DEVRİM ÇOCUKLARINI YER

Adaletsizlik ve Haksızlık FETÖ ile Mücadeleye Zarar Verir. 15 Temmuz Milletin Devrimiydi; Ama Tarihin Değişmeyen Kurallarındandır: Devrim, Önce Kendi Çocuklarını Yer.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

DEVRİM ÇOCUKLARINI YER

Adaletsizlik ve Haksızlık FETÖ ile Mücadeleye Zarar Verir.

15 Temmuz Milletin Devrimiydi; Ama Tarihin Değişmeyen Kurallarındandır: Devrim, Önce Kendi Çocuklarını Yer.

15 Temmuz'da bombalanan kurumlarımızdan birinin özel kalem müdürü azılı Fetullahçıydı. 3 hafta görevinden alınamadı. Birilerinin yakını; eniştesi mi, damadı mı neymiş. Görevinden alındıktan sonra da izinli olarak, yani yasal yollardan yurtdışına gitti.

15 Temmuz'da bombalanan bir başka kurumda, FETÖ ile mücadele etsin diye, güvenilir bir şahıs terfi ettirildi ve üst düzey göreve getirildi. Hemen 17 Temmuz'da, kurumda FETÖ ile irtibatı olmayan 3 kişi görevden uzaklaştırıldı. “Güvenilir” şahıs, Fetullahçıları tasfiye ederken, araya kendi şahsi hesaplarını da eklemiş, kin duyduğu 3 kişiyi FETÖ'cü torbasına koyup uzaklaştırmıştı.

Skor kaygısı, bazı kurumlarda adaletin, samimiyetin, dürüstlüğün önüne geçti.
***
Anadolu'nun birçok yerinde, dikkatsizlik, tembellik, skor kaygısı, asılsız ihbar, şahsi hesaplar, husumetler nedeniyle masum insanlar mağdur edildi. Fetullahçıların, kendilerini gizlemek adına ahlaksızca masumları suçlaması da mağdur üretti.

16 Temmuz akşamı Demokrasi Mitingleri'nin yapıldığı her meydanda millet vardı; 17 Temmuz ve sonrasında lüks arabalarıyla müteahhitler geldiler, ikbal arayışındaki bürokratlar geldiler, kamufle olmaya çalışan soysuz Fetullahçılar geldiler. Meydanlarda millete yer kalmadı.

15 Temmuz'dan önce, yalan söyleyen, iftira atan, algı operasyonu yapan “Fuatavni” derler bir Fetullahçı sosyal medya hesabı vardı. 15 Temmuz'da o hesap kapandı.

Şimdi artık “Fuatavni” hesabına benzeyen onlarca hesap var. Fetullah karşıtı gibi görünüyor, Fetullahçı tüm ahlaksız yöntemleri pervasızca kullanıyorlar. Yalan, iftira, algı operasyonu, ahlaksızlık, itibar suikastları sınır tanımıyor.

Üstün manevra kabiliyeti her zaman kazandırır.

Dün “Hoca efendilerine” abartılı mı abartılı övgüler düzenlerin, bugün “Reis'ten çok Reisçi” olup önüne

geleni FETÖ'cü, Paralel, şucu, bucu diye itham edenlerin, Allah korusun, 15 Temmuz darbe girişimi başarılı olsaydı, herkesten önce sokağa çıkacaklarına, herkesten çok Fetullahçı, hatta “Fetullah'tan çok Fetullahçı” olacaklarına hiç şüphe yok. Dünya yıkılsa, bunlar enkazını satar, yine kazanırlar.

Adaletsizlik ve haksızlık FETÖ ile mücadeleye zarar verir. Fırsatı heba eder. Fetullahçı yöntemleri kullanmak, Fetullahçılar gibi yalan söylemek, iftira atmak, itibar suikastleri yapmak, FETÖ ile mücadeleyi sulandırır.
***
15 Temmuz milletin devrimiydi; ama tarihin değişmeyen kurallarındandır: Devrim, önce kendi çocuklarını yer.

Ah be Halil Kantarcı… Yarası ne de derindir. Gönüle saplanmış kurşun yarası tahliye için geçer sebep midir

acaba Hâkim Bey.?

Aydın Ünal

 

@ Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi, okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2017 okkesb61@gmail.com,

 

 

Aydın Ünal

1970 yılında Ankara'da doğdu. Ankara Merkez İmam Hatip Lisesi, ODTÜ ve Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde okudu. Yörünge, Belde, Ülke, İkindi Yazıları, Hece, Tezkire gibi yayınlarda yazdı. Hak-iş Basın danışmanlığı, Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanlığı Danışmanlığı, Başbakan ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı görevlerinde bulundu.

7.Haziran ve 1.Kasım 2015 seçimlerinde Ankara Milletvekili seçildi. TBMM İnsan Hakları İnceleme Komisyonu ve NATO PA Üyesi. Türkiye-Filistin Dostluk Grubu Başkanı, Evli, 1 çocuk babası.

Metni

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP