AMERİKADA İŞLER KARIŞIYOR

ABD'nin Asıl Başkanı Steve Bannon Ve Oval Ofis'ten Basına Yapılan Sızıntıların Arkasında O Var.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

AMERİKADA İŞLER KARIŞIYOR

ABD'nin Asıl Başkanı Steve Bannon Ve Oval Ofis'ten Basına Yapılan Sızıntıların Arkasında O Var.

ABD'de sular durulmuyor. ABD Başkanı Donald Trump göreve geldiği günden bu yana her yeni gün farklı haberlerle dünya gündemindeki yerini koruyor.

Morning Joe adlı TV programında sunucu olan Joe Scarborough'un iddiası ABD basınını sarstı.

Scarborough'a göre, ABD'nin asıl Başkanı Steve Bannon ve Oval Ofis'ten basına yapılan sızıntıların arkasında o isim var.

 

Eski kongre yetkilisi ve Morning Joe adlı TV programında sunucu olan Joe Scarborough cuma günkü programda, Donald Trump'ın baş stratejisti ve başdanışmanı olan Steve Bannon'a tekrar tekrar "Başkan Bannon" dedi. Scarborough, "TIME dergisi haklıydı, ABD'nin Başkanı Steve Bannon'dur." diye konuştu. 

Gazetevatan'ın haberine göre, Joe Scarborough programda, Donald Trump'ın politikayla ilgili hiçbirşey bilmediğini sadece iyi konuşma yaptığını söyleyerek "Trump'ı herhangi bir konuyla ilgili konuşurken cümleden cümleye atladığını görürsün. Bu yüzden şu an Steve Bannon Amerika Birleşik Devletleri'nin Başkanıdır ve dün daha önce hiç olmadığı kadar belli oldu" dedi.

Scarborough ayrıca, "Başkan Bannon" un Trump'ın damadı Jared Kushner'in Rusya ile olduğu iddia edilen bağlantısıyla alakalı yaşanan negatif sızıntıların ardındaki isim olduğunu söyledi. 

Sunucu duyduklarından yola çıkarak yaşanan sızıntıların ona bağlı olduğunu vurguladı. 

Steve Bannon'a çok yakın insanların hikayeler sızdırılmadan önce kendisine bu sızdırılmaların yapılacağını bildirdiklerini söyleyen Scarborough; "Bunu duyduktan iki gün sonra oldu! iki gün.!

Kushner ile Rusya arasındaki bağlantılarla ilgili New York Times'ın ön sayfasında yazı vardı.! Bu bir tesadüf mü.? Tabii ki hayır.!" diye konuştu.

 

@ Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi, - okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Haziran.2017 okkesb61@gmail.com,

 

AMERİKANIN TÜRKİYEDEKİ ÇOCUKLARI

Anadolu Türklere Bırakılamayacak Kadar Değerlidir.!

İngiliz Atasözü

CHP eski genel başkanı ile şimdiki genel başkanının 2019 yılında yapılacak seçimler için açıklama yapmaları çok erkendir ve bu tartışma, halk oylamasının sonuçlarını onaylamak anlamına gelebilir.

Yıllardır partide bazı disiplinsizliklere göz yumulurken, yönetimi eleştirenler için birden bire disiplini işletmeye başlamak normal değildir.

Bir televizyonda canlı yayın sırasında Tuncay Güney adlı sahte haham, CHP için Cesur Hırsızlar Partisi derken, Ergenekon ve Balyoz gibi davalardaki olumsuz duruşu bilinen Fikri Durmuş Sağlar’ın gülmesi unutulmamıştır.

ABD başkan yardımcısının Türkiye'ye gelip sadece TR 705 ve Fikri Durmuş Sağlar ile görüşmesi de çok ilginçtir.

Ama bu aşamada, yönetimi eleştirdi diye partiden ihraç gündeme getirilmemelidir.

Bilderberg toplantıları, dünya ile ilgili kararların alındığı zirve olarak tanımlanmaktadır. Dünyada en çok bilinen ama toplantılarda konuşulanların dışarıya aktarılmadığı Bilderberg toplantılarının mali kaynakları Rockefeller Vakfı ile ünlü banker Rothschild ailesi tarafından karşılanmaktadır.

Bu toplantılarda, dünyanın yönetimi ve küreselleşme konusunda emperyalist dayatmaların yapıldığı bilinmektedir. 11-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Avusturya'nın Tirol eyaletinde yapılan Bilderberg toplantısına CHP Genel Başkan Yardımcısı Selin Sayek Böke de katılmıştır.

CHP’de yaşanan ihraç krizinin ardından Selin Sayek Böke, sahibinin sesi olarak yaptığı açıklama ile, partideki yönetim görevinden istifa etmiştir. Genel başkanı ile her konuda anlaşırken, aniden istifa etmesi anlaşılmamıştır.

Sanki bir yerlerden düğmeye basılmış ve Hayır bloğunun dağıtılarak, halk oylaması sonuçlarının kabul ettirilmesi gündeme oturtulmuş gibi bir durumla karşı karşıyayız.

CHP’ye ulusallıkla, yurtseverlikle ilgisi olmayanların doldurulması boşuna değildir.

CHP'de sadece yönetim kadrosu değil, Atatürk ilke ve devrimlerini özümsemeyen, tam bağımsızlık ve emperyalizm karşıtlığından yana tavır almayan herkesin değişmesi gerekir. Ama bütün bu değişiklikler yapılırken, halk oylamasındaki şaibe, hep gündemde tutulmalıdır, unutturulmamalıdır..

 

@ Medya Günebakış

 

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP