AYHAN OĞAN SÖZLERİNİN ARKASINDA DURUYOR.!

Şimdi Biz Yeni Bir Devlet Kuruyoruz, Beğenin Beğenmeyin Bu Yeni Devletin Kurucu Lideri Tayyip Erdoğan’dır.!

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AYHAN OĞAN SÖZLERİNİN ARKASINDA DURUYOR.!

Şimdi Biz Yeni Bir Devlet Kuruyoruz, Beğenin Beğenmeyin Bu Yeni Devletin Kurucu Lideri Tayyip Erdoğan’dır.!

Diyerek Türkiye'nin gündemine oturan eski AKP MKYK, Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Oğan yeni bir açıklama yaptı.

İlk açıklamasının arkasında duran Oğan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

AYHAN OĞAN SÖZLERİNİN ARKASINDA DURUYOR.!

Ayhan Oğan sosyal medyadan yaptığı açıklamasında şunları söyledi: "Türkiye 100 yıl önce yarım kalan plan ve projelerin yeniden açıldığı bir saldırıyla karşı karşıya. 15 Temmuz bu saldırının cisimleşmiş haliydi. Bu uluslararası bir saldırıdır. Amacı devleti çökertip vatanı bölmek, milleti birbirine düşürüp iç savaş çıkartmaktı.

Halk meydanlarda toplanarak milletin liderinin yön ve yol göstermesiyle bu saldırıyı bertaraf etmiştir.

Türkiye anayasa değişikliğiyle beraber devletin içine sızmış olan bütün bu yapıları tasfiye etmektedir.

Bu yapılar tasfiye edilirken aynı zamanda yeniden devletin tahkim ve inşa süreci de beraber yürütülmektedir. Bu inşa sürecinin lideri de Recep Tayyip Erdoğan'dır.

KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRARAK HEDEF ŞAŞIRTIYOR.!

Türkiye'nin antiemperyalist ve bağımsız devlet olmasından yana siyasiler de belirgindir, mesela MHP lideri Devlet Bahçeli, Vatan Partisi lideri Doğu Perinçek, BBP lideri Mustafa Destici.

Maalesef ana muhalefet lideri 100 yıl önceki mandacı zihniyetin taşıyıcısı durumundadır.

16 Nisan itibariyle yeni bir süreç başlamıştır. Bunu engelmemeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Siyasi tarih bunu şöyle yazacaktır:

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, kurucu partisi CHP'dir.

İkinci kurtuluş, Türkiye'nin tam bağımsız, halkın devleti olarak dizayn edildiği, kurumsal yapıya kavuştuğu sürecin lideri de Recep Tayyip Erdoğan ve onun yanında saf tutan siyasi liderlerdir.

Ve o kurtuluşun partisi de AK Parti'dir.Sözlerim gayet açık ve nettir, siyaset bilimi diye bir şey var, kimse bunun üstünü örtüp inkar edemez.

Klavye üzerinden Twitter'dan sosyal medyadan vatan kurtaran aciz yaratıklar bize saldırıyor.

Kimse bizim vatanseverliğimizi test etmeye kalkışmasın. 15 Temmuz gecesi tanklar havalimanını kuşattığında halkla direnmek varken kaçıp giden CHP liderini sorgulayın.!"

DAHA ÖNCE DEMİŞTİ Kİ.?

CNN Türk'te Ahu Özyurt'un sunduğu Türkiye'nin Gündemi programının dün akşamki bölümünde 'yeni devlet' tartışması yaşandı. Programın konuklarından eski AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve Sivil Alan Platformu Başkanı Ayhan Oğan, “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” demişti. 

 

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

 

 

AKP NİHAYET AYHAN OĞAN'A TEPKİ GÖSTERDİ.!

AKP 'Yeni Bir Devlet Kuruyoruz' Diyen Oğan'a Tepki Gösterdi.!

Son günlerde toplumda Cumhuriyetimizin değerleri ve kazanımlarına ilişkin kaygılar oluşturmayı amaçlayan bazı provokasyonlar yaşanmıştır. Bu olayların tamamında, faillerle ilgili işlemler titizlikle yapılmıştır.

AKP, 15 yıldır her kesimden insanımızın yaşam tarzının güvencesi olmuştur. Halkımızın inancına, kıyafetine, meşrebine müdahale eden anlayışlarla mücadele ederek iktidara gelmiş bir siyasi hareket olduğumuzun en yakın şahidi, bizatihi milletimizdir.

AKP, kurulduğu günden beri ayrımcılığa ve ötekileştirmeye asla müsaade etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir."

GÖRÜŞLERİ KENDİNİ BAĞLAR MIŞ.!

Son günlerde medyada, MKYK üyemiz olduğu iddia edilen, esasen geçmişte bir dönem MKYK üyeliğimizi yapmış olan Ayhan Oğan isimli kişinin yaptığı açıklamalar üzerinden, partimiz aleyhine yeni bir kampanya başlatılmıştır. Türkiye’nin son 15 yılında AKP’nin gerçekleştirdiği reformlar ortadayken, hala irtica kampanyaları üzerinden insanların korkutulmaya çalışılması, beyhude bir çabadır.

Söz konusu kişinin görüşlerinin sadece kendisini bağladığı gayet açıktır. Partimizin bu konudaki görüşlerini, Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız, daha önce çeşitli defalar, bizzat veya sözcüleri aracılığıyla kamuoyuyla paylaşmıştır.

Bu vesileyle bir kez daha ifade etmek isteriz ki, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu lideri, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşlarımızın kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’tür.

Cumhuriyetimizin ilelebet payidar kalması için, AK Parti olarak, Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gece gündüz çalışıyor, mücadele ediyoruz."

 

İCRAATLARA BAKSINLAR MIŞ.!

"Bugün Türkiye, bir asır önce maruz kaldığı kuşatmanın bir benzeri saldırılarla karşı karşıyadır. Çanakkale Zaferinden ve Kurtuluş Savaşından aldığımız ilhamla, tarihi bir istiklal ve istikbal mücadelesi yürütüyoruz. Demokrasimizi ve ekonomimizi, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarmak için yaptığımız hizmetleri, 2023 hedeflerimizle taçlandırmak için cansiperane bir şekilde çalışıyoruz.

Böylece, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vasiyetini de yerine getirmiş olacağımıza inanıyoruz. Devletimizin ve partimizin temel umdeleri olarak ifade ettiğimiz tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkelerimiz ışığında yolumuza devam edeceğiz.

AK Parti’yi değerlendirmek isteyenler, provokatif söylem ve eylemlere değil, sadece ve sadece 15 yıllık icraatımıza bakmalıdırlar.”

BAHÇELİ DE BUGÜN TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

MHP lideri Devlet Bahçeli de bugün eski AKP MKYK - Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Oğan'a sert tepki göstermiş, "16 Nisan’ı bahane edip yeni devlet, yeni kurucu amacında olan varsa, aklını başına, ayağını da denk alsın" demişti. Bahçeli, "Elbette bu vahim iddialara Sayın Cumhurbaşkanı’nın öncelikle cevap vermesi en doğru ve akılcı olanıdır. Nitekim devletin başı bellidir" ifadesini de kullanmıştı.

 

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

 

 

 

AKP YENİ BİR DEVLET KURUYORKEN DEVLET BEY NE DÜŞÜNÜYOR.?

AKP Yeni Bir Devlet Kuruluyorken Devlet Bey Ne düşünüyor.?

Ahmet Hakan, AKP'li Ayhan Oğan'ın '15 Temmuz'dan sonra yeni bir devlet kuruyoruz, kurucusu da Erdoğan'dır' sözleri karşısında sessizliğini koruyan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye, Oğan'ın sözleri hakkındaki görüşünü açıklaması çağrısında bulundu. MHP lideri Bahçeli'nin büyük tartışma yaratan sözler hakkındaki düşüncelerini merak ettiğini yazan Ahmet Hakan, "Yoksa Devlet Bey, 'Bu Ayhan Oğan’da bırakın devleti, çadır kuracak potansiyel yok' diye mi düşünüyor.?" diye yazdı.

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan, '15 Temmuz'dan sonra yeni bir devlet kuruyoruz, beğenseniz de beğenmeseniz de, kurucusu da Erdoğan'dır' diyen AKP'li Ayhan Oğan'ın sözleri hakkında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin düşüncelerini merak ettiğini yazdı.

İşte Ahmet Hakan'ın kaleme aldığı o yazının ilgili bölümü;

"EKRANLARIN en hızlı ve en öfkeli yorumcularından AK Partili Ayhan Oğan, yine patlatmış bombayı.

Dediği şu:

Yeni bir devlet kuruyoruz ve 

bu yeni devletin kurucusu Tayyip Erdoğan’dır.”

Ben en çok kurulmakta olan bu yeni devletle ilgili olarak...
Devlet Bahçeli’nin ne düşündüğünü merak etmekteyim.
*
Ne düşünüyor acaba Devlet Bey?
*
Yeni bir devlet kuruluyorken Devlet Bey ne düşünüyor
“Tabii ya... Eski devlet bitti, artık yeni bir devlet kuruluyor” diye mi düşünüyor?
*
Yoksa “Bu Ayhan Oğan’da bırakın devleti, çadır kuracak potansiyel yok” diye mi düşünüyor?
Bir açıklasa da öğrensek..."

 

Ahmet Hakan - 5 Ağustos 2017

 

 

@ #Medya Günebakış

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

 

 

Bahçeli: O Müptezele Erdoğan Yanıt Versin.!

Bahçeli: Bir müptezel durduk yere yeni bir devletten bahsetmiştir. Bu vahim iddialara öncelikle Sayın Cumhurbaşkanı'nın cevap vermesi doğru olandır.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan’dır” diyen AKP, MKYK - Merkez Karar ve Yönetim Kurulu üyesi Ayhan Oğan'a sert tepki gösterdi.

Resmi Twitter hesabından açıklamada bulunan Bahçeli, “Bir müptezel durduk yere yeni bir devletten bahsetmiştir.

Doğrusunu isterseniz, bu meçhul ve müphem şahsiyetin hezeyanını ciddiye almak, dikkate değer bulmak beyhudedir, emek ve zaman israfıdır.

Neymiş; 15 Temmuz´dan sonra yeni bir devlet kuruluyormuş. Başka, 'beğensek de beğenmesek de kurucusu Sayın Erdoğan'mış'.

Elbette bu vahim iddialara Sayın Cumhurbaşkanının öncelikle cevap vermesi en doğru ve akılcı olanıdır.

Nitekim devletin başı bellidir” ifadelerini kullandı.

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesinde, tahrayla Atatürk büstüne saldırıyla ilgili de Bahçeli, "Mezkur alçak provokasyon haklı ve meşru bir infial ve tepkinin önünü açtı.

Unutulmasın ki Atatürk; Türkiye´dir, Cumhuriyet´tir, devlettir. Aziz Atatürk Türk milletinin ortak ve kurucu değeridir. Kurtuluşun lideri, kuruluşun mihveridir. İnkarcılar ise hıyanetin hizmetkarlarıdır" ifadelerini kullandı.

 

@ #Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

 

 

Ayhan Oğan; Yeni Bir Devlet Kuruyoruz Kurucusu Erdoğan 

https://youtu.be/fP_DdK_IRn0

 

Özgür Özel'in Ayhan Oğan'a Cevap

https://youtu.be/ffUH9ZBc0nU


Gürsel Tekin'den Ayhan Oğan'a Cevap

https://youtu.be/48DCqPzJRYE

 

 


@ #Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • ÜSKÜDAR’DA DEĞİŞİM DAHA HIZLI OLACAK
  • Hırsıza hırsız olduğunu unutturursan sana ahlak dersi verir.
  • HASAN H. GÜNER RAKİPLERİNE FARK ATIYOR.!
  • SEÇİMLERİN DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ
  • HANÇER; HANÇERLENDİ.!
  • Saadet Partisi İBB Başkan adayı Birol Aydın
  • SİVİL TOPLUMUN AFET SINAVI
  • İKTİDAR MUTLAKA YOZLAŞTIRIR
  • Vekalet Savaşları
  • CHP & TİP ARASINDA İŞ BİRLİĞİ GÖRÜŞMESİ
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP