EKMEKTE ÇOK KİMYASAL MADDE VAR.!

Ekmekte Çok Kimyasal Madde Var. Katkı Maddesi Var. Katkı Maddeleri İçinde Bromür Var. Bromürün Kanserojen Bir Madde Olduğu Tüm Çalışmalarda Gösterilmiştir.

Paylas:
  • Facebook'da Paylaş
  • Twitter'da Paylaş

EKMEKTE ÇOK KİMYASAL MADDE VAR.!

Ekmekte Çok Kimyasal Madde Var. Katkı Maddesi Var. Katkı Maddeleri İçinde Bromür Var. Bromürün Kanserojen Bir Madde Olduğu Tüm Çalışmalarda Gösterilmiştir.

Profesör Canan Karatay, "Ekmekte çok kimyasal madde var. Katkı maddesi var. Katkı maddeleri içinde bromür var. Bromürün kanserojen bir madde olduğu tüm çalışmalarda gösterilmiştir. Bromür ağır bir metaldir, klorür gibi. Klorür insanı öldürüyor. Suriye’de o gazı kullanarak insanlar öldü. Ekmek üretenler bana kızmasınlar ama 2006’da Dünya Sağlık Organizasyonu’nun raporuna göre konuşuyorum" dedi.

Kalp ve iç hastalıkları profesörü Canan Karatay, Isparta’da Doğa Okulları tarafından düzenlenen ’Canan Karatay ile Sağlıklı Yaşam’ konulu konferansa konuşmacı olarak katıldı. Konferans öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Prof. Dr. Canan Karatay, bahar mevsiminde beslenme yöntemi hakkında bilgi verdi.

Yerli bahar ve yaz ürünlerinin çıkmadığını belirten Prof. Dr. Karatay, "Onun için kış ürünlerini doğal olarak tüketmeye devam etmeliyiz. Karnabahar, lahana. Turp, havuç bunlar bol bol, hatta yeşillikler bol bol tüketilebilir.

Önemli olan doğal olarak yetişmiş ürünleri doğal şekliyle tüketmektir.

Yağ tüketimi bu bahar geçişlerinde çok önemli. Çok büyük halsizlikler oluyor. Bunu giderecek en önemli şey doğal olan köy tereyağı, zeytinyağı, balık yağıdır. Bunlar doğal olarak tüketilirse bahar yorgunluğu olmaz" dedi. 

''GIDA ENDÜSTRİSİ TİCARİ MAKSATLI''

Alınan gıdalar sonucu zaman içinde vücudun gıdalara karşı reaksiyon göstermesi anlamına gelen gıda intöleransı hakkında bilgi veren Prof. Dr. Karatay, "Bütün gıda endüstrisi ticari maksatlı. Buna kimse 'hayır' diyemez. Şikayetiniz varsa, kilo veremiyorsanız, bir şey yediğinizde gaz oluyorsa, bilin ki vücudunuz artık onu tolere edemiyor. Uzun süre kilo veremeyenlere, kaşıntı ve alerji şikayetleri olan hastalarıma test yapılmasını öneriyorum. Ama güvenli yerlerde bakılması lazım. Gizli bir alerjiniz bile varsa bilin ki kilo da veremezsiniz, hastalıklardan kurtulamazsınız" diye konuştu. 

''BROMÜR DE KLORÜR DE AYNI GRUPTAN SAYILIR''

Kanser Haftası dolayısıyla da açıklamalarda bulunan Canan Karatay, şöyle dedi:
"Şeker kanser yapar. Kanser yapan şekerdir. Yediğimiz şeker ve ekmeklerin kan şekerini yükseltmesidir. İnsülin hormonu yüksekliğidir. Ekmek ve trans yağlar bunu çok yükseltir. Hepsi kanser sebebidir. Onun için ekmek ve şeker tüketmeyin diyorum. Kan şekerini en çok ekmek yükseltir. Tabi ekmekte çok kimyasal madde var. Katkı maddesi var. Tarım Bakanlığı’nın izniyle yüzde 10 katkı maddesi var. Katkı maddeleri içinde bromür var. Bromürün kanserojen bir madde olduğu tüm çalışmalarda gösterilmiştir.

Bromür ağır bir metaldir, klorür gibi. Klorür insanı öldürüyor.

Suriye’de o gazı kullanarak insanlar öldü. Bromür de klorür de aynı gruptan sayılır. Ekmek üretenler bana kızmasınlar ama 2006’da Dünya Sağlık Organizasyonu’nun raporuna göre konuşuyorum.

Sağlıkçı olarak konuşuyorum. Ben tüccar değilim. Halk sağlığını korumak, hastalanmamak, hastaysanız iyileşme imkanı olduğunu, bu hastalıkların tedbirinin alınabileceğini söylüyorum. Kanser riskini siz elinizle azaltabilir, değiştirebilir, yok edebilirsiniz."

© Medya Günebakış


Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2017 okkesb61@gmail.com,

http://www.medyagunebakis.com/ - okkesb@turkfreezone.com,

https://twitter.com/okkesb E.mail: okkesb@telmar.net,

https://www.facebook.com/okkes.bolukbasi,- okkesb@gmail.com,

Ökkeş Bölükbaşı, İstanbul – Nisan.2017 okkesb61@gmail.com,

Diğer Haberler

  • DARBE KİMDEN GELİRSE GELSİN KARŞIYIZ..
  • TRABZONLULAR BİRLEŞİNİZ
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI…
  • KUL VE MAHLÛKAT HAKKI..
  • ADAM OLMAK–OLAMAMAK VE GAZETECİLİK
  • SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI..
  • DERNEKLER KANUNUNA MUHALEFET
  • TrabzonSporKlübü

    Nasa

    Kentim_İstanbul

    Doga_İcin_Sanat

    ABD_USA

    Department_State

    TelerehberCom

    Google_Blog

    Kemencemin_Sesi

    Kafkas_Music

    Horon_Hause

    Vakıf_Ay

    Dogal Hayatı_Koruma

    Seffaflık_Dernegi

    Telerehber

    Sosyal_Medya

    E-Devlet

    Türkiye Cumhuriyeti

    BACK TO TOP