlarını ezberlemiştim!

Yani ben 773 $k azandım eksi 197$, sabah hesabımda olan para, demek oluyor ki 12 saatte 576$! O zamanlar bu miktar 1278 liraya denk geliyor.! Yarım günde.!.!.!

Bu kadar miktarı hayatımda daha önce hiç kazanmamıştım.!

Uyumadan önce 1233 lirayı İş bankası Visa kartıma çekme talebi gönderdim. Ve halen başardığıma inanamıyordum, daha sonra uykuya daldım.

Sabah telefonumun mesaj sesiyle uyandım. Banka kartıma 1233 lira yatırılmıştı.!.!.! 

1233 lira az önce benim kartıma havale edilmişti.!.!.!

Daha dün hesabımda telefon hesabıma 5 lira attıktan ve Olymp Trade hesabıma 25 lira para yatırdıktan sonra 20 liradan daha az para kalmıştı, az önce ise hesabıma 1233 lira havale edildi.!.!.! Yöntem işe yarıyor.!.!.!

Gerçekten böyle güzel bir sabah çok, çok, çok uzun süre olmamıştır.!

 

Bir sonraki hafta 9000 liradan fazla, Haziran sonuna kadar  38 000 liradan fazla, yaz sonuna doğru hemen hemen 120 000 lira para kazandım, Eylülde ise düşünmeyi bile unuttuğum! 250 000 liraya yeni BMW X6 satın aldım.!.!.!

Evet, bunu satın almak için 45 000 lira kredi çektim, ama benim şu anki kazancım ile — bu sorun değildir. Sonuç olarak çektiğim krediyi 2 ay sonra, Kasım ayında hiç gerilmeden kapattım.

İşte arabayı oto galeriden yeni getiriyorum, bakabilirsiniz.

Şimdi oturuyorum, bu metni yazıyorum ve düşünüyorum. Bütün bunların nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum? Ancak bu çok basit! Sadece kendime inandım! İlk başta şansımı bulacağıma inandım, daha sonra makalesini okuduğum adam gibi bende başarabileceğime inandım! Gerçek olduğuna inandım.!

Her şeyi mutlaka başarabileceğinize inanmak gerekir.! 

Bu çok önemlidir, bu inanç olmadan hayatta hiç bir şey olmayacaktır.! Hiçbir zaman.! Eğer kendinize inanmıyorsanız, yavaş yavaş hayatınızdaki tüm iyi şeylerin daha önce olduğunu düşünmeye alışacaksınız. Ve bu somutlaşıyor, öyle de olacaktır...

Eğer siz umutsuzluk örtüsünün arkasındaysanız, hiçbir şeye güvenmezseniz ve ümitsiz görünüyorsanız, tüm hayatınızı değiştirme şansını görme imkânını kaybederseniz,o zaman bunu asla değiştiremezsiniz.!

Her şeyde böyle bir şansı görmeye çalışın: Çevrenizdeki herhangi bir olayda, insanlarda, herhangi bir şekilde yaşam yolunuzda gözünüze çarpmış olan ve okuduğunuz hikayelerde, her şeyde.! Bu şansları daima kullanın, çünkü bunlar sizindir.! Ve mutlaka başaracaksınız.!

 

Nedense hayallerimin bir arabasını alacağıma kesinlikle inanıyordum ve ben onu satın aldım! Bunun için para biriktirmedim, tükenmeyen, ve bugüne kadar sürekli artan gelirim ile satın aldım. Ve aynı zamanda herhangi bir patrona bağlı olmaktan kurtuldum, haftada bir hafta sonu ile sabah 9: 00’da işe gitmekten ve daha önce olduğu gibi akşam 6: 00’a kadar ayakta kalmaya ihtiyacım yok.

Şuanda bir günde daha önce bir ayda kazandığımdan daha fazla kazanıyorum.!

Bu inanılmaz bir özgürlük hissidir.! Bu bir mucize mi.?

Bilmiyorum, belki de, ama sıradan bir mucize. Sadece makaleyi okudum, kendime inandım ve yapmaya başladım.! Ve her şey yolunda gitti.! Nedense beni anılar kapladı ve biraz dikkatim dağıldı...

 

Sıra, buraya kadar okuyabilenler için En Büyük Sırrı yani sonraki adımlar için detaylı yönergeleri vermeye geldi.

Özellikle sürekli olarak parayı düşünmeyi bırakıp gerçekten yaşamaya başlamak için hazır olanlara detaylı olarak ve resimlerle şimdi tam olarak ne yapılması gerektiğini yazacağım. Adım adım gidelim.

 

Öncelikle yazıyı sonuna kadar oku ardından 1. maddeye git ve başla.!

1- Brokerde bir hesap açmalısın. Bu tamamen ÜCRETSİZDİR. Bunu yapmak için,  Olymp Trade websitesine git.

2- Kayıt formunda “İşlem Yapmaya Başla” butonuna tıkla, e-posta adresini ve şifreni girdikten sonra hesabının para birimini seç. “Kaydol” butonuna tıkla.

3- Tebrikler, artık bir hesabın var.!

Brokerde açtığın hesabında neleri bulacağını açıklayan 9 pencereyi art arda ekranında göreceksin. Bunların hepsine göz atıp her açıklamayı bitirdikten sonra “Sonraki Adım” seçeneğine tıklamanı öneririm.

6.adımda bir döviz kur fiyatının yönünü tahmin etmen istenecek. Dövizin kur fiyatının yönünü seçmen istenecek Yeşil butona tıklayarak Yukarı ya da kırmızı butona basarak Aşağı seçimlerinden birini yap.

Açıklamayı oku ve ekran pencereleri bitene kadar “Sonraki Adım” seçeneğine tıkla.

4- Bu kısa açıklamaların sonunda, her zaman hesabına girdiğinde gördüğün ekranla karşılaşacaksın. Hesabın açıldıktan sonra 10,000 birimlik sanal hesabını göreceksin. Bu ekranın üstünde yer alır.

5- Tahminleri nasıl yaparım.?

a-) Döviz çiftini seç, yani döviz çifti, tahmin edeceğin para birimlerinin kur fiyatından bahsediyorum. Mesela, 1 avronun kaç dolar ettiğini tahmin etmek için EUR/USD çiftine tıkla.

b-) İşlem tutarını gir. Minimum işlem tutarı 1.

c-) İşlem süresini seç.. Bu 1. adımda seçtiğin dövizlerin kur fiyatının, tahmininle kıyaslanacağı süredir.

Minimum işlem süresi 1 dakikadır. Ben genellikle 1 ya da 5 dakikayı tercih ediyorum.

d-) Bir tahmin yap. Ya Yukarı ya da Aşağı butonuna tıkla. Tıkladıktan hemen sonra işlem açılır.

6- İşlem açıldıktan sonra “işlem süresi” olarak seçtiğin zamanın bitmesini beklemen gerekir. Tahminin doğru olursa, şu pencereyi görürsün: İşte böyle.! 

1 dakika içinde 100 döviz birimini 190 birime getirdin. Hepsi bu kadar basit.!

7- Tabii gerçek para kazanmaya sadece hesabına depozito yatırdıktan sonra başlayabilirsin. Bu işlemi de Visa ya da MasterCard ile veya Qiwi, Webmoney ya da Yandex.Money ile yapabilirsin. Minimum depozito tutarı 10. “Kayıt” butonuna tıkla:

 

Para yatırma yöntemini gösteren bir pencere açılacak:

İşte bu noktada son derece ilginç bir şey görüyoruz.! 

Olymp Trade bir teklif sunuyor. Hesabını açtıktan sonraki bir saat içinde 60$ ya da 150$ depozito yatırırsan yatırdığın tutarın iki katı hesabında olacak.!

Bir düşün, sanki çalıştığın yerde prim aldın ama 60$ yerine 120$ verdiler.!

Yalnız bu sadece hesabını açtıktan sonraki 1 saat için geçerli o yüzden acele et.!

Depozito yatırmak gerçekten çok basit: para yatırma yöntemini ve tutarını seç, “Para Yatır ” butonuna tıklayarak adımları takip et.

Hepsi bu.! Para yatırdıktan sonra 5. adıma git ve gerçek para kazanmaya başla.!

 

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – KASIM.2017okkesb61@gmail.com,

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP