MUHALEFET FABRİKA AYARLARINA DÖNMELİ.!

Muhalif Yok, Muhalefet yok, Muhalefet Yapılmıyor, Muhalefetin Yaptıkları Laf Kalabalığından Öte Gitmiyor.! Bunca Yaptıklarına Muhalefet Denilemez.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

MUHALEFET FABRİKA AYARLARINA DÖNMELİ.!

Muhalif Yok, Muhalefet yok, Muhalefet Yapılmıyor, Muhalefetin Yaptıkları Laf Kalabalığından Öte Gitmiyor.! Bunca Yaptıklarına Muhalefet Denilemez.



İktidar ve Yandaşları bütün kademelerdeki adamlarıyla muhalefetin geçmişini karalayıp, kötüleyerek, bugününü tanımayıp, adam yerine koymayıp, muhatap kabul etmeyip seviyesizleştiriyor ve bu yolla muhalefeti destekleyen halkı da terörist ilan edip, kendilerinden olmayanlara bütün kapıları kapatıyorlar.

 

Muhalefet ise bu duruma gerekli önem ve özeni göstermeyip ağızlarının payını vermeyip, adeta iktidarı haklı çıkarırcasına yaptığı beceriksizliklerle onların ekmeğine yağ sürüyorlar.

Sokaktaki okuryazar olmayan insanlar bile ana ve yavru muhalefetin, iktidara koltuk değneği gibi destek verdiğini görebiliyor ve ifade ediyorsa gerisini siz düşünün.

Bunlar İktidarıyla, Muhalefetiyle hepsi birden, halkı gerçekten kandırıyor, aldatıyor, oyalıyorlar. Gerçekten büyük bir tiyatro oynanıyor. Cumhuriyet kurulmadan önceki yabancı mandacılığı bugün kripto-gizli bir şekilde, içeriden yabana destek veriyor sanki.!

 

Halkın açık kaynaklardan –(TV, Radyo, Gazete, Dergi, Sosyal medya)– bilgi edinme hakkı elinden alınmışken, Halkın Temsilcilerinin ve Milletvekillerinin Meclis ya da benzer mevkilerdeki girişimleri hep sonuçsuz kalıyor.

Ana muhalefet, yavru muhalefet gerçekten muhalefet etmek istiyorsa, iktidarın her işlemini, çalışmalarını izlemeli, kayıtlamalı ve doğrularının ne olduğunu ortaya koymalı ve savunmalıdır.



TAM PARALEL TAKİP

Ayrıca ana muhalefet; Fikri takip, Sıcak takip ve Paralel takip yapmalı, Tepeden aşağıya bütün kademelerde, bakanlık, belediye, kurum ve kuruluşların eş yöneticisi ve eş başkanıymış gibi paralel yönetimler kurmalı, iktidarın her yaptığı iş ve eylemin yanlışını, doğrularını, halk yararına yapılmasına gerekenleri yazılı ve sözlü olarak halka anlatmalıdır.

Her şeyden önce muhalefet; iktidara laf söyleyebilmek ve eleştirebilmek için önce kendi içerisindeki her türlü terör ve gizli servis elemanları ile alenen, bilinen ne kadar FETOCU ve FETÖCÜ varsa hepsini bir kalemde göstere göstere temizlemeli ve aşikar ilan etmelidir.



YUKARIDAKİ TAM DEMOKRASİ, AŞAĞIDAN BAŞLAR.!

Genel Başkanından Gençlik Ve Kadın Kolları Başkanlarına Kadar Partinin Her Kademesindeki Kişiler, Kayıtlı Oldukları Mahalle Temsilciliğinden Başlayıp Aşağıdan Yukarıya Doğru Tüm Kademelerden, Aynı Durumdaki Başkaca Rakipleri Arasından Seçilerek Üst Düzey Görevlere Yeniden Güven Tazeleyerek Gelmelidir.

Kongreler, Kurultaylar, Çalıştaylar, Basın, Eğitim

Memlekette Rejim Yıkıldı, Demokrasi Rafa Kalktı, Bayrak İktidarın Miting Alanlarında Ayaklar Altına Alındı, Türklük Etnik Kimlik Durumuna İndirgendi, Devlet Yönetimi Parti Devletine Çevrildi,



BİLİMSEL YAKLAŞIM VE DENEYSEL ÇALIŞMA;

"Big Theater" "They Are, Big Cat's Playing With Mice"

Çaresiz olma durumu depresyonun merkezi bir unsuru olarak kabul edilir ve bu nedenle kemirgenlerdeki öğrenilmiş çaresizlik paradigması yaygın bir depresyon modelidir. 

'Öğrenilen çaresizlik' terimi, bir hayvanın kontrol edilemeyen strese maruz kaldıktan sonra, kontrollü / stresli bir strese maruz bırakılmış bir kontrol / karşılaştırma grubuyla, caydırıcı bir durumdan kaçma açılımını ifade eder. 

Öğrenilen çaresizliğin anahtar bir özelliği, çaresizliğin farklı durumlara aktarılabilmesidir, bu durum "trans-durumluluk" olarak adlandırılır. Bununla birlikte, farelerde yapılan birçok çalışma, eğitim ve testin aynı ortamda ve aynı stres faktörüyle gerçekleştiği öğrenilmiş çaresizlik protokollerini kullanmaktadır. 

Sonuç olarak, kaçmanın başarısız olması, bir hayvanın çaresiz durumunun genel bir değişikliği değil, belirli bir çevrenin kısıtlı korkusunu yansıtabilir. Fareler için trans-situationality özelliğini içeren öğrenilmiş bir çaresizlik protokolü yoktur. Burada, farklı ortamlarda ve farklı stres faktörleri ile eğitim ve testlerin yapıldığı fare için basit ve güvenilir bir çaresizlik protokolü anlatılıyor. 

Protokolümüzle farelerin yaklaşık % 50'sinde korku koşullandırılmadan atfen öğrenilen çaresizlik geliştiğini gösteriyoruz.

Bu Deneysel Laboratuar Sonuçları, Gerçek Hayatta ve Hayvanlar Dışındaki Özellikle İki Ayaklılarda, ortaya çıkarılan Zihinsel Kafa Karışıklığı, Algı Yanılsamaları, Kararsızlık, Düşüncesizlik, Değişkenlik Göstermekte ve Çok Daha Vahim Sonuçlar Ortaya Çıkarmaktadır. Bu Durum Şöyle özetlenebilir.

Toplumsal ve Etnik Farklılık İçindeki Yapı içerisinde, Sırasıyla Önce Depresyon, Trans-Durumsallık, Başarısızlıklardan Kaçış, Kendisine veya Başkalarına Zarar Veriş, Şeklinde Sonuçlar Yaratır.

Bu Bilimsel ve Deneysel Uygulama, Günümüzde ve Coğrafyamız Üzerinde Bir Proje olarak –*-BOP-*–Toplumu; Kişiliksizleştirme, Değersizleştirme, Ekonomik, Dinsel, Etnik Ayrıştırma, Küçük Parçalara Bölme, Birbirine kırdırma, Öldürme, Yok etme, Sahip Olduğu Kıymet ve Değerlerine El koyma Şeklinde Sürdürülür.



Özetin Özü; Baskı, Zulüm ve Kan.!. Kaos, Kargaşa, İç savaş.!.

Sonuca Örnekler; Suriye, Irak, Mısır, Cezayir, Tunus, Fas.

 

Zihinsel Algı Yönetimi Sloganları;

(-Büyük Millet, Büyük Güç Hedef 2023.!-) (-Kutlu Yürüyüş.!-)

(-Durmak Yok Yola Devam.!-) (-Eski Türkiye, Yeni Türkiye-)

(-İlk Günkü Aşkla.!-) (-Birlikte Başardık, Yarım Bırakma-)

(-Yeni Türkiye Yolunda, İkinci Yarı-) (-Yeni Atılım Dönemi.!-)

(-Önce Memleket, Tabiî Ki Evet-) (-Onlar Konuşur, Akparti Yapar-)

(-Demokrasi, Değişim, Reform.!-) (-Sağlam İrade, Kurucu Lider-)

(-3İ, İstikrar, İstiklal, İstikbal-) (-Allah İçin Evet, İnşallah.!-)

(-Kararımız Evet.!-) (-Fakat Ne İçin, Neye Evet, Belirsiz, Nasıl Belirsiz.? Konu Anayasa Değişikliği maddeleri, Ancak Slogan Allah İçin Evet.!-)

 

@ Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2017 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP