TC SINIRLARI İÇERİSİNDEKİ YERLİ YABANCILAR...

Suriyeliler Gazi Antep' de kafe açmışlar. Bizimkilerden T.C. Vatandaş biri iş başvurusu yapıyor. Cevap: Yabancı Almıyoruz.! -Buyur buradan yakın. Adaların verildiği yetmedi, Gaziayıntap da mı verildi.?

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

TC SINIRLARI İÇERİSİNDEKİ YERLİ YABANCILAR...

Suriyeliler Gazi Antep' de kafe açmışlar. Bizimkilerden T.C. Vatandaş biri iş başvurusu yapıyor
Cevap: Yabancı Almıyoruz.!' - Buyur buradan yakın.
Adaların verildiği yetmedi, Gaziayıntap da mı verildi.?





GAZİANTEP AYAKTA.!

4 Suriyeli Mülteci, 3 Yaşındaki TC Vatandaşı Erkek Çocuğuna Camide Tecavüze Yeltendiler.!


Gaziantep Göllüce Mahallesi'nde bir caminin mescidi içinde 3 yaşındaki erkek çocuğuna tecavüz etmeye çalışan 4 Suriyeli şahıs, çocuğun annesi tarafından suçüstü yakalandı. Kan donduran olayın şokunu yaşayan anne: Kayıp oğlumu camiden anons ettirmek için oraya gittim, camiden anons edilirken oğlumun "Buradayım Anne.." çığlığını duydum, koşarak sesin geldiği mescide girdim, oğlumun çırılçıplak soyulduğunu görünce dondum kaldım, Arapça konuşan ve Suriyeli olduklarını anladığım şahıslar beni de darp edip kaçtılar..

Olayın Ortaya Çıkmasıyla Gaziantep Ayağa Kalktı..

Gaziantep Güneş Gazetesinde yer alan iddialar kan dondurdu, Önceki gün Alanya'da bir çocuk parkında köpeğini gezdiren 12 yaşındaki kız çocuğuna 3 Suriyelinin tecavüz girişimi, ardından Gaziantep'ten gelen tecavüz girişimi son günlerde büyük tepki toplayan "Suriyelilere Vatandaşlık" tartışmalarını haklı çıkarıyor..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Suriyeli Kardeşlerimize Türk Vatandaşlığı Vereceğiz" açıklamasını yaptığı gün Hatay Reyhanlı'da 2 Suriyeli hazırladıkları bombanın ellerinde patlamasıyla ölmüştü..

3 YAŞINDA ÇOCUK ÇIPLAK, CAMİİ İÇİNDE 4 SURİYELİ ADAM

3 yaşındaki erkek çocuğuna 4 Suriyeli, caminin içinde tecavüz etmeye kalkıştı. Çocuğunun kaybolduğunu fark eden anne, camiye anons yaptırmak için gidince, dört caniyi evladına tecavüz etmeye çalışırken yakaladı.

Annenin yardım çığlıklarını çevredekilerin duymasından korkan caniler kaçarak kayıplara karıştı. Olay sonrası ayaklanan Göllüce Mahallesi sakinleri binlerce kişi ile İpek Yolu’nu trafiğe kapatarak, “Tecavüze son” sloganları attı. Kalabalık, TOMA ve akreplerin gelmesi ile ikna edilerek olaysız bir şekilde dağıldı.

"BURADAYIM ANNE KURTAR BENİ.." ÇIĞLIĞI..

Göllüce Mahallesi’nde 3 yaşındaki erkek çocuğuna 4 Suriyeli tarafından tecavüz girişiminde bulunuldu.

Göllüce Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Sosyal Tesisinde

taziye evine bir yakının taziyesi için gelen ailenin 3 yaşındaki erkek çocuğu M.B.K. adlı çocuk 4 Suriyeli tarafından kaçırıldı. Çocuklarının ortadan kaybolması üzerine mahallede çocuğu aramaya başlayan aile, cadde, sokak, park ve dükkanlarda çocuğunu aradı.

3 yaşındaki M.B.K.’nın annesi, çocuğunun kaybolduğunu anons etmek için sosyal tesisin yakınlarındaki Temizyürek Cami’sine gitti. Anonsu yaparken çocuğunun, “Buradayım Anne Kurtar Beni..” çığlığını duyan anne, çocuğunun sesinin caminin giriş kapısındaki ön mescidinden geldiğini anladı. Bunun üzerine anonsu bırakarak sesin geldiği yere doğru giden anne, 3 yaşındaki oğlunun kıyafetlerinin tamamen çıkarıldığını ve 4 kişi tarafından tecavüz edilmeye çalışıldığını gördü.

SURİYELİ SAPIKLAR ANNEYİ DARP EDİP KAÇTI

Tacizcilere müdahale ederek çocuğunu kucağına alan anneyi bir süre darp eden tacizciler mahallelinin tepkisinden çekinince camiden hızla uzaklaştılar.

Arapça konuşmalarından Suriyeli oldukları anlaşılan ve kimsenin tanımadığı 4 Suriyelinin bulunması için emniyet çalışma başlatırken, tacizciler henüz yakalanamadı.

ÇOCUĞUN İFADESİ ALINDI

Camide tacize uğrayan 3 yaşındaki M.B.K.’nın vücudunun çeşitli yerlerinde diş izi ve morluklara rastlanırken, yaşadığı olayın şoku ile büyük bir korku yaşayan ve yürümekte zorluk çeken çocuk annesinin kucağında Çocuk Hastanesi’ne götürüldü.

Hastanede tedavisi uygulanan ve tecavüz bulgusu rastlanmayan çocuk taburcu edildi. Hastaneye kaldırılan çocuğun durumunu görmek için olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı da çocuğun durumu hakkında bilgi aldı.

KAMERALARA YAKALANDILAR!

Taciz olayının yaşandığı Temizyürek Camisi’nde ve taziye evi çevresindeki güvenlik ve mobese kameralarını inceleyen polis ekipleri, tacizcilerin olaydan sonra hangi yöne kaçtıklarını ve yüzlerini tespit etti. Olay yeri inceleme ekipleri de tacizin gerçekleştiği camide çocuğun kıyafetleri üzerinde incelemeler yaptı.

ACILI DEDE NE DEDİ.?

Tacize uğrayan çocuğun dedesi Mehmet K. olayın nasıl gerçekleştiğini gazetemize anlatırken, “Çocuğumuza tecavüz etmeye kalkışmışlar. 3 yaşındaki çocuğumuz tecavüzden son anda kurtarıldı. Feci şekilde taciz edilmiş durumdaki bu çocuğun psikolojisini kim düzeltecek. Tacizi gerçekleştiren sapıklar Suriyeli.

Bundan eminiz çünkü Suriyelileri artık yüzlerinden bile tanıyoruz. Kaldı ki onların kaçarken bile birbirleri ile Arapça konuştuklarını duyanlar var. Bizim çocuğumuzun başına gelen herkesin çocuğunun başına gelebilir. Lütfen yetkililer bu konuya duyarlılık göstersin. Biz Suriyeliler bir arada, aynı mahallede ve aynı şehirde yaşamak istemiyoruz” ifadelerinde bulundu.

GÖLLÜCE MAHALLESİ AYAKLANDI

Mahalleli vatandaşlar da taziye evindeki ailesinin yanından kaçırılarak yakınlarda bulunan camide taciz edilen çocuğun ailesinin yanına gelerek onlara destek olmaya çalışırken, bir grup vatandaş toplanarak bu durumu protesto etti.

Caminin avlusunda 3 yaşındaki bir erkek çocuğuna tecavüz etmeye kalkışan 4 Suriyelinin bulunması için ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini kaydeden Göllüce Mahallesi sakinleri, “Artık çocuklarımızın güvenliğinden endişe ediyoruz” şeklinde konuştular.

TECAVÜZE SON.!

Göllüce Mahallesi sakinleri yaşanan taciz girişimine adeta ateş püskürdü. Gece saatlerinde toplanarak binlerce kişi ile İpek Yolu’ndaki araçları durduran vatandaşlar, “Tecavüze son” sloganları attı. Herhangi bir siyasi sembol, afiş ya da işaret kullanmayan vatandaşlar, tecavüze karşı gerçekleştirdikleri protestonun siyasi alana çekilmemesine özen gösterdiler. Mahallelerinde yaşanan tecavüz girişimini alkışlarla ve sloganlarla protesto eden Kabalık grubun eylem yaptığı İpek Yolu üzerinde emniyet güçleri geniş güvenlik önlemi aldı.

Kalabalık gruba hiçbir müdahalede bulunmayan emniyet güçleri TOMA ve akreplerle vatandaşların protestosunu takip ederek kalabalığın dağılmasını bekledi. Emniyet güçleri ile zaman zaman diyalog kuran kalabalık grup daha sonra olaysız bir şekilde dağıldı.

Tags: Gaziantep, 4 Suriyeli, 3 Yaşındaki, Erkek, Çocuk, Camide, Tecavüz, Gündem Haberleri,


@ Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ –– okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb ––––––– E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi, - okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2017 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP