ÖMER FARUK KAVURMACI TAHLİYE OLDU.!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Fetocu - Fetöcü Damadı Ömer Faruk Kavurmacının Sara Nöbetleri Nedeniyle Tahliye Edilmesi Toplumda Gerginliğe Neden Oldu.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

ÖMER FARUK KAVURMACI TAHLİYE OLDU.!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın Fetocu - Fetöcü Damadı Ömer Faruk Kavurmacının Sara Nöbetleri Nedeniyle Tahliye Edilmesi Toplumda Gerginliğe Neden Oldu.

Ceza evlerimizde başta kanser türlerinden muzdarip nice hastalar tahliye edilmezken, Kavurmacının Sara nöbetleri nedeniyle tahliye edilmesi toplumda gerginliğe neden oldu.
Devlet hastanelerinden alınması gereken rapor Acıbadem hastanesinden temin edilerek kavurmacının tahliyesi gerçekleşti, Savcılığın itirazı mahkeme tarafından ret edildi

Halk arasında Cin çarpması da denilen Epilepsi hastalığının kalıcı tedavisi yok, Tıbbi müdahaleler, ağır uyuşturucu ilaçlar ile Sara nöbetlerinin tesiri azaltılabiliyorsa da genelde ömür boyu çekilen bir rahatsızlık...


Geleneksel tedavisi Cinci medyumlarda değil, Cin musallatıyla mücadele edebilen ehli Müslim hocalardadır.
Herkesin sık sık karşılaştığı Sara nöbetlerinde ölen görmedim, Yolda nöbet geçiren görüldüğünde Ambulans çağrılır, Daha ambulans gelmeden (Soğan sarımsak koklatılan) hasta kendine gelir, Hastaneye bile gitmek istemez, yoluna devam eder.

Tahliyenin tıbbi gerekçelerinde Yalnız kalmak, uzun süre aç kalmak gerekçe gösterilmiş, Cezaevi koşullarında kimse yalnız kalmaz kimse aç kalmaz aslında, Cezaevlerinin revirleri vardır, Orada birçok hasta beraber yaşar, Koğuşlar 4-8 kişilik, Kapıda 7/24 gardiyan nöbette. 
Aslında Sara hastalarının can güvenliği ceza evinde daha sağlıklı bir durum arz ediyor halbuki..

GERÇEK NEDENLERİ BİLİNMEYEN SARA HASTALIĞININ TIBBİ ÇÖZÜM NETİCELERİ
Epilepsi tedavisi nasıl olur.?
Epilepsinin ana tedavisi ilaçlardır. Tabii nöbete neden olan beyinde bir tümör ise öncelikle onun çıkarılması gereklidir. Ancak ameliyattan sonra epilepsi bazen devam edebilir veya bazen tümör önceden nöbet yapmazken ameliyat sonrası nöbetler başlayabilir. Epilepsinin sebebine göre ilaca zor yanıt veren tipleri olacaktır.

Bazı epilepsi tiplerinde bir süre ilaç kullanımı sonrası hasta nöbetsiz olarak hayatına devam edebilir. Bazılarında ise ömür boyu ilaç kullanmak zorunda kalacaktır.
Epilepsi ilaç ile kontrol altına alınamazsa ve kaynaklandığı beyin odağı kesin tespit edilebilirse epilepsi cerrahisi ile buraya müdahale edilebilir. Bu müdahale sonrası hasta yine de genellikle ilaç kullanmaya devam etmek zorunda kalacaktır, ama aldığı ilaç ve geçirdiği nöbet sayısı azalacaktır.


@ Medya Günebakış

 

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ -okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Mayıs.2017 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP