TÜRK, ATATÜRK ve HALK DÜŞMANI BİR ADAM

Bu Türk, Atatürk ve Türk Halkı Düşmanı Adamı Susturacak Bir Vatansever Yok mu.? Mehmet Metiner: Bir Atatürk Gider Bin Atatürk Gelir Diyor.. Getirsin de Görelim.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TÜRK, ATATÜRK ve HALK DÜŞMANI BİR ADAM

Bu Türk, Atatürk ve Türk Halkı Düşmanı Adamı Susturacak Bir Vatansever Yok mu.?

Mehmet Metiner: Bir Atatürk Gider Bin Atatürk Gelir Diyor.. Getirsin de Görelim.!

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde, AKP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma gerçekleştirildi.

AKP Muğla Milletvekili Hasan Özyer ve AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Metiner de bayramlaşmaya katıldı.

Metiner, partililerin bayramını kutladıktan sonra yaptığı açıklamada, Atatürk’ün CHP’si ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’sinin aynı olmadığını söyledi.

AK Parti Bodrum İlçe Başkanlığı tarafından Cevat Şakir Caddesi’ndeki ilçe binasında Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşma etkinliği düzenlendi. Bayramlaşma etkinliğine AK Parti Muğla Milletvekili Hasan Özyer, AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Metiner, AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Macit Gündoğdu, parti ilçe yönetimi ve partililer katıldı.


"DÜNYA SAVAŞLARA GÖZ YUMUYOR"

Vekil Özyer bayramlaşma etkinliğinde yaptığı açıklamada, milli ve dini bayramların toplumdaki yerinin çok önemli olduğunu belirterek, “Zor bir coğrafyada yaşıyoruz.

Bugün de terör örgütleri ile mücadele ediyoruz. Allah'a şükür ki milletimiz güçlü, devletimiz güçlü, hükümetimiz güçlü. Gönlümüz ister ki bütün dünyada barış olsun, İslam dünyasında huzur olsun. Ama üzülerek izliyoruz ki gerçekten coğrafyamız çok büyük acılar içerisinde. Myanmar'da bile, Budist bir ülkede bile bugün katliam yapılabiliyor. Bir gerçek var ki İslam dünyası bu acılardan kurtulmak istiyorsa yapacağı iş akıl ve ilimle buluşmasıdır. Başka seçeneğimiz yok; çok çalışacağız akıl, ilim ve bilim ile buluşacağız” dedi.

Türkiye’nin önemli başarılara imza attığını vurgulayan Özyer, Türkiye Cumhuriyeti Devleti güçlü olursa Ortadoğu'ya ve İslam Dünyası'na huzur, istikrar ve güven geleceğini söyledi.  Özyer ayrıca, dünyanın savaşlara seyirci kaldığını ve milyonlarca insanın ölmesine göz yumulduğunu söyledi.


"ATATÜRK’ÜN CHP’SİYLE KILIÇDAROĞLU’NUN CHP’Sİ AYNI DEĞİL"

AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner de, Bodrum'daki bayramlaşma etkinliğine katılan isimler arasındaydı.

 Metiner, “Biz mazlum dünyanın hür sesiyiz, gür sesiyiz. Bu sesi yok etmeye çalışıyorlar. Mesele AKP meselesi değil. Bugün varız, yarın yokuz. Sandıkta seçilmediğimiz gün muhalefet kalırız. Ama Türkiye hep kalmalı. Görüyorsunuz bütün hainler bir safta. PKK, FETÖ ve CHP. O yüzden hep şu ayrımı yapıyoruz; Atatürk’ün CHP’si ile Kılıçdaroğlu’nun CHP’si aynı değil. Öcalan’ın posteri ile, terörist başının posteri ile Atatürk’ün posterini yan yana asan Kılıçdaroğu’nun CHP’si ve Atatürk’ün CHP’si aynı değil.

CHP’li vatandaşlarımız da CHP’nin nereye götürüldüğünü artık görsünler. AKP onların da partisi. Safımızda herkese yer var. Devletimizin ve milletimizin değerleriyle çelişmeyen, bu ülkeye ihanet içinde olmayan herkese AKP’nin saflarında yer var” dedi.

AYRIŞTIRAN BİZ DEĞİL, ONLAR
Metiner, ayrıştıran bir siyasetin mensupları olmadıklarını belirterek, "Bu ülkede ‘yavuz hırsız ev sahibini bastırır’ diye bir söz vardır ya, kendileri kutuplaştırıyor, çatıştırıyor, ayrıştırıyorlar. Hatta sizi düşman ilan ederler, imha edilmesi gereken düşman gibi bakarlar. Şu Bodrum'un sokaklarında dolaştığımızda bile tuhaf tuhaf dönüp bakarlar. Sanki bu sokaklarda, caddelerde bir tek onların dolaşma özgürlüğü vardır.

Ama sonra da size dönüp derler ki siz ayrı oturuyorsunuz, siz bizi öteki görüyorsunuz. Peki biz öteki gibi görüp de ne yaptık.?

Şimdiye kadar 16 yıldır iktidardayız, ne yaptık.?

Dün akşam çoluk çocuğumuzla birlikte yemek yiyoruz. Yan masadakiler tanıyınca tuhaf tuhaf böyle. Hiçbir zaman kimseye tuhaf tuhaf bakmadık ya. Yani çarşafınızla da dolaşsanız, başörtünüzle dolaşsanız yani tuhaf tuhaf bakıyorlar.

Kim ayrıştırıyor kim ötekileştiriyor Allah aşkına. Bizim için başı açıkla, başı kapalı arasında hiçbir fark yoktur. AKP olarak biz böyle inanırız, kim ki başörtülülere karşı ayrıcalık tanırsa karşısında bizi bulur. Partimizin içinde de çok sayıda içki içen vardır.

Çok meraklılar ya. Yasaklasak kendi mensuplarımıza yasaklarız. AKP'nin içinde başı açık var, içki içen var, namaz kılmayan var, biz bir kitle partisiyiz. Ama liderimizin de dediği gibi; biz muhafazakar demokrat bir partiyiz” dedi.


BİR ATATÜRK GİDER BİN ATATÜRK GELİR
Konuşmasında CHP'ye yönelik eleştirilerde bulunan Metiner, “CHP’nin İstanbul Milletvekili bir Tweet atmış. Adı lazım değil, gerçekten müptezel bir herif. Ama milletvekili makamına duyduğumuz saygıdan dolayı gene kendisini muhatap alıyoruz, almak zorunda kalıyoruz.

Atatürk olmasaydı diye başlayan bir cümle kuruyor. ‘Anneniz belli olurdu ama babanız belli olmazdı’. Bu nasıl bir saygısızlık Böyle şeyler yazılır mı.? Böyle şeyler konuşulur mu.?

Sen annemizin namusuna, iffetine nasıl laf edersin ya. Bu millet hiçbir zaman esaret altına girmemiş ki. Ama adamın mantığı şu yani, Atatürk olmasaydı, yani CHP olmasaydı, siz esir olurdunuz, köle olurdunuz.

Bu millet bünyesinden öyle Atatürkler çıkartır ki, öyle Erdoğanlar çıkartır ki bir Atatürk gider bin Atatürk gelir. Bir Erdoğan gider, bin Erdoğan gelir.

Atatürk olmasaydı CHP olmasaydı diye millete diyet çıkartılır mı.?” dedi.

 

FETO DÜŞMANLIĞI, DÜŞMANLIKTAN ÖTE

FETÖ'nün Akıl Almaz Oyunu.! Pilotların Kalp Damarlarını Genişlettiler

İddianameye Göre, Örgüt Üyeleri, Pilotluk Görevinden Uzaklaştırmak İstedikleri Kişilere, Yüksek Tansiyon Teşhisi Koyarak, İleriki Süreçte Kalp Damarlarını Genişletme Özelliğine Sahip Tansiyon İlaçları Yazdı.

FETÖ-Fetullahçı Terör Örgütü'nün, GATA-Gülhane Askeri Tıp Akademisi'ndeki yapılanmasına ilişkin hazırlanan iddianamede, örgüt mensuplarının, amaçlarına ulaşmak için GATA'da uyguladıkları yöntemler gözler önüne serildi.

PLANLI VE SİSTEMLİ, YÖNTEM VE EYLEMLER

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, FETÖ'nün GATA'daki yapılanmasına ilişkin 104 şüpheli hakkında hazırlanan iddianame, Ankara 20. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi.

İddianamede, örgütün diğer alanlarda olduğu gibi rastgele hareket etmedikleri, planlı ve sistemli bir yapı dahilinde eylemlerini gerçekleştirdikleri, söz konusu eylemler için de çeşitli yöntemler uyguladıkları belirtildi.

Örgütün GATA'yı ele geçirmek için izlediği yöntemlerin deşifre edildiği bazı ifade özetlerine yer verilen iddianamede, şüphelilerin silahlı terör örgütü yöneticisi ve üyesi olmak suçundan cezalandırılması istendi.

KENDİLERİNDEN OLMAYANA MOBBİNG UYGULANDI

İddianamede, GATA'da uygulanan "genel illegal yöntemler", kendilerinden olmayan çalışana mobbing uygulanması, terfi ettirilmemesi, stratejik görevlere getirtilmemesi, zor görevlerin verilmesi, istem dışı tayin edilmesi, yurt dışında eğitim imkanlarından faydalandırılmaması olarak sıralandı.

Örgütün ayrıca, kendilerinden olmayanları hem madden hem de manen bitirmeye, yok etmeye yönelik eylemler içerisine girdiği anlatılan iddianamede, bu yöntemlerle kişilerin, aile, sosyal ve iş hayatında yıpratılarak itibarsızlaştırıldığı, bu iftiraların/saldırıların kimden geldiğini bilse de direnemediği, sonuç olarak tayin, görev değişikliği, istifa yoluyla veya zorunlu olarak emekli edildiği aktarıldı.

TSK ve GATA'da ETKİN YUVALANMA

İddianamede, şüphelilerin, yürüttükleri bu faaliyetlerle TSK ve GATA içerisinde örgüte mensup, yakın olan ve örgütün menfaatleri doğrultusunda hareket eden şahısların daha etkin kadro ve rütbelerde kalmalarını sağladıkları, kendilerinden olmayan rütbeli personel ile akademik personelin önünü asılsız ihbarlar, soruşturmalar, gerçeği yansıtmayan sağlık raporlarıyla tıkadıkları, böylece örgütün TSK ve GATA içerisinde etkin şekilde yuvalanmasına imkan sağladıkları tespiti yapıldı.

Örgütün hedeflerine ulaşmak amacıyla bazı yöntemleri etkin ve sürekli kullandığı ifade edilen iddianamede, yöntemlerin bazıları da sıralandı. Buna göre, özellikle sağlık raporlarını kendi amaçları doğrultusunda kullanan örgüt üyelerinin, Astsubay Meslek Yüksek Okulları, Harp Akademisi ve Harp Okuluna girmeye hak kazanan kendilerinden olmayan adayları içerik bakımından gerçek dışı sağlık raporlarıyla eledikleri tespit edildi.

TSK içerisinde görev alan rütbeli personele yönelik de eleme yöntemleri geliştiren örgüt mensuplarının, kendilerinden olmayanların, yönetmelik gereği yapılan rutin sağlık muayenelerinde gerçek dışı raporlar düzenleyerek, pasif görevlere çekilmelerini veya emekliye sevk edilmelerini sağladıkları belirlendi.

SAHTE UYUŞTURUCU RAPORLARI

TSK'da görev yapan bazı rütbeli personelin ordudan ilişiğinin kesilmesi amacıyla gerçek dışı laboratuvar sonuçları ve sağlık raporları düzenleyerek, "uyuşturucu" kullandıkları gerekçesiyle haklarında işlem yapılmasının sağlanması da örgütün yöntemleri arasında sayıldı.

Askeri okullarda okuyan adayların ilişiğinin kesilmesi ve halen TSK'da görevde olan pilotların aktif görevlerinin engellenmesi amacıyla da bir dizi yöntem izlendi. Bu kapsamda, hastalıkları bulunmamasına rağmen bu kişilere "mitral kapak yetmezliği", "yüksek tansiyon", "aort damarı genişlemesi" ve benzeri teşhisler konularak, TSK'dan ilişiklerinin kesilmesi veya pasif görevlere getirilmeleri sağlandı.

YANLIŞ İLAÇ İÇİRDİLER

Özellikle TSK'daki aktif pilotları elemeye yönelik çeşitli yöntemlere başvuran şüphelilerin, bu pilotların kariyerini ve uçuşlarını engellemek amacıyla gerçeği yansıtmayan sağlık raporları düzenledikleri anlaşıldı.

İddianameye göre, örgüt üyeleri, pilotluk görevinden uzaklaştırmak istedikleri kişilere, herhangi bir sağlık sorunu bulunmadığı halde yüksek tansiyon teşhisi koyarak, ileriki süreçte kalp damarlarını genişletme özelliğine sahip tansiyon ilaçları yazdı. Bir sonraki kontrole kadar bu ilaçları kullanan pilotların gerçekte hiç bir sağlık sorunu yaşamadıkları halde ilaç nedeniyle kalp damarlarının genişlemesi sağlandı.

Böylece bu pilotlara, yapılan muayene sonucu kardiyolojik açıdan "uçamaz" raporu verilmesinin önü açıldı.

Örgüt mensubu olmayanlar bu yöntemlerle elenirken, gerçekte askeri okullara girmesini engelleyecek rahatsızlığı bulunup da örgüte yakın olan kişilere ise "sağlam" raporu tanzim edilerek bu kişilerin TSK'ya girmeleri sağlandı.

 

@ #Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2017okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Eylül.2017okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • CUMHURİYET KURTARILMAYI BEKLİYOR.!
  • İBN-İ HALDUN: 1332 - 1406
  • GEÇERKEN UĞRADIM; Özler Aykan Röportajı
  • BU; MİLLETİNE ÂŞIK BİR ADAMIN HİKÂYESİDİR.!
  • #BEN #MARİA #SUPHİ* OCAK.2021’de #KİTAPÇILARDA
  • *ERDOĞAN YARGILANSIN, CEZASIZ KURTULMASIN*
  • KAÇIŞ 1950 & İHSAN TAŞ
  • SABAH ALMANYA MUHABİRİ TÜRKİYE'Yİ TEHDİT ETTİ
  • ÜLKÜ TAMER'İN ARDINDAN
  • TÜRKİYE KISKAÇTA, AMBARGO BAŞLADI.!
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP