EWRENESOĞLU SAHTE PEYGAMBER.!

Kamuoyunda “Sahte peygamber” olarak bilinen İskender Evrenesoğlu (İmam İskender mihr) kadar varlık gösteremiyorsa O DİYANET KAPANSIN

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

EWRENESOĞLU SAHTE PEYGAMBER.!

Kamuoyunda “Sahte peygamber” olarak bilinen İskender Evrenesoğlu  (İmam İskender mihr) kadar varlık gösteremiyorsa O DİYANET KAPANSIN, İslam'a göre kapanması da gerekiyor, İman yok, akait yok, İslami yolsuzluk çok. 


Bu Sahte Peygamber Kadar Olamıyorsunuz

İnternette yayın yapan İslami sitelerin bilhassa tefsir ve İslami sorular içeren sitelerin %90 sapık İskender Evrenesoğlu'na ait yayın yapıyor, Yada ehliyetsiz ilimsiz irfansız kişiler.
Diyanet neden asrın sosyal paylaşım imkanları sunan İnternette gereği gibi yok, Yaptıkları tefsiri dahi ulaşıma kapatmışlar, Giriş menüsü yok..
Eyy, Bu ülkede 150 bin kişilik dev bir orduya sahip Diyanet işleri başkanlığı; İbadetle bu Müslümanları aldatmaktan vazgeçin. İbadetsiz Müslümanlık olabilir ama İmansız olmaz, olmaz, olamaz.



150.000  Personelinizin Kahhar Çoğunluğu Akait Konusunda Bir Bilgisi Yok, Sorulan Sorulara Cevap Veremiyorlar.

Devlet memuruyuz diyorlar Cemaatten hayır için toplandıkları paralarla kendilerine lojman yaptırıyor, satın alıyorlar ikameti de bedavaya getiriyorlar.  Birçok masraflarını bu bütçeden karşılıyorlar, Öğretmenlerden fazla maaş aldıkları halde, Kimse bunlara hesap sormuyor.!



İbadetlerde vakit farz olduğu halde Diyanet bir tane astrolog çalıştırmıyor! İbadet saatlerimizi batılı müşriklerin beyanlarına göre belirliyoruz. Atalarımızın fethettikleri yerlerde ilk kurulan müesseselerin başında Rasathaneler gelirdi.

Ülkemizde bunca İslam alimi insanlar araştırmacılar eser yazdığı halde bu eserlerin cami kütüphanelerine sokulması yasak, Parası cemaatten toplanarak Diyanet vakfı yayınları bu kütüphanelere konulabiliyor.

Ülkenin dört bir yanında Fetö gibi eğitimsiz ilimsiz irfansız diplomasız kişiler fetva veriyor, Cemaat kuruyor, Sözde İslami bilgiler paylaşıyorlar, Diyanet bunlara bir reddiye yazmıyor, Hukuki müdahale yapmıyor...

Behlül Dane Hayatın Felsefeleri

balatfener@gmail.com

 

@ #Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

 

Canlı Yayında Vahiy - Iskender Evrenesoğlu

https://youtu.be/Fws1DoWN7OQ

 

Din Simsarı Evrenesoğlu Kur’an’ı Tahrif Ediyor.!

Sahte Peygamber İskender Evrenesoğlu Ve Avenesinin Son Zamanlarda İslam’ı Tahrif Yönünde Artan İcraatları Dikkat Çekiyor.

Türkiye son zamanlarda her biri bir yönden İslam’ın tahrifini sağlayan ve Kur’an nimetiyle gereğince buluşamamış kitleleri dinin duyarlılıklarını kullanan kişi-kesimlerin adeta cirit attığı bir festival alanına dönüşmüş gibi. Bu gayretlerin son örneği de çağdaş bir yalancı peygamber İskender Evrenesoğlu oldu.

İskender Evrenesoğlu ve avenesi son zamanlarda kitleleri çeşitli araçlar kullanarak kendi batıl dinlerine tabi kılmanın yollarını arıyorlar.

Bu bağlamda Gaziantep, Bartın vb. illerde kitlelere dönük çeşitli programlar organize eden bu din simsarı cenah, İslami duyarlılığını Kur’an bilgisi ve bilinciyle ıslah etme imkanını bulamayan kitleleri Allah Kur’an adına istismar faaliyetlerine bu kez de Kocaeli’nde hız vermeye başladılar. Son olarak Bayındırlık’a bağlı Tepeköy mahallesinde iki salon programı organize eden simsarlar, burada kitleleri cezbedecek broşürler dağıtmakta, Evrenesoğlu’nun büyük tahrifatlar içeren “Kur’an meali”ni Kur’an-ı Kerim’in sahih bir meali havasında kitlelere bedava dağıtmaktalar.

 

Sözde “Kur’an Meali”nin Bedava Dağıtımı ile Kitleleri Zehirliyorlar.!

Konuyla ilgili Islahhaber.com’a bilgi veren duyarlı mahalle sakinleri, sahte peygamber Evrenesoğlu tayfasının günlerce gecelerce mahallede mikronla anonslar geçtiğini ve yetkililerin bu duruma müdahale etmediğini söylediler. Ayrıca Evrenesoğlu’nun Kur’an’ın pak mesajını tahrif eden sözde “Kur’an meali”nin bedava dağıtılması yoluyla kitlelerin Kur’an gibi bir kutsal ile kandırıldığını belirten duyarlı mahalle sakinleri, insanların gerçekten Kur’an-ı Kerim meali zannederek evlerine ücretsiz aldıkları bu fasit kitapla kolaylıkla zehirlenebileceklerini kaydettiler.

Sahte Peygamber İskender Evrenesoğlu’nun Kur’an’ı Tahrif Eden “Kur’an Meali”

Sahte peygamberlik ve Mehdilik iddiasında bulunan İskender Evrenesoğlu’nun meali Kur’an’ın açık mesajını birçok alanda tahrif örnekleriyle dolu.

Örnek olarak Müslümanların en çok okuduğu surelerden biri olan Fatiha Sûresinin meallendirmesinde yaptığı şu tahrifat dikkat çekici:

Görüldüğü gibi daha Kur’an’ın açılış suresi olan Fatiha’da bile tahrifat yapmaktan çekinmeyen ve “İmam İskender Alimihr” mahlasını kullanan Evrenesoğlu, Allah’la ilişki ve ubudiyette aracıları reddeden ayete kendisinin sahte peygamberlik misyonuna tekabül eden “mürşit” ve “devrin İmamı’nın ruhu” hurafesini serpiştirebilmiştir.

Bilinçsiz insanları Allah adıyla kandıran şeytanların çağdaş örneği Evrenesoğlu’nun aşağıdaki program broşüründe yer alan “Kur'an-ı Kerim almak isteyenlerin abdestli gelmeleri rica olunur” ifadesi de bir diğer istismar örneği. Evrenesoğlu avenesi bedava dağıtımını yaptıkları sahte Kur’an mealini kitlelere sahih olarak yutturmak maksadıyla onları abdest almaya çağırıyorlar.:

Bu da Sahte Peygamber İskender Evrenesoğlu’nun komik “vahiy alma anları” ndan bir anı gösteren video:

Kaynak : islahhaber.com


@ #Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Ağustos.2017okkesb61@gmail.com,

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen>

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP